Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja bih neku zgodnu suknjicu za zime, vise onako poslovnu varijantu, ali mi je problem sto sam niska i imam jake bokove pa mi nekako vecina krojeva bezveze izgleda. Sta predlazete?
maybelline wrote:Ja bih neku zgodnu suknjicu za zime, vise onako poslovnu varijantu, ali mi je problem sto sam niska i imam jake bokove pa mi nekako vecina krojeva bezveze izgleda. Sta predlazete?
smijem li ja kao mushkarac
za tvoju visinu i jake bokove, suknja do koljena (tamnije boje) jer sve krace od toga vizuelno daje siru figuru, ako si gore uza onda trebas naglasiti dekolte (da bi skrenula paznju sa bokova) ali opet dole ide tamnija boja (vizuelno daje vitikiju figuru) i suknja zvonastog oblika
maybelline wrote:Ja bih neku zgodnu suknjicu za zime, vise onako poslovnu varijantu, ali mi je problem sto sam niska i imam jake bokove pa mi nekako vecina krojeva bezveze izgleda. Sta predlazete?
za tvoju visinu i jake bokove, suknja do koljena (tamnije boje) jer sve krace od toga vizuelno daje siru figuru, ako si gore uza onda trebas naglasiti dekolte (da bi skrenula paznju sa bokova) ali opet dole ide tamnija boja (vizuelno daje vitikiju figuru) i suknja zvonastog oblika
NaraFno, svi komentari i savjeti su dobrosli Sta tacno podrazumjeva "zvonasti" oblik? Imas kakvu sliku, nesto konkretno; bila bih mnogo zahvalna!
P.S. Mnogo volim dekolitrane majice/bluze i cesto ih nosim
pa to se odmah tako okarakterishe znaci mogu sa tobom i burekom u kolo
p.s. ovakve stvari zna (donekle) svako ko se bavi umjetnoscu profesionalno ili amaterski (boje, proporcije itd.)
polzela uvijek ima takve strample... bude ih uvijek po mercatorima i sl. ja sam cak uzimala i djecije, koje budu dovoljne velicine da ih i odrasli mogu nosati
Dile wrote:polzela uvijek ima takve strample... bude ih uvijek po mercatorima i sl. ja sam cak uzimala i djecije, koje budu dovoljne velicine da ih i odrasli mogu nosati
Dile wrote:polzela uvijek ima takve strample... bude ih uvijek po mercatorima i sl. ja sam cak uzimala i djecije, koje budu dovoljne velicine da ih i odrasli mogu nosati
u velikom merkatoru?
da... ja svake zime ih tamo uzimam, vunene, debele sa dezenima one za djecu od 13 godina mogu i odraslima
Okej ppl nemojte pitati shto ovakvo nesto (moze i bez USSR aplikacije, imam je vech) trebam
nekome za rodjendan da poklonim,pa... zna li neko slucajno gdje slicno sta ima kod nasKe in SA?
ma ja sam trazila one ko ruske bijele subare,pa ne nadjoh ,a mislim da sam takve vidjela....cak sam ih vidjela i na drvenija mostu kod onih ulicnih prodavaca,sto donesu bunde i krepane lisice pa prodaju
Joj super...
eh ja sam ovdje u Cluju vidjela te bijele, doduse bez partizanskih znacki jer se rumuni na njih jezhe (ne bez razloga )
al ovo cu pokloniti mushkarcu pa mi treba bash ovakva
to za drveniju je super... samo ta krepana lisica
ugl. hvala ti puno!
bez_ideje wrote:Ih.....daleko je Rumunija
eto ,pogledaj......drago mi je ako uspijes naci
nego,ski jakne?
imas u madnessu dc -skupe
u shoe be do roxy -isto skupe
u koreji u onoj oneill/roxy prodavnici -jeftinije nego u shoe be do...
i da, ima u intersportu, i ostalim prodavnicama sportske opreme. al u intersportu imas fazon, odes u market u utorak i napravis racun 50KM i dobijes kupon za 10% snizenja sljedeci utorak. sljedeci utorak odes u intersport i iskoristis to 10% snizeno...
NaraFno, svi komentari i savjeti su dobrosli Sta tacno podrazumjeva "zvonasti" oblik? Imas kakvu sliku, nesto konkretno; bila bih mnogo zahvalna!
P.S. Mnogo volim dekolitrane majice/bluze i cesto ih nosim
Evo zvonasta ili tzv "A kroj"
Samo, da li ćeš ih naći iznad koljena nisam baš sigurna jer one uglavnom idu do polovine koljena. Ako ne nađeš možda bi mogla sašiti?!
Ja lijepih suknjica još ne vidjeh u Sa... Pa ako neko naleti nek' javi
@Daphna, jako mi se svidja ova suknja sto si postavila! Ne bih ni ja neke krace suknje, ta duzina do koljena/do sredine koljena mislim da bi mi se dopala. Nije losa ideja naci snajdericu pa sasiti, razmislit cu o tome... Ako slucajno vidis negdje u gradu ovakvih suknjica, please javi mi gdje!