a ti prestani vise zvat me teta danasanais_nin wrote:teta danas i ja ti necemo reci "rekle smo ti"nekooo wrote:i jos zvanicna obavijest,raskinuli smo,cini se na duge staze...mada,nikad se ne zna.a mozda gajim neku laznu nadu,ko ce ti ga znat...
jeb ga,bolje zavrsit na vrijeme nego se jos koji mjesec zavlaciti.sad mi ostaje "SAMO" da je prebolim![]()
![]()
nego cemo se fino ovde okupiti da ti budemo tim navijacica za podrsku![]()
ozbiljno, fakat mi je zaoali pregurao je mujo i gore
Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- danas
-
FFK as Lucy01
Yes ma'mdanas wrote:
a ti prestani vise zvat me teta danas![]()
![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
uh znaci gotovo
Ja sam ti sve sinoc rekla...sad ide najtezi dio
Al ne daj se imas nas
Ja sam ti sve sinoc rekla...sad ide najtezi dio
Al ne daj se imas nas
-
FFK as Lucy01
A ja cu joj odsada govorit' "haj' mrsh mala"anais_nin wrote:to se samo tako kazenekooo wrote:jesam to dobio novi nick??? mujo![]()
mjenjaj imena proizvoljno....
@danas, bona nekima od ovih sam i ja teta![]()
bice ti od sad "moja najdraza seksi bjutiful" danas
![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Jes mu rekla da ako je nije volio ide pola godine, ako je malo volio godina a ako je mnogo volio do par godina nesreæe i suza?ladyblue18 wrote:uh znaci gotovo![]()
Ja sam ti sve sinoc rekla...sad ide najtezi dio![]()
Al ne daj se imas nas
- ladyblue18
gluho bilo
ne prepadaj momka
ne prepadaj momka
- danas
haj nek ima neko i od mene starijiLucy01 wrote:A ja cu joj odsada govorit' "haj' mrsh mala"anais_nin wrote:to se samo tako kazenekooo wrote:jesam to dobio novi nick??? mujo![]()
mjenjaj imena proizvoljno....
@danas, bona nekima od ovih sam i ja teta![]()
bice ti od sad "moja najdraza seksi bjutiful" danas
![]()
![]()
- ladyblue18
bos with all due rescpect ovo nije mjesto za nabijanje postova 
-
nekooo
ljudi,kad bi mi ne znam ti kolike pare dali,nebi vam mogo objasniti moju situaciju.ne zato jer necu,nego sto ne znam.ne znam ni ja,ni ona,niko....
sad trenutno i jesmo i nismo zajedno.vidjamo se,pa se ne vidjamo.kad se vidimo onda nam je ono normala.ovako pricamo o problemimma...
ne znam ni ja kak da objasnim.pravo komplikovano.
al cini mi se da mi je dobro vako.malo promjene nije na odmet
joj,hocete pomisliti da sam puko

sad trenutno i jesmo i nismo zajedno.vidjamo se,pa se ne vidjamo.kad se vidimo onda nam je ono normala.ovako pricamo o problemimma...
al cini mi se da mi je dobro vako.malo promjene nije na odmet
joj,hocete pomisliti da sam puko
- anais_nin
dobro ti je tako jer je alternativna da ste raskinuti, tako da kontas bolje ovako nego nikakonekooo wrote:ljudi,kad bi mi ne znam ti kolike pare dali,nebi vam mogo objasniti moju situaciju.ne zato jer necu,nego sto ne znam.ne znam ni ja,ni ona,niko....![]()
![]()
al cini mi se da mi je dobro vako.malo promjene nije na odmet![]()
![]()
joj,hocete pomisliti da sam puko![]()
ti po svom, ali da ti ja ovako ko malo starija teta kazem, samo odgadjas nesto sto se ocigledno cini neminovno
-
nekooo
nije tako.ne poznajes situaciju.i ona je rekla da je bolje da se razidjemo.al svatili smo da nam oboma ovako odgovara.volimo se,a i ovako je manje pritiska...
dobice malo vise onog prostora i slobode.a i interesantnije mi je.nije onako monotono.jednostavno je uzbudljivije.dodje ti ko neka avantura sa osobom koju volis i za koju znas da voli samo tebe...
mislicete da ja to pravdam sebe ili nju,al nije tako.znam i siguran sam 100% da kolko ja volim nju da i ona voli mene...meni dok je dobro,ja nist ne mjenjam

dobice malo vise onog prostora i slobode.a i interesantnije mi je.nije onako monotono.jednostavno je uzbudljivije.dodje ti ko neka avantura sa osobom koju volis i za koju znas da voli samo tebe...
mislicete da ja to pravdam sebe ili nju,al nije tako.znam i siguran sam 100% da kolko ja volim nju da i ona voli mene...meni dok je dobro,ja nist ne mjenjam
- anais_nin
sve si sam sebi objasnionekooo wrote:nije tako.ne poznajes situaciju.i ona je rekla da je bolje da se razidjemo.al svatili smo da nam oboma ovako odgovara.volimo se,a i ovako je manje pritiska...
mislicete da ja to pravdam sebe ili nju,al nije tako.znam i siguran sam 100% da kolko ja volim nju da i ona voli mene...meni dok je dobro,ja nist ne mjenjam![]()
P.S. ne mogu se imati "avanture" sa osobama koje volimo
-
nekooo
ok misli sta hoces.ionako skoro niko ne poslusa nicije savjete sa foruma...ovdje je vecina da bi ubila svoje vrijeme i skrenula misli kad im je to potrebno.
mi smo mladi i treba malo experimentisat,pa sto ne ovako???sta fali.imam osjecaj da mi ova promjena godi,i meni i njoj.i sto da mi nebi odgovarala?
mi smo mladi i treba malo experimentisat,pa sto ne ovako???sta fali.imam osjecaj da mi ova promjena godi,i meni i njoj.i sto da mi nebi odgovarala?
- anais_nin
ja sam ti zato neodredjeno odgovorila jer sam znala da ces se naljutiti.....svi volimo da cujemo samo ono sto nam odgovaranekooo wrote:ok misli sta hoces.ionako skoro niko ne poslusa nicije savjete sa foruma...ovdje je vecina da bi ubila svoje vrijeme i skrenula misli kad im je to potrebno.
sad ces vidjeti sta ce ti moja mila mudra *danas napisati
pa tako i ja tebi....samo onako malo realnog sa strane....
- ladyblue18
ja cu se ipak slozit sa anais ovog puta
-
nekooo
pa znam ja sta ti hoces reci.i u pravu si,i nisam se naljutio...
ali ja sam ti reko.ona je rekla da joj je veza opterecenje i da joj treba slobode.i ja je razumijem jer je mlada,jos mladja od mene...
ovako iako nismo zajedno mi smo ustvari zajedno.sretan ja,sretna ona.njoj nije cilj da ona bude s nekim drugim.samo se zeli odmoriti od veze.ne od mene nego od veze.zato i hocemo ovako,jer ne mozemo jedno bez drugog.ni ona bez mene ni ja bez nje...ne znam jesil sta skontala,al... ma joj,ljubav je cudna zvjerka

ali ja sam ti reko.ona je rekla da joj je veza opterecenje i da joj treba slobode.i ja je razumijem jer je mlada,jos mladja od mene...
ovako iako nismo zajedno mi smo ustvari zajedno.sretan ja,sretna ona.njoj nije cilj da ona bude s nekim drugim.samo se zeli odmoriti od veze.ne od mene nego od veze.zato i hocemo ovako,jer ne mozemo jedno bez drugog.ni ona bez mene ni ja bez nje...ne znam jesil sta skontala,al... ma joj,ljubav je cudna zvjerka
-
Majstorinho
Ti si papucarnekooo wrote:pa znam ja sta ti hoces reci.i u pravu si,i nisam se naljutio...
ovako iako nismo zajedno mi smo ustvari zajedno.sretan ja,sretna ona.njoj nije cilj da ona bude s nekim drugim.samo se zeli odmoriti od veze.ne od mene nego od veze.zato i hocemo ovako,jer ne mozemo jedno bez drugog.ni ona bez mene ni ja bez nje...ne znam jesil sta skontala,al... ma joj,ljubav je cudna zvjerka![]()
- DaysleepeR
Buraz nazalost trehnuces zestoko o beton kad je ugledas ili saznas da ima neko novi u njenom zivotu.nekooo wrote:nije tako.ne poznajes situaciju.i ona je rekla da je bolje da se razidjemo.al svatili smo da nam oboma ovako odgovara.volimo se,a i ovako je manje pritiska...
mislicete da ja to pravdam sebe ili nju,al nije tako.znam i siguran sam 100% da kolko ja volim nju da i ona voli mene...meni dok je dobro,ja nist ne mjenjam![]()
oprez