djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
idia

Post by idia »

Dirty Harry wrote:
evy wrote:jao teme :-) a nagurala na 20 stranica :-) evo sta vam kaze gda eva :D "Es hat keinen Zweck über die Männer zu jammern. Wir müssen lernen, mit dem vorhandenen Material zu arbeiten." :D :D :D
Jest u Eve u germaniji ... u nas sve 'vaki ... :-)

Image
ne vidim sliku ali mislim da je nesto kao i na prosloj stranici :D a eva nije rekla da ce biti lako :D pravilo je primjenjivo na sviHa :D samo ce se nase zene malo vise namuciti :D :P

pita :D cula sam :wink: :D da je tamo materijal jos slabiji :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pita_zeljanica wrote:@anais

sigurno si bila u "venkuveru"..??

otkako sam gledala skoro neku dokumentaciju..pravo bi se voljela tamo preseliti..imas li kakvog strendzera za mene..finog i kulturnog?? :D
imam jednog pokanadzenog mostarca :lol: :D samo zilav je malo, trebalo bi ga lagano obariti :D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

evy wrote: ne vidim sliku ali mislim da je nesto kao i na prosloj stranici :D ...
Steta sto ne vidis jer na slici je glavom i bradom - Pitt :D
Tesssa

Post by Tesssa »

zar ima neka slika? :shock:
pitt

Post by pitt »

ni ja ne vidim nista....pa ne mogu potvrditi autenticnost :D:D:D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

wtf ...? ja vidim ... evo sada ...

Image
Bumbar

Post by Bumbar »

ajme vidi hlaca :lol: :lol: :lol:..a narukvica je zakon :D :D :D
Tesssa

Post by Tesssa »

vidi pitta u basci :D :D :D
Bumbar

Post by Bumbar »

sto mu je godra :lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

Image
Image
Image
Image
Image
ImageImage
Zanchy

Post by Zanchy »

MISLIM DA PRETJERUJES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :-D :-D :-D :D :D :) :) :) :) :razz: :razz:
Last edited by Zanchy on 27/01/2008 14:46, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

Image
Image
Image
Image
Image
Image

A sad bi me ženio
sreću sa mnom djelio
život mi posvetio
kasno si se setio :P
anais_nin

Post by anais_nin »

meni su sega ove slike kao jao i poznate licnosti su samo obicni ljudi (eto sa malo vise para i privilegija) i one mogu imati los dan, ili valjda nisu 110% vremena fotogenicne :D

a na kakvom nivou im je licna higijena? :oops:
be highirly

Post by be highirly »

anais_nin wrote:meni su sega ove slike kao jao i poznate licnosti su samo obicni ljudi (eto sa malo vise para i privilegija) i one mogu imati los dan, ili valjda nisu 110% vremena fotogenicne :D

a na kakvom nivou im je licna higijena? :oops:
Nedavno je Sheryl Crow(nadam se da je dovoljno poznata :D )izjavila da se koristi jedan papiric nakon nuzde, pa ti sama zakljuci na kakvom bi im nivou mogla biti higijena :-) :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ljKLi97R_qI
IZVANZEMALJAC

Post by IZVANZEMALJAC »

Ja u Bosni nisam primjetio da djevojke hoče nekog romantičara. Takvi se na kraju svode na papučare i slično. Vidijo sam da te fine dame takve odjebu na 101 način. Sad znam da su jim naj bolji oni što naj bolje lažu.
maccarona

Post by maccarona »

ma kakavog romanticara, koji ce nam klinac
na kraju krajeva ga ostavljamo zbog nekog dolpha lundgrena
pita_zeljanica

Post by pita_zeljanica »

imam jednog pokanadzenog mostarca Laughing Very Happy samo zilav je malo, trebalo bi ga lagano obariti Very Happy
ne dolazi u obzir. necu ja fejk ... :D :D
mala od skandala

Post by mala od skandala »

pici wrote:Image
Image
Image
Image
Image
Image

A sad bi me ženio
sreću sa mnom djelio
život mi posvetio
kasno si se setio :P
Image Image Image
*mima*

#494 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??

Post by *mima* »

mahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticni :-? naime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima :sad: prvo, pravo mi je iznenadjenje kada vidim namirisanog i lijepo obucenog muskarca, navece npr. u nekom lokalu ponekad je nemoguce disati od ustajalog vonja i znoja koji je star ko zna koliko dana, stil i nacin na koji ti prilaze da se upoznaju je vise nego ocajan, mislim ne pali se se svaka cura na auto, stan , mobitel isl...onda, rijeci tipa pardon, izvini , hvala isl su strane za njih :? a o izgledu tj ljepoti bolje da ne komentarisem :( ne znam zasto je to tako ovdje? da li se slazete samnom ili mislite da pretjerujem ? ali vjerujte da imam dosta argumenata za ovo o cemu pisem!

:shock: A kuda se to ti kreces?
pita_zeljanica

Post by pita_zeljanica »

ima li nesto drugo sto se moze bosanskim muskarcima prebaciti, sem sto se ne kupaju? :D
lelab

#496 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??

Post by lelab »

mahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticni :-? naime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima :sad: prvo, pravo mi je iznenadjenje kada vidim namirisanog i lijepo obucenog muskarca, navece npr. u nekom lokalu ponekad je nemoguce disati od ustajalog vonja i znoja koji je star ko zna koliko dana, stil i nacin na koji ti prilaze da se upoznaju je vise nego ocajan, mislim ne pali se se svaka cura na auto, stan , mobitel isl...onda, rijeci tipa pardon, izvini , hvala isl su strane za njih :? a o izgledu tj ljepoti bolje da ne komentarisem :( ne znam zasto je to tako ovdje? da li se slazete samnom ili mislite da pretjerujem ? ali vjerujte da imam dosta argumenata za ovo o cemu pisem!
Ja nekad imam osjecaj da je Bog kada je dijelio ljepotu Sarajevu, 95% dao curama a onaj jad sto je ostao podijelio na sve muskarce u ovom gradu! Nakon silnih putovanja dodje covjeku da place kad se vrati u ovaj grad i pogleda likove oko sebe! Kako mogu biti u tolikom broju ruzni????? Odes u jedan Beograd koji je toliko blizu i u svakoj kafani nadjes frajera u kojeg ne prestajes da buljis! Ovde mozes mjesecima izlazit da ne ugledas ni jednog za kojim bi se okrenula! Katastrofa!
*mima*

#497 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??

Post by *mima* »

lelab wrote:
Ja nekad imam osjecaj da je Bog kada je dijelio ljepotu Sarajevu, 95% dao curama a onaj jad sto je ostao podijelio na sve muskarce u ovom gradu! Nakon silnih putovanja dodje covjeku da place kad se vrati u ovaj grad i pogleda likove oko sebe! Kako mogu biti u tolikom broju ruzni????? Odes u jedan Beograd koji je toliko blizu i u svakoj kafani nadjes frajera u kojeg ne prestajes da buljis! Ovde mozes mjesecima izlazit da ne ugledas ni jednog za kojim bi se okrenula! Katastrofa!

A zasto uopste dolazite u Sarajevo??????? Imas 7 komentara i seres po Sarajevu.............Peosetajte cipele van Sarajeva.
obuca

Post by obuca »

pita_zeljanica wrote:ima li nesto drugo sto se moze bosanskim muskarcima prebaciti, sem sto se ne kupaju? :D
cupavi su i jedu puno pite :lol: :lol:
JEDRILICA

#499 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??

Post by JEDRILICA »

lelab wrote:

Ma ti ne trebas do Beograda. Ti bi mozes i do Pala da bi se tvoj ukus zadovoljio! :roll:

Moj poredak muskog naroda evropskog porijekla po ljepoti bi bio ovakav! :D Idemo od ruznijeg ka ljepsem!

1.Englezi DALEKO NAJRUZNIJI
2.Holandezi, Svabe i Slovenci, Poljaci, Cesi, Madjari Rusi i sve bivse ruske drzave
3.Skandinavci
4.Turci, Grci, Bugari, Albanci, Makedonci, Rumuni, Romi :D
5.Spanci i Portugalci i svi otali juzno amerikanci i amerikanci
6.Italijani (malo visi od ovih iznad ali jos uvijek sitni i macho pedarasti :D )
7.Francuzi
8. Hrvati, Srbi, Crnogorci i Bosnjaci
pita_zeljanica

Post by pita_zeljanica »

@

jos plus mljackaju dok jedu pitu.. :D
Post Reply