Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Point. wrote:Ako Celzi prodje Barcu to ce biti veca tragedija za fudbal nego ono sramno osvajanje Grcke na EP u Portugalu. Zivio fudbal, smrt kukavicluku i bunkerima
Mislim da niko trenutno nema ko može da se nadigrava sa Barcom kada je u top formi. Međutim ima ekipa koje mogu malo povučenije igrati i onda na kontre udariti, kao što je ManUtd, Arsenal (mada oni imaju dosta problema u odbrani), ili ekipe koje mogu strahovit presing izvršiti (Liverpool). Chelsea-u po mom mišljenju fali par brzanaca, koji bi mogli kontre povući, te to može biti problem, ali na njihovoj strani je fizička sprema i snaga.
Inače, navijam za ManUtd, jako dugo, preko 12 godina, ali je činjenica da Barca igra najljepši fudbal, bar za oko, te također jako efikasan. Kako drže loptu, to je nevjerovatno, a o ostalim stvarima ne treba ni pričati.
Problem protiv Chelsea će biti sigurno neigranje Puyol-a, Marqueta, te Henry-a, iako je Pique za sada dobar, mislim da bi ipak ovo mogao biti mali hendikep za igru Barce. Sa druge strane nije ni Chelsea kompletan.
The Realist wrote:Mislim da niko trenutno nema ko može da se nadigrava sa Barcom kada je u top formi. Međutim ima ekipa koje mogu malo povučenije igrati i onda na kontre udariti, kao što je ManUtd, Arsenal (mada oni imaju dosta problema u odbrani), ili ekipe koje mogu strahovit presing izvršiti (Liverpool). Chelsea-u po mom mišljenju fali par brzanaca, koji bi mogli kontre povući, te to može biti problem, ali na njihovoj strani je fizička sprema i snaga.
Inače, navijam za ManUtd, jako dugo, preko 12 godina, ali je činjenica da Barca igra najljepši fudbal, bar za oko, te također jako efikasan. Kako drže loptu, to je nevjerovatno, a o ostalim stvarima ne treba ni pričati.
Problem protiv Chelsea će biti sigurno neigranje Puyol-a, Marqueta, te Henry-a, iako je Pique za sada dobar, mislim da bi ipak ovo mogao biti mali hendikep za igru Barce. Sa druge strane nije ni Chelsea kompletan.
Nakon madridske rapsodije sok za Barcu: Henry zbog ozljede proputa Chelsea!
UZVRATNI ogled polufinala Lige prvaka protiv Chelseaja nogometai Barcelone odradit ce liseni pomoci svog strijelca Thierryja Henryja, kojem lijecnicka sluzba katalonskog kluba predvidja dva tjedna pauziranja.
Henry je s dva pogotka sudjelovao u rezultatskom potopu Real Madrida u "el clasicu" odigranom prosle subote, kada je Barcelona slavila uvjerljivu 6:2 pobjedu.
Jedan udarac u mnostvu duela koje je francuski napadac istrpio za vrijeme utakmice pokazao se ipak tezim no sto se u prvi mah ocekivalo, te ce strijelac 19 prvenstvenih pogodaka za Barcelonu ove sezone morati na prisilni odmor.
Ne samo da ce Henry na Stamford Bridgeu propustiti pokusati pogurnuti Barcelonu u zavrsnicu Lige prvaka (prva utakmica 0-0), vec ce zbog ozljede koljena propustiti i mogucu proslavu prvaka protiv Villarreala nadolazeceg vikenda, kao i finale Kupa kralja protiv Athletica.
Ma ako Henry ne bude igrao, samo Iniestu stavit na njegovo mjesto a umjesto Inieste uskace Keita i to je to. Mislim da ce Ivanovicu bit teze zaustavit Iniestu nego Henrya, a zna se i zasto
Distortion wrote:Ma ako Henry ne bude igrao, samo Iniestu stavit na njegovo mjesto a umjesto Inieste uskace Keita i to je to. Mislim da ce Ivanovicu bit teze zaustavit Iniestu nego Henrya, a zna se i zasto
Iniesta je pelja, pa pelja. Inace odlican igrac, ali imam utisak kao da ga je strah opaliti po lopti...
Distortion wrote:Ma ako Henry ne bude igrao, samo Iniestu stavit na njegovo mjesto a umjesto Inieste uskace Keita i to je to. Mislim da ce Ivanovicu bit teze zaustavit Iniestu nego Henrya, a zna se i zasto
Iniesta je pelja, pa pelja. Inace odlican igrac, ali imam utisak kao da ga je strah opaliti po lopti...
Better Man wrote:Jedna od rijetkih ekipa koja igra totalni nogomet je Manchester United. Primjer je Rooney kojeg možeš vidjeti na svakoj poziciji, od napada do odbrane
a christiana ronalda većinom možeš vidjeti samo u fazi napada
zna on uklizati nekome i u odbrani. dosta je pozrtvovan za onakvu placipizdu.
neki dan scena protiv arsenala, uzese mu loptu pred 16 i odose, a on poceo mahati objema rukama i skakutati isto malo dijete kad pocne plakati iz objesti.
L’equip s’ha entrenat aquest dilluns a la tarda a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. Ha estat la primera sessió després del 2-6 al Santiago Bernabéu. Thierry Henry se l’ha perdut per culpa d’una contusió soferta al genoll dret soferta a Madrid.
El central del filial Alberto Botía ha completat el grup.
Ovo je sa Barcinog official sitea. Ukratko, Henry nije trenirao zbog udarca koji je dobio po desnom koljenu u Madridu.
Medjutim, uvrsten je u tim, sta god sad to znacilo. Mada sumnjam da bi ga Guardiola bezveze forsirao. Da je zaista povrijedjen i ne moze igrati, Pedro (moj pick ) bi isao umjesto njega ili neko drugi.
Barcelona coach Pep Guardiola has included striker Thierry Henry in a 21-man squad for Wednesday's Champions League semi-final second leg against Chelsea.
Click Here
Henry picked up a knee injury during Saturday's 6-2 Primera Division victory over Real Madrid and did not take part in training on Monday, but the Frenchman has been named in Guardiola's squad for the trip to London.
Captain Carles Puyol will also travel with his team-mates even though he is suspended, meaning injured defenders Gabriel Milito and Rafael Marquez are the only members of Barca's first-team squad not to make the journey.
Young defender Alberto Botia has also been included for the tie, which is currently locked at 0-0 following the first leg at the Nou Camp.
malo kasnim jer nisam najredovniji na kompjuteru u zadnje vrijeme, ali kako Barca silova Real... pa to je poezija bila... očekivati je sličnu taslačinu i u srijedu
van Basten wrote:malo kasnim jer nisam najredovniji na kompjuteru u zadnje vrijeme, ali kako Barca silova Real... pa to je poezija bila... očekivati je sličnu taslačinu i u srijedu
Nadam se jos malo brutalnijoj verziji,pa neka onda zovu policiju.