Tirana:

Durres (Ostaci rimskog amfiteatra)

Pogled iz sobe

Berat

Durres

Skadar

Skadar - Rozafa

Moderator: anex

Kazu da je bila 10 € , kazu da nismo priznali Kosovo i da nismo priznali albanske pasose zato da su samo prema nama i Srbijancima takvi , sad ja ne znam mozda i jest 10 mozda su nas prevarili al ne vjerujem .Pooll wrote:Armin92 wrote:Ja sam sad nedavno bio u Albaniji 5 dana , jedino negativno s Albanijom je to sto su za na iz BiH potrebne vize (kazu na granici kad ne priznajemo Kosovo ) viza po osobi kosta 31 € ,
Ne znam po kojoj su tarifi vama naplacivali, ali ulazna viza se placa 10 €![]()
![]()
![]()
Ne moras cekati slijedece ljeto ... dovoljno su juzno da im je sezona produzena. Jos ako nisi zainteresiran samo za kupanje nego volis razgledati i praviti kruzna putovanja, mozes se lijepo provesti preko cijele godine.Ivo Lola wrote:eee ja znam gdje cu sljedece godine na more
ne kontam kako mozes ovako razmisljati a nisi ni bio ni vidio... albanci su sasvim drugaciji narod od onoga kako su do sad predstavljani...Kuglivoje wrote:Vjerujem da je Albanija lijepa i cista,cuo sam to od mnogih,ali isto tako je ta zemlja jos uvijek divlji zapad i srediste kriminala i svega losega na balkanu...
Dusu dalo za opljackat covjeka...

Prije nego sto izjavis ovakvu notornu glupost,pogledaj realne slike pravih avanturista i ljudi koji putuju po svijetuOni će za nas u skorije vrijeme biti Zapad i najbliza kapija EU.
Ako je EU velika kuća, onda ćemo zasigurno mi Bosanci i Srbi biti WC u toj kući![]()
DegmanKommandant wrote:Prije nego sto izjavis ovakvu notornu glupost,pogledaj realne slike pravih avanturista i ljudi koji putuju po svijetuOni će za nas u skorije vrijeme biti Zapad i najbliza kapija EU.
Ako je EU velika kuća, onda ćemo zasigurno mi Bosanci i Srbi biti WC u toj kući![]()
http://roker.bloger.hr/post/skadar-/1239344.aspx
nakon ovog mi nesto komentiraj
bolje nego vi hrvati....pogotovo kad vidite nas bosance u vasim turistickim mjestima...a mi vam sve izgradili jer smo vam mi najvise para ostavili...DegmanKommandant wrote:ma daj care,pogledaj ovo
http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... %2C%20fifa
pa mi onda nesto pricaj....znaci zemlja,vlast zemlje,vlada ,ima 30 000 eura da nagradi banana nogometase koji su ionako bili zadnji na tablici a ne mogu napraviti tuseve i wc za nogomet na NACIONALNOM NIVOU ??
covjece,pa ovoga ne da nema u Europi,ovoga nema u svijetu covjece...cak ni u africi ovako nesto ne mozes vidjeti...ma ocajno covjece...imaju gori mentalitet nego cigani...mogu si misliti kako tek brinu o "burekima" i higijeni kad ih prave...![]()
bljak...
@ DegmanKommandant,DegmanKommandant wrote:ajde onda iz tvojih usta u bozje usi,neka im je sa srecom...zaista bi mi bilo drago,ali i dalje sam skeptican,medutim zelim im dobro.