ELDIN HUSEINBEGOVIC
Moderator: _BataZiv_0809
- fidoremilienko
#476 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Dobro, jest covjek malo "pretjerao", ali ko smo mi da sudimo? Ima pravo da radi sta hoce. Mozda nije onakav kakvim se predstavlja, mozda je bolji a mozda i gori. Kakvi smo mi?
- sarajlija80
#477 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
ELA_BIH wrote:Ne poznajem Eldina licno al ovo je moje misljenje za vas dusmane , covjek je pjevao i prije nego sto se to sve proculo za njegovu rahmetli suprugu... Vidim da je kasnije htio da na albumu omotu bude oci njegove zene i sta je tu lose , on je bio uz nju citavo vrijeme... On je na dzenazi imao osmijeh , jer to slabo ko moze ono pokazuje snagu covjeka jednog a mislite da nije kuci plakao kad je dosao ... ustvari sta vi znate sjedite po cijeli dan na netu i mislite da ste svijet otkrili mahalate po cijeli dan samo sto nije vise uz kafu vec preko neta to sad funkcionise ... Pa Eldin je mlad izgubio zenu sta je trebao citav zivot ostati sam... I nek vas je sram i stid!!!. On nije neki folk pjevac koji se namece medijima , sami ga provlacite kroz medije , vasaje krivica on to sigurno ne zeli . On pjeva ilahije , vjerske , ljubavne pjesme i to je njegov cilj a ne da bude kroz medije promovisan zbog nekih skandala.
I ima jedna lijepa pjesma nije od Eldina al eto "Sta to ima u ljudima tuzno , da ulaze u tudje zivote"
Pjevala ih je i elvira rahic,alma cardzic,i jos njih ako cemo tako.
Last edited by sarajlija80 on 29/08/2013 12:03, edited 1 time in total.
- TRENT
#478 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
ELA_BIH wrote:Ne poznajem Eldina licno al ovo je moje misljenje za vas dusmane , covjek je pjevao i prije nego sto se to sve proculo za njegovu rahmetli suprugu... Vidim da je kasnije htio da na albumu omotu bude oci njegove zene i sta je tu lose , on je bio uz nju citavo vrijeme... On je na dzenazi imao osmijeh , jer to slabo ko moze ono pokazuje snagu covjeka jednog a mislite da nije kuci plakao kad je dosao ... ustvari sta vi znate sjedite po cijeli dan na netu i mislite da ste svijet otkrili mahalate po cijeli dan samo sto nije vise uz kafu vec preko neta to sad funkcionise ... Pa Eldin je mlad izgubio zenu sta je trebao citav zivot ostati sam... I nek vas je sram i stid!!!. On nije neki folk pjevac koji se namece medijima , sami ga provlacite kroz medije , vasaje krivica on to sigurno ne zeli . On pjeva ilahije , vjerske , ljubavne pjesme i to je njegov cilj a ne da bude kroz medije promovisan zbog nekih skandala.
I ima jedna lijepa pjesma nije od Eldina al eto "Sta to ima u ljudima tuzno , da ulaze u tudje zivote"
A sta recimo,ne dao Bog ,umre ti mati i otac ozeni drugu za 2 mjeseca.I smije se na dzenazi.Kako bi ti reagovala?
- lua
#479 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
https://www.facebook.com/pages/Official ... 71?fref=ts evo, majke ti, zvijezdo morala, pogledaj čovjekovu stranicu i reci je li lik normalan u glavu.ELA_BIH wrote:Ne poznajem Eldina licno al ovo je moje misljenje za vas dusmane , covjek je pjevao i prije nego sto se to sve proculo za njegovu rahmetli suprugu... Vidim da je kasnije htio da na albumu omotu bude oci njegove zene i sta je tu lose , on je bio uz nju citavo vrijeme... On je na dzenazi imao osmijeh , jer to slabo ko moze ono pokazuje snagu covjeka jednog a mislite da nije kuci plakao kad je dosao ... ustvari sta vi znate sjedite po cijeli dan na netu i mislite da ste svijet otkrili mahalate po cijeli dan samo sto nije vise uz kafu vec preko neta to sad funkcionise ... Pa Eldin je mlad izgubio zenu sta je trebao citav zivot ostati sam... I nek vas je sram i stid!!!. On nije neki folk pjevac koji se namece medijima , sami ga provlacite kroz medije , vasaje krivica on to sigurno ne zeli . On pjeva ilahije , vjerske , ljubavne pjesme i to je njegov cilj a ne da bude kroz medije promovisan zbog nekih skandala.
- insomnia78
#480 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Suzy jesil to ti?
s' moje sokoćalo
s' moje sokoćalo
-
Walther
#481 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Evo napokon se Mediha nekakva oglasilainsomnia78 wrote:Suzy jesil to ti?
s' moje sokoćalo
pu... hebote... koji narcis
- TRENT
#482 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Stvarno vi ga branite samo zato sto je on vjernik...
-
smijesni_ste
#483 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Ko je sad Mediha? Nije valjda neki lijevi komentar stavio na status? Haha cirkusa

-
sandrica1976
#484 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Maksuz sam se prijavila radi Eldina:)
Pa ovako, za njega sam cula na koncertu Dine M. pjesma "Da sutis"...i kao rijeci pjesme posvecene zeni E.H....Hm...prvo sto sam primjetila, da mu je ona zena zamotana, gotovo na svim slikama bez truna sminke, sasvim skromno obucena( skromno mislim na ono dostupno skoro svima, znaci suprotno od svila i kadifa i sjajnoga nakita...itd..itd...), u skladu sa vjerom i svime ostalim sto doticni promovise! A ova( svaka cast na izgledu, mogla bi cak i na izbor za miss, svi komplimenti moguci idu ovoj djevojci/zeni)...ali, ali, ali frizer, kozmeticar,vjencanica...ja ovdje nista ne vidim sto je nalik "skromnom"(sto ovaj propovijeda), okicena, nasminkana(i neka je, i ja se dzidzam i cak mi je super ovaj njen smisao za odjecu, sminku itd...)!Strasni su meni ovi muslimani sto biraju sebi za zenu djevojke koje su fizicki sexy, ne lijepe, vec sexy, meni je ova strasno sexy!Ono kao u okvirima islama, a ti kad pogledas malo bolje fizicki je kao sve djevojke koje nisu u islamu, naprotiv koje ti isti muslimani nazivaju pogrdnim imenima! Eros Ramazz. je bio ozenjen sa prvom zenom(kojoj je posvetio sve moguce najljepse pjesme) i proslo je cijelih 10 godina godina i uopste se nije eksponirao sa drugim zenama a kamoli da se zeni, a bili su u braku 4 godine!Smijesni su mi ovi sto govore Eldin je ok po serijatu, a jel mlada po serijatu ok? Nasminkana i dotjerana da mami uzdahe ne samo muskih vec i zenskih pripadnica( zena je riba i po)!Haman serijat do pola pa od pola nema ba de veze!Udata sam i ne znam da postoji osoba na dunjaluku koja bi me zavela u roku od 4 mjeseca poslije smrti mog voljenog!
Pa ovako, za njega sam cula na koncertu Dine M. pjesma "Da sutis"...i kao rijeci pjesme posvecene zeni E.H....Hm...prvo sto sam primjetila, da mu je ona zena zamotana, gotovo na svim slikama bez truna sminke, sasvim skromno obucena( skromno mislim na ono dostupno skoro svima, znaci suprotno od svila i kadifa i sjajnoga nakita...itd..itd...), u skladu sa vjerom i svime ostalim sto doticni promovise! A ova( svaka cast na izgledu, mogla bi cak i na izbor za miss, svi komplimenti moguci idu ovoj djevojci/zeni)...ali, ali, ali frizer, kozmeticar,vjencanica...ja ovdje nista ne vidim sto je nalik "skromnom"(sto ovaj propovijeda), okicena, nasminkana(i neka je, i ja se dzidzam i cak mi je super ovaj njen smisao za odjecu, sminku itd...)!Strasni su meni ovi muslimani sto biraju sebi za zenu djevojke koje su fizicki sexy, ne lijepe, vec sexy, meni je ova strasno sexy!Ono kao u okvirima islama, a ti kad pogledas malo bolje fizicki je kao sve djevojke koje nisu u islamu, naprotiv koje ti isti muslimani nazivaju pogrdnim imenima! Eros Ramazz. je bio ozenjen sa prvom zenom(kojoj je posvetio sve moguce najljepse pjesme) i proslo je cijelih 10 godina godina i uopste se nije eksponirao sa drugim zenama a kamoli da se zeni, a bili su u braku 4 godine!Smijesni su mi ovi sto govore Eldin je ok po serijatu, a jel mlada po serijatu ok? Nasminkana i dotjerana da mami uzdahe ne samo muskih vec i zenskih pripadnica( zena je riba i po)!Haman serijat do pola pa od pola nema ba de veze!Udata sam i ne znam da postoji osoba na dunjaluku koja bi me zavela u roku od 4 mjeseca poslije smrti mog voljenog!
- fidoremilienko
#485 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Nisi ti jos @respu upoznalasandrica1976 wrote:Maksuz sam se prijavila radi Eldina:)
- Hrulj
#486 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Nije problem da on se sexa i svalera odmah nakon sto mu je zena umrla al je problem ako se ozeniTRENT wrote:Stvarno vi ga branite samo zato sto je on vjernik...
Smijesni ste stvarno
- Afanasi_94
#487 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Tačno.Cherry-Cherry wrote:Ljudi ga brane, jer je musliman...A da nije musliman, a ovo uradio, onda bi bilo: eto kakvi su ćafiri...
-
sweets02
#488 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
pustite čovjeka da živi svoj život. Ne branim ga i ne napadam. Jednostavno, ko sam ja ili ko je bilo ko od nas da zabada nos u tudje živote? Niko od nas ne zna šta zaista stoji iza svega ovoga, koji su razlozi, motivi, da li je čovjek bio iskren do sada i od sada itd. Allah dž.š. najbolje zna i svo odredjenje je od Njega.
- Goldenhand
#489 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Nikad mi nije sjela priča o njemu,al evo sve se pokaže.Ima par finih pjesmica.
-
laly
#490 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Smijesni su mi ovi sto ga brane...jos kad vidim da to rade zene ne mogu da vjerujem
one bi kao bile u potpunosti zadovoljne kada bi se ovako nesto desilo njihovoj setri, rodici, majci...sigurno bi rekle: ma samo nek je on sretan, sta ce dusa draga, napatio se sa mojom sestrom/rodicom, bas mi je drago sto se odmah ozenio... ma daaaaajjjjjj prekinete s momkom pa pljujete po njemu narednih pet godina
-
RtrnOfSalisbury
#491 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
misterijozno je sve to: aldin-eldin, frapentna slicnost, u imenima i vokalizaciji ...
pa onda misterija kako je hari izdrzo na svadbi bez alkoholnije napitaka ? jel bilo stogod ispod stola il su poslije nagrnuli na okolne kahvice ? inace sve vise pjevaca nam je inspirisato sa primjenjenom religijom masala, jel to ko trend neki il tako treba. al kako mu je uspjelo drzat zenzen za ruku prije braka isto nisu cista posla, hem provenijencija hem prominencija
pa onda misterija kako je hari izdrzo na svadbi bez alkoholnije napitaka ? jel bilo stogod ispod stola il su poslije nagrnuli na okolne kahvice ? inace sve vise pjevaca nam je inspirisato sa primjenjenom religijom masala, jel to ko trend neki il tako treba. al kako mu je uspjelo drzat zenzen za ruku prije braka isto nisu cista posla, hem provenijencija hem prominencija
- JanuaryJones
#492 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Kad će novi album? 
- MedenoSrce
#493 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
samo dok malo aranzmane ispolira na starim tekstovima
sta ces, decko zaljubljiv
- JanuaryJones
#494 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
MedenoSrce wrote:samo dok malo aranzmane ispolira na starim tekstovimasta ces, decko zaljubljiv
-
sandrica1976
#495 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
a meni su one njegove zalopojke sve iste...samo kuka ili kao nesto"mudruje"...hahahahah"kad pogodi te strijela sudbine, ti uzmiiiiii iiiii poljubi je"ahhahahahahah...ko neki djedica(po savjetima, a ovamo se zad'o)..ne volim ovakve tipove muskaraca, uopste, uvijek lijepo na stranu zacesljani i i fini, blagoga glasa(niposto se izderat) i osmijeha...Pjesme su mu(evo bas citam tekstove, znaci citam kao poeziju, bez muzike), blago receno katastrofa! Sladunjavo...JanuaryJones wrote:MedenoSrce wrote:samo dok malo aranzmane ispolira na starim tekstovimasta ces, decko zaljubljiv
![]()
![]()
- meth
#496 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
A šta to tebi, s 37 godina i stavovima srednjoškolke nije sladunjavo?sandrica1976 wrote:a meni su one njegove zalopojke sve iste...samo kuka ili kao nesto"mudruje"...hahahahah"kad pogodi te strijela sudbine, ti uzmiiiiii iiiii poljubi je"ahhahahahahah...ko neki djedica(po savjetima, a ovamo se zad'o)..ne volim ovakve tipove muskaraca, uopste, uvijek lijepo na stranu zacesljani i i fini, blagoga glasa(niposto se izderat) i osmijeha...Pjesme su mu(evo bas citam tekstove, znaci citam kao poeziju, bez muzike), blago receno katastrofa! Sladunjavo...JanuaryJones wrote:MedenoSrce wrote:samo dok malo aranzmane ispolira na starim tekstovimasta ces, decko zaljubljiv
![]()
![]()
- MedenoSrce
#497 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
nit znam sta pjeva, nit mi pada na pamet da mu tekstove citam
-
sandrica1976
#498 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
A ko je tebi rekao da ja imam 37 godina? Mislis na ovo 1976, jaoooo sto si ti bukvalac:)))
- Cherry-Cherry
#499 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Njemu se na faci vidi da je ljigava vaška. Pjesme su mu sladunjave i bezukusne. Isto kao i Aldino, Burhan Šaban... To je taj tip ljigavaca, za kojima papančice čupaju kosu.sandrica1976 wrote:a meni su one njegove zalopojke sve iste...samo kuka ili kao nesto"mudruje"...hahahahah"kad pogodi te strijela sudbine, ti uzmiiiiii iiiii poljubi je"ahhahahahahah...ko neki djedica(po savjetima, a ovamo se zad'o)..ne volim ovakve tipove muskaraca, uopste, uvijek lijepo na stranu zacesljani i i fini, blagoga glasa(niposto se izderat) i osmijeha...Pjesme su mu(evo bas citam tekstove, znaci citam kao poeziju, bez muzike), blago receno katastrofa! Sladunjavo...JanuaryJones wrote:MedenoSrce wrote:samo dok malo aranzmane ispolira na starim tekstovimasta ces, decko zaljubljiv
![]()
![]()
-
sandrica1976
#500 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Vala bas, bas to su ti tipovi, ima i ovaj mali Muzaferija:)))