Mislim da je $135 za barel neka psiholoska i prakticna granica.ahuseino wrote:Hochel' ovo puch' OIL bubble?
Mnogi govore da ce pasit ispod $100, jer je rapidan pad potraznje!
Mislim da je $135 za barel neka psiholoska i prakticna granica.ahuseino wrote:Hochel' ovo puch' OIL bubble?
Nadamo sejefferson wrote:Mislim da je $135 za barel neka psiholoska i prakticna granica.ahuseino wrote:Hochel' ovo puch' OIL bubble?
Mnogi govore da ce pasit ispod $100, jer je rapidan pad potraznje!
Pzi, nece jos pumpe oboriti cijenu jer su svakako svoju marzu smanjile na minimum. Mnoge pumpe se zatvaraju jer nema profita.malizeleni wrote:Nadamo sejefferson wrote:Mislim da je $135 za barel neka psiholoska i prakticna granica.ahuseino wrote:Hochel' ovo puch' OIL bubble?
Mnogi govore da ce pasit ispod $100, jer je rapidan pad potraznje!Koliko vidim cijene su marginalno pale na benzinskim okolo. Ne vjerujem da ce se nesto drasticno desiti do jeseni, jer raja ljeti puno vozi, odmori i to.
Neche cijene ni past' drastichno. Ja ih vidim na nekih $3.50 do $3.70 /gal za regular.malizeleni wrote:Nadamo sejefferson wrote:Mislim da je $135 za barel neka psiholoska i prakticna granica.ahuseino wrote:Hochel' ovo puch' OIL bubble?
Mnogi govore da ce pasit ispod $100, jer je rapidan pad potraznje!Koliko vidim cijene su marginalno pale na benzinskim okolo. Ne vjerujem da ce se nesto drasticno desiti do jeseni, jer raja ljeti puno vozi, odmori i to.
a kako je krenulo za desetak dana ce se moci i baklavica priustitidacina_curica wrote:Jopet opala cijenaJutros $3.61/gallon
![]()
![]()
![]()
Bice za kahvicu, bice, bice
![]()
![]()
![]()
ABdStLouis wrote:a kako je krenulo za desetak dana ce se moci i baklavica priustitidacina_curica wrote:Jopet opala cijenaJutros $3.61/gallon
![]()
![]()
![]()
Bice za kahvicu, bice, bice
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje to vi zivite pa tako spalo? Kod mene $3.84 - a imam rafineriju na 300 metara od kuce i jos ce da se sire. *em ti BPdacina_curica wrote:mali ne vadi mi maslo![]()
![]()
![]()
![]()
danas $3.57/ gallon QT u mojoj mahalikomsija razbaci rostilj
![]()
![]()
![]()
neche ni pod razno.mofo33 wrote:poslije izbora ce vam biti 5 dolara litar
Kakve su ovo ba nebuloze? Nema ispod 4.20 do 4.47 ni pod razno u mojoj mahali...melb26sa wrote:Gdje to vi zivite pa tako spalo? Kod mene $3.84 - a imam rafineriju na 300 metara od kuce i jos ce da se sire. *em ti BPdacina_curica wrote:mali ne vadi mi maslo![]()
![]()
![]()
![]()
danas $3.57/ gallon QT u mojoj mahalikomsija razbaci rostilj
![]()
![]()
![]()
U St. Louis-uGandalfSivi wrote:Kakve su ovo ba nebuloze? Nema ispod 4.20 do 4.47 ni pod razno u mojoj mahali...melb26sa wrote:Gdje to vi zivite pa tako spalo? Kod mene $3.84 - a imam rafineriju na 300 metara od kuce i jos ce da se sire. *em ti BP
dacina_curica wrote:U St. Louis-uGandalfSivi wrote:Kakve su ovo ba nebuloze? Nema ispod 4.20 do 4.47 ni pod razno u mojoj mahali...melb26sa wrote:Gdje to vi zivite pa tako spalo? Kod mene $3.84 - a imam rafineriju na 300 metara od kuce i jos ce da se sire. *em ti BPTrenutna cijena u OT-u u mojoj mahali $3.56/ gall za 87......BP je vazda trunku skuplji
sam' nek se stediStLouis wrote:QT - $3.57 komsinice na Kingshiway - bolji ste za penyali, imam ja buraza u tvojoj mahali pa se usput natanka i ustedi makar dime