naravno da postoje razlikeveze s vezom wrote:Jel uzivate sa svakom na isti nacin ili postoje razlike?
pa postoje razlike i u 2 puta s jednom a kamoli izmedju dvije razlicite zene/djevojke
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
naravno da postoje razlikeveze s vezom wrote:Jel uzivate sa svakom na isti nacin ili postoje razlike?
jel tebi svaka šoljica kafe istog ukusa ?veze s vezom wrote:Jel uzivate sa svakom na isti nacin ili postoje razlike?
Vjeruj u šta hoćeš, ali zamisli tek koji paćenik moraš bit da po nekom pljuješ zbog njegovog izgleda.Cherry-Cherry wrote:Vjerujem da ima pičkopaćenika, kojima se diže i na Raziju Mujanović.
E jbg sad, pa fazon je u tome sto ne bih dozvolio da se nadjem u takvoj situaciji s nekim ko me ne privlaci... tom logikom onda i zene mogu imati deset puta bolji seks s nekim likom kojeg nikad ne bi pogledale, nego s nekim lafcem zbog kojeg bi sve ucinile... ali se nikad nece dovesti u situaciju da budu s onim prvim...insomnia78 wrote: Pa kad bi Kirsten sjela pored tebe i kad bi ga uzela u ruku nesto sumnjam da bi osto ravnodusan
promijeni se djevojka da ne idem daljeveze s vezom wrote:Koje su to razlike?
Sta se to promijeni?
karanje je nauka pa bilo to malo ili punoburek_in_space wrote:A shto napraviste chitavu nauku od malo hopa cupa...
Za onoga ko ne zna, slazhem se da je nauka.jamiroquai wrote:karanje je nauka pa bilo to malo ili punoburek_in_space wrote:A shto napraviste chitavu nauku od malo hopa cupa...
De mi prevedi drugu rechenicu, nedjeljom sam malo sporiji.jamiroquai wrote:jednostavno jeste u sutini
al ako hoces na duze staze visa matematika je prosta racunica u poredjenju sa karanjem
da slovkam ili sta?burek_in_space wrote:De mi prevedi drugu rechenicu, nedjeljom sam malo sporiji.jamiroquai wrote:jednostavno jeste u sutini
al ako hoces na duze staze visa matematika je prosta racunica u poredjenju sa karanjem
Napisao ti je Velkoski, a dijelom i veze s vezom odgovor na ovo za duzhe staze.jamiroquai wrote: da slovkam ili sta?
jednostavno ako je za jednu noc prosto je ko pasulj sto kazu stavljas vadis dok ne povrati
ako zelis zadrzati djevojku moras se potruditi i dobro znati posao ako zelis i drugi put inace si bivsi
a to je vec nauka
to pitaj clo ona je uvela taj terminveze s vezom wrote:Ah da..sta znaci izivljavanje?Praznjenje?Sori ne razumijem bas najbolje..ako bi neko bio ljubazan..pa da mi objasni
Postavljas pitanja ko trinaestogodisnjakinjaveze s vezom wrote:Ti to nekom da kazes?Nemrem belivAtinsomnia78 wrote:Joj sto ti ofirno trolas
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Samo me zanimalo,jer vidim da vam smeta kada vam neko kaze da se praznite
a dok vodis ljubav ne jebes?burek_in_space wrote:Napisao ti je Velkoski, a dijelom i veze s vezom odgovor na ovo za duzhe staze.jamiroquai wrote: da slovkam ili sta?
jednostavno ako je za jednu noc prosto je ko pasulj sto kazu stavljas vadis dok ne povrati
ako zelis zadrzati djevojku moras se potruditi i dobro znati posao ako zelis i drugi put inace si bivsi
a to je vec nauka
Tad ne karash, tada vodish ljubav.
Nije tačno, ne da mi se elaborirati zašto, poz.veze s vezom wrote:Sama cinjenica da postoji neka s kojom bi vodio ljubav je dovoljna da ona u tebi budi najvecu strast.Velkoski wrote:Postoje žene koje u nama mogu probuditi puno veću strast od drugih, poz.![]()
![]()
Ah da, postoje neke koje bi samo jebali, jelte, iživljavali se, a postoje one s kojim bi vodili ljubav, poz!![]()
Pozzz
Jebesh a sve ti leptirici letaju po stomaku.jamiroquai wrote: a dok vodis ljubav ne jebes?
Velkoski wrote:Postoje žene koje u nama mogu probuditi puno veću strast od drugih, poz.![]()
![]()
Ah da, postoje neke koje bi samo jebali, jelte, iživljavali se, a postoje one s kojim bi vodili ljubav, poz!![]()
Gdje ti vidiš pljuvanje po nekom zbog fizičkog izgleda ?S4mpion wrote:Vjeruj u šta hoćeš, ali zamisli tek koji paćenik moraš bit da po nekom pljuješ zbog njegovog izgleda.Cherry-Cherry wrote:Vjerujem da ima pičkopaćenika, kojima se diže i na Raziju Mujanović.
ne smeta samo ste lose zakljucile pa da vas ispravimoveze s vezom wrote:Ti to nekom da kazes?Nemrem belivAtinsomnia78 wrote:Joj sto ti ofirno trolas
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Samo me zanimalo,jer vidim da vam smeta kada vam neko kaze da se praznite
burek_in_space wrote:Jebesh a sve ti leptirici letaju po stomaku.jamiroquai wrote: a dok vodis ljubav ne jebes?