F.C. Internazionale

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#476 Re: Inter

Post by Charuga »

FT Panathinaikos [3 - 2] Inter Milan
13' [1 - 0] D. Cisse
22' [2 - 0] D. Cisse
32' [2 - 1] S. Eto´o
42' [3 - 1] S. Leto
85' [3 - 2] Coutinho
Logovan

#477 Re: Inter

Post by Logovan »

Plavih_11 wrote:FT Panathinaikos [3 - 2] Inter Milan
13' [1 - 0] D. Cisse
22' [2 - 0] D. Cisse
32' [2 - 1] S. Eto´o
42' [3 - 1] S. Leto
85' [3 - 2] Coutinho

cisse dominira :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#478 Re: Inter

Post by Tomahawk11 »

Mislim da ce ove godine biti ravnopravna borba u Italiji...Inter je oslabljen, a dosao je :-) celavica from Liverpool :D
Facasplaca

#479 Re: Inter

Post by Facasplaca »

Tomahawk11 wrote:Mislim da ce ove godine biti ravnopravna borba u Italiji...Inter je oslabljen, a dosao je :-) celavica from Liverpool :D
Kakva ba borba? inter je trenutno svemir za sve ekipe u italiji. ;)

ne mozes od trulog juventusa ocekivat vise od 6 mjesta...milana koji 5 godina nije cestitog igraca dovoditi u kontekst borbe za titulu je tragikomicno

roma? jedno veliko govno od kluba :-)

i to konkurencija.. . pa i kloc poput cire bi osvojio kantu s interom, a kamoli benitez.
Tomahawk11
Globalni moderator

#480 Re: Inter

Post by Tomahawk11 »

Facasplaca wrote:
Tomahawk11 wrote:Mislim da ce ove godine biti ravnopravna borba u Italiji...Inter je oslabljen, a dosao je :-) celavica from Liverpool :D
Kakva ba borba? inter je trenutno svemir za sve ekipe u italiji. ;)

ne mozes od trulog juventusa ocekivat vise od 6 mjesta...milana koji 5 godina nije cestitog igraca dovoditi u kontekst borbe za titulu je tragikomicno

roma? jedno veliko govno od kluba :-)

i to konkurencija.. . pa i kloc poput cire bi osvojio kantu s interom, a kamoli benitez.
Dobro: Vidjeces da Benitez nece. Istina je da je Inter po igrackom kadru ispred ostalih talijanskih klubova, ali ovi igraci su sve osvojili, malo su se zasitili, Mourinho je Benitezu ostavio pravo nezgodnu situaciju :mrgreen:
rIder

#481 Re: Inter

Post by rIder »

balotelli je kloc, ovo je buducnost:
KPNCTNJAH

#482 Re: Inter

Post by KPNCTNJAH »

Bice veselo ove sezone... :roll: strucnjak :x
rIder

#483 Re: Inter

Post by rIder »

Treba dati Benitezu vremena...

ali... par stvari:

Mourinho bi ovo dobio
Benitez je cekao da primi gol i jos 10 minuta na prvu izmjenu, Mou bi mijenjao na poluvremenu tj. cim vidi da nesto ne stima
Milito van forme totalno
Stankovic :arrow: klupa
Zamjena Sneijdera :roll:
U Evropi moras igrati 100% svaku utakmicu, ovo veceras nidje veze

Cestitke Atleticu, zasluzeno :thumbup:

150 miliona zarade, dosao niko, prodati mnogi :roll: isto je barcelona mislila nakon osvajanja lp protiv arsenala da im ne treba niko, a onda ih je sljedece godine liverpool ponizio..
Bušman

#484 Re: Inter

Post by Bušman »

rIder wrote:Treba dati Benitezu vremena...

ali... par stvari:

Mourinho bi ovo dobio
Benitez je cekao da primi gol i jos 10 minuta na prvu izmjenu, Mou bi mijenjao na poluvremenu tj. cim vidi da nesto ne stima
Milito van forme totalno
Stankovic :arrow: klupa
Zamjena Sneijdera :roll:
U Evropi moras igrati 100% svaku utakmicu, ovo veceras nidje veze

Cestitke Atleticu, zasluzeno :thumbup:

150 miliona zarade, dosao niko, prodati mnogi :roll: isto je barcelona mislila nakon osvajanja lp protiv arsenala da im ne treba niko, a onda ih je sljedece godine liverpool ponizio..
Ne znam da li bi i Mourinho ovo dobio. Maicon i Milito ko da nisu isti igraci od prije SPa. Sta im bi? Zamjena Snijdera ni meni nije najjasnija, mozda nije spreman. Ipak je imao teske utakmice na SPu, mozda se nije jos pripremio nakon odmora.
Dobra primjedba to za Barcu. Ali opet, onaj Coutinho se cini solidan igrac.
Edin H.

#485 Re: Inter

Post by Edin H. »

Dobro se provukose :oops:

Trebali su peticu fasovati :D
Obuca9

#486 Re: Inter

Post by Obuca9 »

Veze nema ovaj Benitez...

Inter je večeras odigroa bez ijedne akcije, sve su nešto išli na silu i na soliranje, Eto'o, Milito, Sneijder, čak i Cambiasso, jedinu pravu akciju imali su kod penala. A ni u odbrani ne stoje kako su znali lani...
salle_eh1986

#487 Re: Inter

Post by salle_eh1986 »

hz__semir wrote:Veze nema ovaj Benitez...

Inter je večeras odigroa bez ijedne akcije, sve su nešto išli na silu i na soliranje, Eto'o, Milito, Sneijder, čak i Cambiasso, jedinu pravu akciju imali su kod penala. A ni u odbrani ne stoje kako su znali lani...
šta bi ti, da inter pobjeđuje sve 10 godina, e nemože :D
došlo vrijeme da se smijene sa trona...
benitez je samo jedan od onih koji će učestvovati u tome, na vašu žalost
Obuca9

#488 Re: Inter

Post by Obuca9 »

Na moju nije, trener mog kluba je Varešanović, ne Benitez :D
salle_eh1986

#489 Re: Inter

Post by salle_eh1986 »

hz__semir wrote:Na moju nije, trener mog kluba je Varešanović, ne Benitez :D
poštujem i to...
ipak ja pored želje volim i juventus, recimo u omjeru 60-40 ;)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#490 Re: Inter

Post by Admir_1984 »

hz__semir wrote:Veze nema ovaj Benitez...

Dobar je rumeni, dobar

Al sreca Interova sto mu Morati nije vezalj kao oni iz uprave Liverpoola, ovaj ako novu godinu doceka na klupi intera nek se nogom udara u guzicu od srece
Manijakus

#491 Re: Inter

Post by Manijakus »

Pocetak kraja Intera..za ovu sezonu ..ako ne otpuste trenera onda ce se to odugovlacit ...
erx

#492 Re: Inter

Post by erx »

Ocekivao sam vise...

:zjev:
rIder

#493 Re: Inter

Post by rIder »

Manijakus wrote:Pocetak kraja Intera..za ovu sezonu ..ako ne otpuste trenera onda ce se to odugovlacit ...
:-) :lol:
Manijakus

#494 Re: Inter

Post by Manijakus »

Ja ne vidim nist smijesno .. 2 utakmice ove sezone ima i jedan poraz jedan remi
rIder

#495 Re: Inter

Post by rIder »

i sve si to vidio u 90 min nekog superkupa? bilo je i 3-1 protiv rome 7 dana ranije uostalom... prerano je, cuj pocetak kraja :) sad kad l'pool ima hodgsona na klupi, tek ce vidjeti koliko im je znacio rafa.

ovom interu je falila zamjena za balotellija, moratti je samo trebao dovesti kuyta (provjeren fajter!)
ratata

#496 Re: Inter

Post by ratata »

Inter ima savrsenu ekipu, ali nema vse tog motivatora od trenera , jer i Mou je dosao kad je Inter vec sve osvajao ranije pa je opet ekipa jurisala na sve trofeje jer je Mou savrsen motivator,takticar i pobjednik koji iz igraca izvlaci maksimum maksimuma, a ovaj Rafa, pa dovoljno je pogledati njegov "uspjeh" u Premiershipu, mislim katastrofa, neko gore rece nije mu to Engleska i nece ga Morati dugo drzati ako se iz par utakmica pokaze da nema rezultata. Dakle , ekipa ne moze biti bolja, ali trener je nula, i sto je najgore, i ono sto i Lverpulovi navijaci (ali ne ovi iz BiH ) stalno ponavljaju, jeste da on jednostavno ne zna sta hoce a da njegovi igraci takodjer apsolutno ne mogu da shvate sta taj Rafa zeli da odigra, i tu lezi njegov problem. O njegovoj chuvenoj nebuloznoj rotaciji igracha da i ne pricham, trebalo bi pet dana

Jedino sto ce pomoci Interu, jeste to sto mu to nije Engleska i ne ceka se puno da se treneru uruchi otkaz
leo karan

#497 Re: Inter

Post by leo karan »

Nisam bas pratio Benitezov rad i stvarno ne znam kakav je trener, Liverpool mi je bas bio dosadan, nisam volio da ih gledam nikako.
Tako da ne znam sta se moze ocekivati od Beniteza u Interu.
Vidim ovdje se dosta blati, pa vjerovatno ima i istine u tome da je bezveze trener.
Ima li nade za Inter ove sezone s Rafom na klupi?
objektivo misljenje poznavalaca me zanima :)
ultima_palabra

#498 Re: Inter

Post by ultima_palabra »

leo karan wrote:Nisam bas pratio Benitezov rad i stvarno ne znam kakav je trener, Liverpool mi je bas bio dosadan, nisam volio da ih gledam nikako.
Vidim ovdje se dosta blati, pa vjerovatno ima i istine u tome da je bezveze trener.
Pa nakon što sve osvojiš the only way is down :D Sad u kojoj mjeri... Inter ima daleko najkompletniju ekipu u Seriji A. Eh sad bitno je kako će igrači prihvatiti Rafine metode i kako će se on postaviti prema njima. Vidjelo se prema onom klipu sa Materazzijem kakav su odnos imali sa Mourinhom, iako je on bio tu samo dvije godine... bilo koji trener da ga naslijedi imaće taj problem.

Protiv Atletica se vidjelo da im nešto ne štima, a Rafa je izuzetno tvrdoglav taktički. Ako ovako nastavi biće problema, s druge strane kod Milana vlada pozitivna atmosfera... vjerujem da Moratti neće dugo čekati :evil:
ratata

#499 Re: Inter

Post by ratata »

leo karan wrote:Nisam bas pratio Benitezov rad i stvarno ne znam kakav je trener, Liverpool mi je bas bio dosadan, nisam volio da ih gledam nikako.
ima li nade za Inter sa Benitezom? Pa evo ti sasvim dovoljno cinjenica o Rafi , pa prosudi sam:

1.Nije ubjedio Owena da ostane u klubu koji ga obozava i ovaj odlazi u Real
2.Dovodi Garciu i Xabija
3.U prvoj sezoni na kormilu Liverpula zavrsava na petom mjestu, Evertonu se oduzima cetvrto mjesto po bog zna kojem pravilu i Liverpul igra LP gdje ga nepostojeci gol Garcie koji je vidio samo sudija salje u Finale LP gdje ga Milan gazi 3:0 ali ipak zahvaljujuci Ancelotijevim(tada trener Milana) "strucnim" taktickim potezima Liverpul dobija tu tekmu cime Anceloti postaje jedini menadzer na svijetu koji je u Finalu Lige Prvaka prokockao 3:0,te te Rafa dobija to Finale zahvaljujuci bravurama Dudeka na golu tokom izvodjenja penala.
4.U prvoj sezoni gubi i u Finalu Carling kupa od Celzija
5.Dudekove bravure koje su donijele titulu Lige prvaka Liverpulu, Rafi nisu dovoljne i ovaj ga mrtav hladan prodaje
6.Iducu sezonu pocinje nogiranjem Smicera i Biscana, koji su, treba li uopste to naglasiti igrali kljucnu ulogu u pohodu na naslov Lige prvaka sezonu prije.
7.Prodaje i Josemija i Nuneza koje je by the way doveo samo nekoliko mjeseci ranije.
8.U drugoj sezoni zavrsava na trecem mjestu.U istoj sezoni osvaja FA Kup na isti nacin kao i LP,dakle gubio 2:0 pa dobio na penale,samo sto ovaj put nije spasio Dudek,nego Reina.
9.U trecoj njegovoj sezoni u Liverpulu svi ocekuju titulu u Premiershipu u sta neki jos vise povjeruju nakon sto uzima Community Shield na startu sezone.
10.Odmah nakon toga Liverpul igra tako lose da se i najveci navijaci okrecu protiv njega a on spominje vec tada odlazak u Italiju.
11.Potom dovodi Babela,Benajuna,Toresa,Lucasa,i Voronina a tjera Belamija zbog sukoba sa Riseom (od svih navedenih ne moram ni reci ko je trenutno tamo)
12. 2007/2008 pocinje sezonu u kojoj vise niko ne vjeruje u njega pa se Klinsmanu nudi posao koji ipak bira Bajern.
13.Posvadja se sa asistentom Pakom i dovodi Sammy Leeja
14.Opet nije u konkurenciji za osvajanje trofeja a u zimu ispada iz FA Kupa i to Barnsleja.
15.Potom zeli da zrtvuje jednog Xabi Alonsa za Barryja,sto mu ne prolazi,ali zato dolazi Robi Keane kojeg prodaje vec u januaru???!!!
16.Nakon operacije bubrega ulazi u verbalni duel sa Fergusonom nakon cega Ostrvski mediji tvrde da je Rafa "pukao".
17.U jednom trenutku, tjeranje Rafe iz kluba je toliko blizu da kladionice ukidaju ovu opciju
18."My heart is with Liverpool, so I'm delighted to sign this new deal, I love the club, the fans and the city and with a club and supporters like this, I could never say no to staying."rece Rafa i zavrsi tu sezonu na drugom mjestu.
19.U zadnjoj sezoni konacno ispunjava svoj san i prodaje Xabija Realu,te dovodi Akvilanija??? pod izgovorom da "Gerrard igra loshe"
20 .Ovo je i najgora seozna Liverpula u 22 poslednje godine, gdje ispadaju i iz Europa lige.
21.Otpustaju ga kao menadzera koji je Liverpul doveo na sedmu poziciju i time izgubio Ligu Prvaka.

Veliki je zagovarach zonal markiranja zbog cega je Liverpul primio bruku golova iz prekida, te praktikuje 4-2-3-1 formaciju. totalno je lud za rotacijom igraca za koje mediji u Engleskoj tvrde da se granici sa ludilom.

Najvecu zamjerku od strane navijaca Liverpula imao je sto nije osvojio Premiership , i sto zanemaruje mlade igrace .

Prosjek pobjeda tokom boravka u Liverpulu je: 55 posto

Ne bas sjajna opcija na mjestu trenera Intera , zar ne?
leo karan

#500 Re: Inter

Post by leo karan »

ti si legenda :)
a sto se tice beniteza, sve su prilike da je fula :(
Post Reply