ne zna se jos, nije nista slomio, danas bi trebao radit MRI
SA-X FANTASY NBA LIGA
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
#476 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
pa prati sam, u tome i jest car igre 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#477 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Znaci od veceras se kupe poeni. Pretpostavljam da ce poslje svakog dana biti automatski izbaceno koliki je trenutni rezultat?
sretno svima
sretno svima
- shalla
#478 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Vodim 7-3 protiv faraonsa
Neelix, zašto se nije igrao week 1 u kojem smo trebali igrati međusobno?
- sesalmir
#479 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Ma strah ga bilo da pocne sa 2 poraza sezonu, pa stavio da ne igra protiv tebe, al zato protiv mene mu nema spasa.shaqqa wrote:Vodim 7-3 protiv faraonsa![]()
- rado_vidjen
#480 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
ne mogu nikako da udjem u nasu ligu
( 27937, pass: nba)
imam povrijedjenih igraca u prvoj petorci, a ne mogu nista mijenjat..jel se gleda ucinak samo prve petorke, ili sta...
neelixa nece biti jos koji dan. na radnoj je akciji
M-16( hakalson)
btw. im'o sma problema i na draftu. par puta mi zaledio ekran, pa mi automatski izabra neke igrace koje nikad ne bih uzeo
imam povrijedjenih igraca u prvoj petorci, a ne mogu nista mijenjat..jel se gleda ucinak samo prve petorke, ili sta...
neelixa nece biti jos koji dan. na radnoj je akciji
M-16( hakalson)
btw. im'o sma problema i na draftu. par puta mi zaledio ekran, pa mi automatski izabra neke igrace koje nikad ne bih uzeo
- sesalmir
#481 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Pa koji ti je ovo vise nick po redu, jesu li to banovi neki pucalirado_vidjen wrote:ne mogu nikako da udjem u nasu ligu( 27937, pass: nba)
imam povrijedjenih igraca u prvoj petorci, a ne mogu nista mijenjat..jel se gleda ucinak samo prve petorke, ili sta...![]()
neelixa nece biti jos koji dan. na radnoj je akciji![]()
M-16( hakalson)
Kako ne mozes uci, ne treba ti vise uopste taj id i pass, evo ti link lige:
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/27937
I ako trebas neke izmjene i tako, samo se registruj sa svojim username i pass, ono gore u vrhu stranice na ''sign in''
a sto se tice toga ucinka igraca, racunaju ti se svi osim onih koji su na klupi - ''bench'', al ti mozes svaki dan i ove s klupe ubacivati da igraju ako ima mjesta taj dan, tj. ako neko od ovih ostalih ne igra taj dan.Tako da je ovdje fazon da se sto vise prati. A mozes unaprijed i poredati igrace za cijelu sedmicu, samo klikaj dan po dan poredaj ih i miran si.
- rado_vidjen
#482 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
ovo mi izbaci kad kliknem na link
..ili moram stavit adresu koju sam imo u to vrijeme
...zastranih na politiku, pa me -ZIK
..mozda bi mi skoro skinuli ban, ali nisam mogo vise cekat 
probam sign in, istoYou are not allowed to view this page because you are not in this league. (Error #152)
ma ne pitajPa koji ti je ovo vise nick po redu, jesu li to banovi neki pucali
- sesalmir
#483 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Probaj ovako idi http://www.yahoo.com pa sign in sa onim svojim username: ampakne pa onda na link:
mora moci ne znam sta je problem. I popusti tu politiku, jebo to, samo se iznerviras, sport zakon
mora moci ne znam sta je problem. I popusti tu politiku, jebo to, samo se iznerviras, sport zakon
- rado_vidjen
#484 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
evo, uljego sam
..derem alfonsa ( 6-3)
malo me jebe sto nemam centra u prvih 5, ali eto, rece da se gleda ucinak svakog igraca
osim klupe
mogu li zamjenit povrijednjenog ginobilija igracem koji nije njegova pozicija( mora li se ono zeleno poklopit
SG za SG) ili ako nista ne diram, hoce li automatski bodovi ici protivniku zbog neucinka ginobilija
neki sam qrac nedavno dzarko tako da ne vidim montu ellisa uopste u rosteru
a on mi je bitan igrac ( iako je sada povrijeden)
ako veceras na parket izlazi mojih 6 igraca, a konkurentovih 3..kako se onda to obracunaje
izvini sto dusim
malo me jebe sto nemam centra u prvih 5, ali eto, rece da se gleda ucinak svakog igraca
mogu li zamjenit povrijednjenog ginobilija igracem koji nije njegova pozicija( mora li se ono zeleno poklopit
neki sam qrac nedavno dzarko tako da ne vidim montu ellisa uopste u rosteru
ako veceras na parket izlazi mojih 6 igraca, a konkurentovih 3..kako se onda to obracunaje
izvini sto dusim
- Admir_1984
#485 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Pa imas u rosteru 2 mjesta gdje mozes bilo kojeg igraca ubaciti, to ti je ono gdje ti pishe utl tako nekako. Nema veze koliko cijih igraca igra taj dan, svi ucinci se sabiraju i zbrajaju u rezultat. Po logici jednu noc ces ti imati vishe igraca koji ce igrati, drugu noc protivnik i sve tako.
Samo redovno stavljaj igrace koji igraju tu vece i to je to.
Ja gubim 7-3, ali mi jos niko od glavnih igraca nije igrao. Veceras od Amarea ocekujem da drasticno popravi ovaj nepovoljan rezultat
Samo redovno stavljaj igrace koji igraju tu vece i to je to.
Ja gubim 7-3, ali mi jos niko od glavnih igraca nije igrao. Veceras od Amarea ocekujem da drasticno popravi ovaj nepovoljan rezultat
- rado_vidjen
#486 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
hmm dobro..mozda malo nije posteno, ali eto ( jer meni npr. veceras niko ne igra, samim tim ne ocekujem profitabilnu noc
ma sta mjenjao)
- sesalmir
#487 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Admir ti je dobro objasnio, znaci moze se desiti da nekome u toku sedmice igra vise igraca nego protivniku, jer ne igraju sve ekipe u nba jednak broj tekmi u toku sedmice. al kako god svima isto na kraju dodje jer nikome nece igrac odigrat vise od 82 tekme koliko svaka ekipa odigra u toku sezone.
Ne kontam kako ce ikakvi bodovi ici protivniku zbog neucinka manua? Stvarno ne znam sta si pod tim mislio, jednostavno manu ti nema ucinka i to je to, imas prakticno igraca manje.
A to sto si cackao oko monte ellisa, je ocito bilo da si otisao na drop player, jer si ga odma izbacio iz ekipe i naravno neko drugi ga je uzeo. Zato ubuduce prati sta pritisces.
Ne kontam kako ce ikakvi bodovi ici protivniku zbog neucinka manua? Stvarno ne znam sta si pod tim mislio, jednostavno manu ti nema ucinka i to je to, imas prakticno igraca manje.
A to sto si cackao oko monte ellisa, je ocito bilo da si otisao na drop player, jer si ga odma izbacio iz ekipe i naravno neko drugi ga je uzeo. Zato ubuduce prati sta pritisces.
- sesalmir
#488 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Kako ne igra? Evo sad gledam igraju r.allen, e.house i m. barnes, samo sto ti je house na klupi pa ti se njegovi statsi nece racunati, al imas vremena do veceras da ga ubacis u igru, a i alphonsu igraju 3 covjeka. Znaci isto veceras basket 3 na 3.rado_vidjen wrote:hmm dobro..mozda malo nije posteno, ali eto ( jer meni npr. veceras niko ne igra, samim tim ne ocekujem profitabilnu noc![]()
ma sta mjenjao)
- rado_vidjen
#489 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
jest, u pravu si
danas mi se u kladioni ucinilo da nema bostona
a ovo za ellisa je bas veliki jazuk, dosta sam polagao u njega
) ..jedino da ga posteni pronalazac vrati 
a ovo za ellisa je bas veliki jazuk, dosta sam polagao u njega
- Admir_1984
#490 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Kakav preokret, sa 3-7 na 7-2

- karanana
#491 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
nisam neki ljubitelj lige gdje mi je u pocetnom sastavu 14 igraca cije se statistike broje. previse je razvodnjeno. bolje bi bilo da je 7+2 util
- sesalmir
#492 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
I otvorio sam sezonu, pobjedom protiv osnivaca lige i definitivno najiskusnijeg fantasy igraca. Neelix is down i sada lagano ali sigurno idemo na pohod ka tituli. 
- Neelix
#493 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
joj lsd-9-1 
-
LSD
#494 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Jesi me nagrdio,zapamticu ti ovoNeelix wrote:joj lsd-9-1
- rado_vidjen
#495 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
ponudi mi gorazdak montu ellisa (130) za c. paula (1) 
da ne govorim da je taj igrac svakako moj bio, dok ga nisam dropno

- alphonse kauders
#496 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Nudim ili Grangera ili Butlera ili Bryanta za odgovorajućeg centra. Ima li zainteresovanih?
- Admir_1984
#497 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Eric Dampieralphonse kauders wrote:Nudim ili Grangera ili Butlera ili Bryanta za odgovorajućeg centra. Ima li zainteresovanih?
- sesalmir
#498 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
rado_vidjen wrote:ponudi mi gorazdak montu ellisa (130) za c. paula (1)
- sesalmir
#499 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
uozbiljite se covjek trazi centra, kakav dampier, ja nudim gasola, al ,marc gasolaAdmir_1984 wrote:Eric Dampieralphonse kauders wrote:Nudim ili Grangera ili Butlera ili Bryanta za odgovorajućeg centra. Ima li zainteresovanih?
- alphonse kauders
#500 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Evo ti Butler za Biedrinsa, mislim da je fer..sesalmir wrote:uozbiljite se covjek trazi centra, kakav dampier, ja nudim gasola, al ,marc gasolaAdmir_1984 wrote:Eric Dampieralphonse kauders wrote:Nudim ili Grangera ili Butlera ili Bryanta za odgovorajućeg centra. Ima li zainteresovanih?