mozda bi bilo bolje i za njihov brak, ili za rastavu, stagod. treba ziveti zivot dok ga imas...posle ne vredi...
zaljubljena a on ozenjen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
patrius
Ups.Provali memaccarona wrote:de bolan sto lazespatrius wrote:Ma ne dajem se ja plahoUglavnom uzimam
"Ja sam ti ljubavna sirotinja"
A nisam skrtica,prebacim ponesto od onoga sto uzmem
:D
ti samo dajesnamirisala sam te
:D ima da mi platis kafu
kao prvo
:D
-
patrius
Ti,suti tamopesak wrote:ma treba to sve uraditi...ko zna koliko ces ziveti..posle da ti bude krivo sto nisi.
mozda bi bilo bolje i za njihov brak, ili za rastavu, stagod. treba ziveti zivot dok ga imas...posle ne vredi...
- maccarona
pesak wrote:ma treba to sve uraditi...ko zna koliko ces ziveti..posle da ti bude krivo sto nisi.
da, treba ZIVETI za sebe, a ne razjebati citavu familiju, pa da znas zasto si ZIVEO
ima toliko nacina zadovoljiti licne potrebe, ali neeeeeeee
to nema toliko neizdrknih momaka, koji bi rado uvalili, od tebe rado primili ako vec imas sta dati
on i ona ( zena mu
a i lakse je za sebicnu kucku , ona ( zena mu
pesak
ide mi na zivac ova tema
-
pesak
uostalom, kamo lepe srece da sam ja zivela samo s ocem- a da je majka otisla u tri lepe...da su se razveli...kud bi mi kraj bio.
a najvise bih volela da sam bila i bez jednog i bez drugog. samo za vikend.
roditelji su g.
nije on njeno privatno vlasnistvo, kao automobil ili stan. ziv covek.mrda.
roditelji su g.
- Bumbar
draga moja...citam te i ibretim se...i mogu samo jedno da kazem...kad se udas...ili kad budes imala ozbiljnu vezu...nadam se da jedna, kao sto si ti, nece zivjeti u komsiluku tvog dragog...pesak wrote:uostalom, kamo lepe srece da sam ja zivela samo s ocem- a da je majka otisla u tri lepe...da su se razveli...kud bi mi kraj bio.
roditelji su g.
prestani biti sebicna ku**a...i gledati samo svojoj hanki da udovoljis...problem koji ti imas se zove sebicnosti i razmazenost. Zelis ono sto ti zapikas i pronaci ces svaki izgovor koji mozes da se operes. Barem budi iskrena i reci...hocu da ga potrosim..zaboli me sto ima zenu. Nemoj govoriti da je on zatvorenik ili ovo ono...fino uleti im u stan i odvuci ga u krevet...ako zena bude sta govorila opali joj jednu samarcinu...jer zaboga sta ona ima da se buni...samo mu je zena.
- Prozor
Da, da samo se ubjedjuj...pesak wrote:uostalom, kamo lepe srece da sam ja zivela samo s ocem- a da je majka otisla u tri lepe...da su se razveli...kud bi mi kraj bio.
roditelji su g.
- danas
zasto?Bumbar wrote:ja se fakat nadam da si sarkasticna...Shoshana wrote:Ne da mi se da sve citam... U cem' je problem, mislim ako on hoce, i ako ona hoce?
Ako je ozenjen - nije bolestan![]()
evo i ja se pitam -- ako tog komsu zabolE za sopstvenu zenu, sto ima nasa pesak da duma o njoj? nije joj ona obecala nista, vec njen muz...
- Bumbar
a ja se pocinjem kontati...sto se pesak vise zamara...neka ga safata na stubistu...danas wrote:zasto?Bumbar wrote:ja se fakat nadam da si sarkasticna...Shoshana wrote:Ne da mi se da sve citam... U cem' je problem, mislim ako on hoce, i ako ona hoce?
evo i ja se pitam -- ako tog komsu zabolE za sopstvenu zenu, sto ima nasa pesak da duma o njoj? nije joj ona obecala nista, vec njen muz...
-
Shoshana
Ama ni najmanje... Vrijednost jednog braka je samo onolika koliko joj daju partneri koji ga cine. Ako je iko u toj prici nemoralan, onda je to ON, i to ne zato sto je skonto da se zajeb'o stupajuci u brak sa svojom sadasnjom - nego sto to ne rascisti. Eh, sad, ako se Pesku (ili bilo kome drugom) da izvines *ebe sa nemoralnim covjekom - to je njena stvar.Bumbar wrote:ja se fakat nadam da si sarkasticna...Shoshana wrote:Ne da mi se da sve citam... U cem' je problem, mislim ako on hoce, i ako ona hoce?
- Prozor
Mani se suplje, @pesak zna da je ozenjen, i ako ona udovolji njegovim zeljama nije nista bolja od njega...Shoshana wrote:Ama ni najmanje... Vrijednost jednog braka je samo onolika koliko joj daju partneri koji ga cine. Ako je iko u toj prici nemoralan, onda je to ON, i to ne zato sto je skonto da se zajeb'o stupajuci u brak sa svojom sadasnjom - nego sto to ne rascisti. Eh, sad, ako se Pesku (ili bilo kome drugom) da izvines *ebe sa nemoralnim covjekom - to je njena stvar.Bumbar wrote:ja se fakat nadam da si sarkasticna...Shoshana wrote:Ne da mi se da sve citam... U cem' je problem, mislim ako on hoce, i ako ona hoce?
- Bumbar
a ona ne bi da bude druga...ili mozda bi...ali ako bi on kako mogao da to rijesi prije nego budu zajedno...etc etc...Prozor wrote:Mani se suplje, @pesak zna da je ozenjen, i ako ona udovolji njegovim zeljama nije nista bolja od njega...Shoshana wrote:Ama ni najmanje... Vrijednost jednog braka je samo onolika koliko joj daju partneri koji ga cine. Ako je iko u toj prici nemoralan, onda je to ON, i to ne zato sto je skonto da se zajeb'o stupajuci u brak sa svojom sadasnjom - nego sto to ne rascisti. Eh, sad, ako se Pesku (ili bilo kome drugom) da izvines *ebe sa nemoralnim covjekom - to je njena stvar.Bumbar wrote: ja se fakat nadam da si sarkasticna...
ako je on kreten mora li i ona biti? ...ne mora...dakle...
- danas
zasto mora biti bolja? i kome to mora biti bolja?Prozor wrote:Mani se suplje, @pesak zna da je ozenjen, i ako ona udovolji njegovim zeljama nije nista bolja od njega...Shoshana wrote:Ama ni najmanje... Vrijednost jednog braka je samo onolika koliko joj daju partneri koji ga cine. Ako je iko u toj prici nemoralan, onda je to ON, i to ne zato sto je skonto da se zajeb'o stupajuci u brak sa svojom sadasnjom - nego sto to ne rascisti. Eh, sad, ako se Pesku (ili bilo kome drugom) da izvines *ebe sa nemoralnim covjekom - to je njena stvar.Bumbar wrote: ja se fakat nadam da si sarkasticna...
ozbiljno ti kazem -- poslije svih ovih naglabanja, ako je on voljan da vara sopstvenu zenu, ne znam zasto se tu pesak ima osjecati kriva i odgovorna? ona samo treba da shvata sa kim se upusta (i da racuna da ce najvjerovatnije i sama sutra zavrsiti poput njegove zene), i to je sve. a nije njeno da cuva neciji tudji brak, ako vec oni koji su u tom braku ne mare za isti.
PS ovo sve naravno, podrazumijevajuci da je zapravo istina ovo sto pesak govori, da je on ozenjen a zainteresovan za neku drugu
- Prozor
Pa gledaj, nije ona kriva ako on vara zenu, ali je prevari sa NJOM, onda je itekako kriva za to, jer bez nje nema ni prevare(nece sa zidom), kontas...
A ako pak nadje neku drugu, onda to opet nije njena stvar...
Ako ja hocu ukrasti auto, nisi ti kriva za to, ali jesi ako mi das kljuceve

Ako ja hocu ukrasti auto, nisi ti kriva za to, ali jesi ako mi das kljuceve
- danas
e moj prozor, cinjenica da je taj lik i vise nego voljan da vara svoju zenu -- toj zeni treba da je dovoljna... a to sto to nije uradio do sada, samo jer nije imao prilike -- ne mijenja nista... poenta je ovdje u njegovoj volji da vara, a ne u nesretnici koja mu u tome pomogne...Prozor wrote:Pa gledaj, nije ona kriva ako on vara zenu, ali je prevari sa NJOM, onda je itekako kriva za to, jer bez nje nema ni prevare(nece sa zidom), kontas...A ako pak nadje neku drugu, onda to opet nije njena stvar...
Ako ja hocu ukrasti auto, nisi ti kriva za to, ali jesi ako mi das kljuceve![]()
-
Shoshana
Ama zasto bi ona ispala kreten? Ovo sve k'o da je direkt iz Vatikana izaslo...Bumbar wrote:a ona ne bi da bude druga...ili mozda bi...ali ako bi on kako mogao da to rijesi prije nego budu zajedno...etc etc...Prozor wrote:Mani se suplje, @pesak zna da je ozenjen, i ako ona udovolji njegovim zeljama nije nista bolja od njega...Shoshana wrote: Ama ni najmanje... Vrijednost jednog braka je samo onolika koliko joj daju partneri koji ga cine. Ako je iko u toj prici nemoralan, onda je to ON, i to ne zato sto je skonto da se zajeb'o stupajuci u brak sa svojom sadasnjom - nego sto to ne rascisti. Eh, sad, ako se Pesku (ili bilo kome drugom) da izvines *ebe sa nemoralnim covjekom - to je njena stvar.
Da ste tako dobronamjerni, rekli biste vjerovatno "nemoj se zalijetati Pesak, moglo bi on to isto sutra i tebi napraviti..." ili nesto slicno.
Al' jok... Ovdje padaju komentari tipa "sebicna kucka"... Mislim... sve si rekla
- Prozor
Ma dobro tu smo negdje
, ali ako sada kazemo recimo da je prevara krivicno djelo, onda je krivac on, ali njegova pomocnica, tj partner in crime
Zelim samo reci, tip je kreten ocigledno, ali pesak sama odlucuje, dakle njeno djelo - njena odgovornost, njegova krivicnost ne abolira nju
A pricu o tome kako mu zena "nije vlasnik" granici sa pateticnim egoistickim samo-ubjedjivanjem, izvini pesak...
Zelim samo reci, tip je kreten ocigledno, ali pesak sama odlucuje, dakle njeno djelo - njena odgovornost, njegova krivicnost ne abolira nju
- danas
oprosti, ali prema kome je pesak zgrijesila? prema NJEGOVOJ zeni? ona toj zeni NISTA nije obecala, niti ima ikakvu odgovornost prema njoj... ta odgovornost lezi iskljucivo na njenom muzu...Prozor wrote:Zelim samo reci, tip je kreten ocigledno, ali pesak sama odlucuje, dakle njeno djelo - njena odgovornost, njegova krivicnost ne abolira njuA pricu o tome kako mu zena "nije vlasnik" granici sa pateticnim egoistickim samo-ubjedjivanjem, izvini pesak...
- Bumbar
prelistaj malo stranice...rekla samo i to...da malo razmisli kako bi njoj bilo da je u njenoj kozi. Ali smo se rastegli na koliko vec stranica i vidljivo je da se trazi opravdanje.Shoshana wrote:Ama zasto bi ona ispala kreten? Ovo sve k'o da je direkt iz Vatikana izaslo...Bumbar wrote:a ona ne bi da bude druga...ili mozda bi...ali ako bi on kako mogao da to rijesi prije nego budu zajedno...etc etc...Prozor wrote: Mani se suplje, @pesak zna da je ozenjen, i ako ona udovolji njegovim zeljama nije nista bolja od njega...
Da ste tako dobronamjerni, rekli biste vjerovatno "nemoj se zalijetati Pesak, moglo bi on to isto sutra i tebi napraviti..." ili nesto slicno.
Al' jok... Ovdje padaju komentari tipa "sebicna kucka"... Mislim... sve si rekla
Nismo iz vatikana izasli i ne pravimo se lazno moralni...