lelab wrote:mahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticni

naime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima

prvo, pravo mi je iznenadjenje kada vidim namirisanog i lijepo obucenog muskarca, navece npr. u nekom lokalu ponekad je nemoguce disati od ustajalog vonja i znoja koji je star ko zna koliko dana, stil i nacin na koji ti prilaze da se upoznaju je vise nego ocajan, mislim ne pali se se svaka cura na auto, stan , mobitel isl...onda, rijeci tipa pardon, izvini , hvala isl su strane za njih

a o izgledu tj ljepoti bolje da ne komentarisem

ne znam zasto je to tako ovdje? da li se slazete samnom ili mislite da pretjerujem ? ali vjerujte da imam dosta argumenata za ovo o cemu pisem!
Ja nekad imam osjecaj da je Bog kada je dijelio ljepotu Sarajevu, 95% dao curama a onaj jad sto je ostao podijelio na sve muskarce u ovom gradu! Nakon silnih putovanja dodje covjeku da place kad se vrati u ovaj grad i pogleda likove oko sebe! Kako mogu biti u tolikom broju ruzni????? Odes u jedan Beograd koji je toliko blizu i u svakoj kafani nadjes frajera u kojeg ne prestajes da buljis! Ovde mozes mjesecima izlazit da ne ugledas ni jednog za kojim bi se okrenula! Katastrofa!
Ma ti ne trebas do Beograda. Ti bi mozes i do Pala da bi se tvoj ukus zadovoljio!
Moj poredak muskog naroda evropskog porijekla po ljepoti bi bio ovakav!

Idemo od ruznijeg ka ljepsem!
1.Englezi DALEKO NAJRUZNIJI
2.Holandezi, Svabe i Slovenci, Poljaci, Cesi, Madjari Rusi i sve bivse ruske drzave
3.Skandinavci
4.Turci, Grci, Bugari, Albanci, Makedonci, Rumuni, Romi
5.Spanci i Portugalci i svi otali juzno amerikanci i amerikanci
6.Italijani (malo visi od ovih iznad ali jos uvijek sitni i macho pedarasti

)
7.Francuzi
8. Hrvati, Srbi, Crnogorci i Bosnjaci