Umjetnost zavodjenja?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#476 Re: Umjetnost zavodjenja?
Puke od tih pjesama slabe koristi
Vidjela si uzivo kako se zavodi
- mad_max_ba
#477 Re: Umjetnost zavodjenja?
Mrdanje i gornjeg a Bgmi i donjeg postrojapukepuke wrote: Ti si za mrdanje guze, ne za lagano njihanje bokovima
(osim uz Cepeline).
- pukepuke
#478 Re: Umjetnost zavodjenja?
Bome respo, svaka ti čast. Al' slabo bi zaveo bez mojih šćapićasupercali wrote:Puke od tih pjesama slabe koristi
- pukepuke
#479 Re: Umjetnost zavodjenja?
Izmrdalo se na koncertu sve, zamah još traje, nikako da se smirimad_max_ba wrote:Mrdanje i gornjeg a Bgmi i donjeg postrojapukepuke wrote: Ti si za mrdanje guze, ne za lagano njihanje bokovima
(osim uz Cepeline).
![]()
![]()
![]()
![]()
- supercali
#480 Re: Umjetnost zavodjenja?
Da nije stapica bilo bi nesto drugopukepuke wrote:Bome respo, svaka ti čast. Al' slabo bi zaveo bez mojih šćapićasupercali wrote:Puke od tih pjesama slabe koristi
- pukepuke
#481 Re: Umjetnost zavodjenja?
Paa, može proći ali može i bolje.Kad si onako s guzom pogodio, de i pjesmemadridist wrote:1. https://www.youtube.com/watch?v=AEX2u5q7J7o
2 .https://www.youtube.com/watch?v=rMbATaj7Il8 (ti vozis)
3 .https://www.youtube.com/watch?v=-tRdBsnX4N4
- pukepuke
#482 Re: Umjetnost zavodjenja?
Kako se zove voditelj emisije Top 40 na BH radiju? Onaj glas i dikcija... Čovjek zavodi, a da toga uopće nije svjestan.
Može me imati kad hoće
Može me imati kad hoće
- ho oponopono
#483 Re: Umjetnost zavodjenja?
...isprskaj mi facu, s ljubavlju...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#484 Re: Umjetnost zavodjenja?
Ovo sam vidio od muskih forumasa, ali prvi put od zenskogpukepuke wrote:Kako se zove voditelj emisije Top 40 na BH radiju? Onaj glas i dikcija... Čovjek zavodi, a da toga uopće nije svjestan.
Može me imati kad hoće
- zforumas
#485 Re: Umjetnost zavodjenja?
napokon neko romanticanho oponopono wrote:...isprskaj mi facu, s ljubavlju...
- pukepuke
#486 Re: Umjetnost zavodjenja?
Tomahawk11 wrote:Ovo sam vidio od muskih forumasa, ali prvi put od zenskogpukepuke wrote:Kako se zove voditelj emisije Top 40 na BH radiju? Onaj glas i dikcija... Čovjek zavodi, a da toga uopće nije svjestan.
Može me imati kad hoće![]()
- dječak sa šibicama
#487 Re: Umjetnost zavodjenja?
Sjecam se, ima tome i 15 godina, u jednom stranjskom gradu... voditeljica na radiju, jebozovan glas do bola, svi se lozili na njenu emisiju jos je i tematika bila ljubav, sex itd...pukepuke wrote:Kako se zove voditelj emisije Top 40 na BH radiju? Onaj glas i dikcija... Čovjek zavodi, a da toga uopće nije svjestan.
Može me imati kad hoće
Jednog dana izadje intervju sa njom u nekim novinama, slike naravno, imas sta vidjeti.. niska, podebela, bas niska lakse je preskociti nego zaobici, nije ni nesto lijepa u faci, bezveze zenska. Svi se razocarali.
Cuvaj se ti tih lijepih glasova
Last edited by dječak sa šibicama on 22/11/2016 18:48, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#489 Re: Umjetnost zavodjenja?
Da te ne znam, pa hajdepukepuke wrote:Tomahawk11 wrote:Ovo sam vidio od muskih forumasa, ali prvi put od zenskogpukepuke wrote:Kako se zove voditelj emisije Top 40 na BH radiju? Onaj glas i dikcija... Čovjek zavodi, a da toga uopće nije svjestan.
Može me imati kad hoće![]()
![]()
![]()
Tako ti je kad žensko pređe 40-u, nema ni stida ni srama
- joske
#490 Re: Umjetnost zavodjenja?
zene u 40 milf
seksi mama
- pukepuke
#491 Re: Umjetnost zavodjenja?
Žena može maštati...dječak sa šibicama wrote:Sjecam se, ima tome i 15 godina, u jednom stranjskom gradu... voditeljica na radiju, jebozovan glas do bola, svi se lozili na njenu emisiju jos je i tematika bila ljubav, sex itd...pukepuke wrote:Kako se zove voditelj emisije Top 40 na BH radiju? Onaj glas i dikcija... Čovjek zavodi, a da toga uopće nije svjestan.
Može me imati kad hoće
Jednog dana izadje intervju sa njom u nekim novinama, slike naravno, imas sta vidjeti.. niska, podebela, bas niska lakse je preskociti nego zaobici, nije ni nesto lijepa u faci, bezveze zenska. Svi se razocarali.
Cuvaj se ti tih lijepih glasova
- supercali
#492 Re: Umjetnost zavodjenja?
Svako dobro bosno i hercegovino
- edo_79
#493 Re: Umjetnost zavodjenja?
Daj mi bonaho oponopono wrote:...isprskaj mi facu, s ljubavlju...
- pukepuke
#494 Re: Umjetnost zavodjenja?
Leleeee... Zavede me.
- hrle1976
#495 Re: Umjetnost zavodjenja?
Pozoves je na dorucak.
-
kazinski
#496 Re: Umjetnost zavodjenja?
Inace danasnje djevojke ne vole bas romantiku, ljepotu zavodjenja i udvaranja, vise vole krimi tajnovite tipove da ih vodaju po klubovima i kad ovaj skonta da mu nece dati onu stvar ode ona drugom i sve tako u krug.
Danasnje cure vole vise da bude agresivno uletanje i konkretno. Nikakve maste od strane muškaraca. Seljakluk.
Ja volim kad je senzualno da ima neki fini flow. Da je mehka prica. Neka sala nista specijalno samo da pripremis teren za prvi sastanak.
Inače dahćem na telefon, to je pali [emoji14]
Danasnje cure vole vise da bude agresivno uletanje i konkretno. Nikakve maste od strane muškaraca. Seljakluk.
Ja volim kad je senzualno da ima neki fini flow. Da je mehka prica. Neka sala nista specijalno samo da pripremis teren za prvi sastanak.
-
modem33
#497 Re: Umjetnost zavodjenja?
kazinski wrote:Inace danasnje djevojke ne vole bas romantiku, ljepotu zavodjenja i udvaranja, vise vole krimi tajnovite tipove da ih vodaju po klubovima i kad ovaj skonta da mu nece dati onu stvar ode ona drugom i sve tako u krug.
- anchor85
#498 Re: Umjetnost zavodjenja?
Kako koja. Mislim da većina žena ipak voli zavođenje i udvaranje, priželjkuje to, jer se sve svelo na daš-ne daš-hajmo dalje. Samo danas, kao i sa svim ostalim, vremena je malo, pa kad se to zavođenje i udvaranje razvuče na jedno 100 godina bez ikakvih konkretnih pomaka, dosadi. Treba i u tome imati mjeru.kazinski wrote:Inace danasnje djevojke ne vole bas romantiku, ljepotu zavodjenja i udvaranja, vise vole krimi tajnovite tipove da ih vodaju po klubovima i kad ovaj skonta da mu nece dati onu stvar ode ona drugom i sve tako u krug.
- apsidejzi
#499 Re: Umjetnost zavodjenja?
Stas, kad se kod njih svelo na imas-nemas hajmo dalje, onda je valjda logicno da i kontra strana bude das-nedas hajmo daljeanchor85 wrote:Kako koja. Mislim da većina žena ipak voli zavođenje i udvaranje, priželjkuje to, jer se sve svelo na daš-ne daš-hajmo dalje. Samo danas, kao i sa svim ostalim, vremena je malo, pa kad se to zavođenje i udvaranje razvuče na jedno 100 godina bez ikakvih konkretnih pomaka, dosadi. Treba i u tome imati mjeru.kazinski wrote:Inace danasnje djevojke ne vole bas romantiku, ljepotu zavodjenja i udvaranja, vise vole krimi tajnovite tipove da ih vodaju po klubovima i kad ovaj skonta da mu nece dati onu stvar ode ona drugom i sve tako u krug.
- anchor85
#500 Re: Umjetnost zavodjenja?
I ja sam generalizovala, tako da ne smijem sada napadati. Tačno je da ne možemo generalizivati. Takođe je tačno da, na žalost, kod većine djevojaka danas jeste imaš-nemaš-idemo dalje, kao što je i kod većine muškaraca daš-ne daš-idemo dalje.apsidejzi wrote:Stas, kad se kod njih svelo na imas-nemas hajmo dalje, onda je valjda logicno da i kontra strana bude das-nedas hajmo daljeanchor85 wrote:
Kako koja. Mislim da većina žena ipak voli zavođenje i udvaranje, priželjkuje to, jer se sve svelo na daš-ne daš-hajmo dalje. Samo danas, kao i sa svim ostalim, vremena je malo, pa kad se to zavođenje i udvaranje razvuče na jedno 100 godina bez ikakvih konkretnih pomaka, dosadi. Treba i u tome imati mjeru.
A čast izuzetcima, ima ih u oba roda, koji vole romansu, udvaranje, igru, ....