Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alchak.ba wrote:
1. odgovarajuce zemljiste za crkvu je dodijeljeno 2009-e godine i ne ceka se na dozvolu 13 godina.
2. Za zemljiste treba da se plati određeni novac, a crkva trazi da se oslobodi tog plaćanja..... dakle... hm
3. Necemo se lagati po forumima, moze?
ne kontam shto se bune stanovnici sarajeva, istochno sarajevo svakako nije sarajevo. to je shumska republika i najvechi park na svijetu. shta koga briga shta shumnjaci rade u svom brlogu.
Veliko Stopalo wrote:ne kontam shto se bune stanovnici sarajeva, istochno sarajevo svakako nije sarajevo. to je shumska republika i najvechi park na svijetu. shta koga briga shta shumnjaci rade u svom brlogu.
Kako to ''šta me briga šta šumnjaci rade''? Jeste me briga da li mi opet rade o glavi.
Veliko Stopalo wrote:ne kontam shto se bune stanovnici sarajeva, istochno sarajevo svakako nije sarajevo. to je shumska republika i najvechi park na svijetu. shta koga briga shta shumnjaci rade u svom brlogu.
Kako to ''šta me briga šta šumnjaci rade''? Jeste me briga da li mi opet rade o glavi.
ma jok ba, ne rade
Ti kao onaj đeneral Đurđevac kada su ga pitali zašto se ukopava?
-Zbog mogućeg napada Irana.
Ja vala haman svaki vikend prosetam Zlatistem, pa lagano do Prvog sumara, pa na Brus ili do Napretkovog doma, a od sumnjaka ni traga, sve urbane, gradske face kojim je Trebevic tradicionalno izletiste unazad desetaka godina. Ne znam samo kome trebaju izmisljotine i suplje. Krsta nema i nece ga biti
zara79 wrote:Ja vala haman svaki vikend prosetam Zlatistem, pa lagano do Prvog sumara, pa na Brus ili do Napretkovog doma, a od sumnjaka ni traga, sve urbane, gradske face kojim je Trebevic tradicionalno izletiste unazad desetaka godina. Ne znam samo kome trebaju izmisljotine i suplje. Krsta nema i nece ga biti
Pojma ti nemaš. Ti si sekularan i premlad da shvatiš neke stvari.
Ako si umislio da te prate, to ne znači da te niko ne prati.
zara79 wrote:Ja vala haman svaki vikend prosetam Zlatistem, pa lagano do Prvog sumara, pa na Brus ili do Napretkovog doma, a od sumnjaka ni traga, sve urbane, gradske face kojim je Trebevic tradicionalno izletiste unazad desetaka godina. Ne znam samo kome trebaju izmisljotine i suplje. Krsta nema i nece ga biti
Pojma ti nemaš. Ti si sekularan i premlad da shvatiš neke stvari.
Ako si umislio da te prate, to ne znači da te niko ne prati.
Nek sam ja premlada sa 33 godine i sa ratom iza sebe provedenim na toj istoj litici ispod Trebevica i neka pojma nemam Vazno je da ti imas info iz prve ruke i da treba siriti nelagodu medju ljudima.
Pa koji ce vrag krst na planini s najciscim zrakom u blizoj i daljoj okolini Sarajeva. Treba ga zagaditi, jel??!
meni kao osobi koja je rodjena u ovom gradu smetaju mnoge druge stvari sto se tice zagadjenja zraka njega su davno zagadili neke pridoslice u ovom gradu
foluška wrote:Niko neće nataknuti krst tamo odakle su sarajevska djeca ubijana! Mogu pokušati ali to se neće dozvoliti!
To neka bude svima jasno ovdje jednom za sva vremena!
foluška wrote:Niko neće nataknuti krst tamo odakle su sarajevska djeca ubijana! Mogu pokušati ali to se neće dozvoliti!
ja opet pitam sta cete konkretno vas dvojica uraditi po tom pitanju?? ja vam mogu dati jedan prijedlog koji vidim kao jedino rijesenje za takve kao vi ,al tek kad se krst napravi moze se taj moj prijedlog realizovati
metronom wrote:Ma samo nek probaju! Nema te vlasti koja moze da nam nametne satanski krst iznad grada. Taj krst ne bi bio vjerski simbol, nego cista provokacija, prijetnja novim genocidom, opsadom i razaranjem svim stanovnicima grada Sarajeva. Mozda smo mi gradjani Sarajeva tolerantni, nekad djelujemo nezainteresovano, cak i glupo, ali kad zagusti... bude svega! Sarajevo nece biti novi Mostar!
pa sta ces ? pustit bradicu, obuci tole koje ne kupe grijeh sa ulice, sandalice i u boj za narod svoj ?