Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne mislim takariti u bukvalnom smislu rijeci .
Nisam peder vec sam lijepa raskosna plavusa .Ozbiljno .ha , ha ha ha koja slusa Mocarta i ne umije lagati !
Raskosna plavusa wrote:ne mislim takariti u bukvalnom smislu rijeci .
Nisam peder vec sam lijepa raskosna plavusa .Ozbiljno .ha , ha ha ha koja slusa Mocarta i ne umije lagati !
in the discoooooooooooooo, jejeeeeje in the discooooooooooooooo........
nemoj mi bolan kvarit dan kad najvise volim onu musku stvar .Mrzim pedere .Zensko sam i ginem za muskarcinama.Plava i raskosna !Pozdrav svim muskarcima na forumu.
Raskosna plavusa wrote:nemoj mi bolan kvarit dan kad najvise volim onu musku stvar .Mrzim pedere .Zensko sam i ginem za muskarcinama.Plava i raskosna !Pozdrav svim muskarcima na forumu.
Raskosna plavusa wrote:nemoj mi bolan kvarit dan kad najvise volim onu musku stvar .Mrzim pedere .Zensko sam i ginem za muskarcinama.Plava i raskosna !Pozdrav svim muskarcima na forumu.
in the discoooooooooooooo, jejeeeeje in the discooooooooooooooo........
mjuzik is vot aj nid mjuzik is vot aj vont in d disko jeeeiiijejejejijeje
opet ti o vjeri... mom babi spomenut ne smijem koje si vjere
ja sam mu rekla da se zoves mirsad
Eto vidis sto mene moj caca za.eba sutim mojim imenom.Al' mozda ga i promenim.Stid me jedino otic' u opcinu da * sa * opcim slunzbenicama.
* -- *(moze i iza reci koja opisuje radnju u opcini)