Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Molim sve koje imaju kontakt sa Lakom da mu prenesu:
LAKA NASTUPAJ SA ENGLESKOM VERZIJOM!
Pjesma i koreografija su fenomenalni!!!!
Bh verzija je ok,ali engleska fenomenalna.
sesalmir wrote:Samo se nadam da se nece puno izmjeniti koreografija samog nastupa u beogradu, tj. da ce horoz i tamo nastupiti, nevjerovatno mi je kako nije skocio nigdje uz svu onu galamu i svjetla, horoz kralj.
hehe zaboravio sam horkana
RadioSarajevo: Imaćete jednog pijetla kao statistu, trebalo je biti i više životinja na sceni, no iz vjerovatno tehničkih razloga toga neće biti, možeš li nam reći koja je uloga pijetla?
Ma ne znam, nisi trebo' govorit' to, sad raja zna da će bit' pijetao! A pijetao nije statista, on je živi i on se pokreće, ne statira...
RadioSarajevo: Nije statičan znači?
Nije statičan, on ima svoje. Juče se na probi posr'o, i rekli smo mu da i večeras to uradi, ne znam dal' je zapamtio.
komeba wrote:Molim sve koje imaju kontakt sa Lakom da mu prenesu:
NEEEEEEE!
Pjesma je genijalna ,ali engleska verzija ne dolazi u obzir !!!
Pa nismo englezi ...
A kad je to neko pobijedio a da je pjevao na engleskom ???
Taras Buljba wrote:Jos jednom bih od srca cestitao Laki .
Jos bi jednu stvar napomenuo ...
Naime , rodjeni sam Sarajlija , a na VRH mi je glave stereotipa o Sarajlijama - suverenim vladarima svih umjetnickih sfera.
Laka upravo razbija taj stereotip , i ne samo Laka vech kompletna nova generacija muzichara iz istochne Bosne , krajine ...
Dosta je vishe shuplje
Nije istina da su Sarajlije najveci umjetnici, ima ih svugdje u BiH.
Ja sam Mostarka, a Mostar je umjetnicki grad. Jedna od njih je i moja mama, diplomirani graficar i profesor slikarstva, ulubih...
I mnogo, mnogo njih.
Svidja mi se pjesma, a i sam nastup Lakin, jel je originalan...
Mada moram priznati da mi se vise svidjeo drugi scenski nastup nego prvi.
No, ako bi moga, htio bih i malu kritiku da nabacim na scenski nastup...
Laka je poznat u BiH, jel ga mi poznajemo kao covjeka i osobu kroz medije, a mozda direktno i personalno. Iz tog razloga, sta god on da napravi, nama ce se svidjeti, ili bar onima koji se razumiju u tu vrstu umjetnosti.
No, u Beogradu, ce Laka da nastupa pred publikom, koja ga nepoznaje, sto znaci, da on mora da napravi takav scenski nastup, da pridobije simpatije publike.
Ako se sjetimo, ukrajinaca, pa i finaca, oni su stekli simpatije, jel su bili originalni, drugaciji, ali je njihov scenski nastup bio vrlo temperamentan. Dok Lakin scenski nastup, nije bas toliko ziv, da bi prosao primjecen.
Ima pjesmu, ima koreografiju, jos samo malo na scenskom nastupu da doradi...Da napravi nesto ektravagantno, da privuce pozornost publike. Takvu pozornost da ce se poslije svog nastupa baciti u sjenu ostale izvodjace, a o njegovom nastupu ce raja pricati i komentarisati...
Dakle, ili on treba malo da zivne, jel ako samo bude hodao okolo, proci ce neprimjecen... ili bar da napuca onog horoza stereoidima, da se on razleta po sceni, da perje leti...
Sretno Laka, i znaj da ce se i u buducnosti pricati o tvojoj pjesmi, ma kako prosao u Beogradu..
Last edited by Hantraga on 04/03/2008 23:23, edited 2 times in total.