Niko to nije zaboravio naravno, ali nisam znao da vas trebamo sada dizati u zvijezde jer ste uradili nesto sto bi svaki normalan gradjanin i navijac ovog grada uradio, ne samo Sarajeva, vec Zenice, Tuzle, Mostara, Bihaca... Ali eto, hvala vam sto ste odali pocast Vedranu na nacin sto ste skandirali njegovo ime i pojavili se na sahrani, itd! Ali isto tako nemoj da mislis da mi ne bi postupili na isti nacin.Joey Tribbiani wrote:
+ VEDRAN PULJIĆ u Lištici od strane TM'87 + parole na Jugu nakon njegove pogibije + dogovoreno okupljanje manijaka na raskrsnici kod Ali-pašine 4/5 oktobra 2009. + ...
nijedna komšinica sa hadisona to ne spominje![]()
Nakon Vedranove sahrane dogovoreno je da se smire strasti medju svim grupama, dogovorena je neka vrsta primirja, jer u sustini mi svi imamo zajednickog neprijatelja tako da kazem... Nakon toga vasa balavurdija uzima neke bubnjeve, nije ni mjesec proslo od sahrane i od tada krece ovo stanje, ovaj haos koji jos i danas vlada. Nakon toga, saranje grafita i sa jedne i sa druge strane, zatim pjevanje pogrdnih pjesmica na racun Vedrana i saranje grafita posvecenog njemu, skandiranje Hasetu, opet belaji, bodenje nozevima, vadjenja pistolja, itd, itd. Nista navijacki nazalost!
Zato kazem, balavci zeljni krvi i belaja su za sve krivi, oni su i doveli do ovog haosa i belaja po gradu.Mislim i prije je bilo tuca i svega, animoziteta, ali brate nije bilo bodenja po tramvajima, vadjenja pistolja i pucanja po ljudima, sakacenja, skakanja po glavi, itd, itd. Eto, taj isti vas vodja je nakon sto je dobio po labrnji navijacki, uzeo pistolj, vozao se po gradu i trazio navijace, a onda i zapucao po neduznim navijacima, ali sva sreca je da nije nikog pogodio. Onda se upale na ovoj strani i tako ukrug, a niko ne shvata da tu nema kraja dok ne padne mrtva glava. Zato kazem djeco smirite strasti, jer ce neko opet najebati, a tada ce vec biti kasno.