To je dokaz necije teorije da je zena emancipovana kad podigne vrecu cementa (ne sjecam se nicka).chinese_water wrote:Hierarchia wrote:Joooj.. ja imam neki osjecaj da je ona sama cijepala ova drva za ledima...a vi?InfraRedRidinghood wrote:Znam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja bih bila ovako pissed da izgledam kao morž koji se pravo zapustio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trebaju li nam feministkinje?
-
Hierarchia
-
Sogan
A cim se mi pojavimo late se feminizma pod parolom "zajedno smo skupa"chinese_water wrote:Ma najsloznije su mi ono kad nisu zajedno,pa pricaju sve lijepo jedne o drugimaSogan wrote:mozda su slozene cjepanice simbol poruke teksta kako zene trebaju da bidnu slozne
Kako mi murskarci kad pred drakstorima u potkosuljama cuclamo pivo i klapcemo jedni druge po ledjima![]()
![]()
- chinese_water
Ne slazem se s tom teorijom... nisu vrece za zene... vise su mi zene za vrecuHierarchia wrote:chinese_water wrote:To je dokaz necije teorije da je zena emancipovana kad podigne vrecu cementa (ne sjecam se nicka).Hierarchia wrote: Joooj.. ja imam neki osjecaj da je ona sama cijepala ova drva za ledima...a vi?![]()
![]()
![]()
-
Hierarchia
Shoshana wrote:Jel' to autorica gornjeg teksta?
STa li bi Freud rekao na onu joj 'kravatu' oko vrata
Osjećam se. Debelo. Staro. Tužno. Promašeno. Nepotvrđeno. Otpisano. Zdrkano. Žalosno. Nevoljeno. Nevoljno. Neupadljivo. Bezlično. Proljetno depresivno. Užasnuta brojem lijepih djevojaka. Zgromljena brojem lijepih žena.
I uz sve pokusaje "tekovina kozmeticke revolucije" takva i ostajem...
-
Hierarchia
Zar se neko pojavio?Sogan wrote:A cim se mi pojavimo late se feminizma pod parolom "zajedno smo skupa"chinese_water wrote:Ma najsloznije su mi ono kad nisu zajedno,pa pricaju sve lijepo jedne o drugimaSogan wrote:mozda su slozene cjepanice simbol poruke teksta kako zene trebaju da bidnu slozne
Kako mi murskarci kad pred drakstorima u potkosuljama cuclamo pivo i klapcemo jedni druge po ledjima![]()
![]()
Ja jos ne vidim razlog laćanja bilo cega osim vlastite pidzame i jastuka.
- chinese_water
Vino piju nane ...vino pije nane , djevojke sarajkeeeBeatrix wrote:....
-
Hierarchia
InfraRedRidinghood wrote:Hierarchia wrote:Kako se ne sjećaš, Rashid ženo, Rashid the Brainiacchinese_water wrote: To je dokaz necije teorije da je zena emancipovana kad podigne vrecu cementa (ne sjecam se nicka).![]()
![]()
![]()
![]()
-
Sogan
Pa ti nisi dovoljno feministkinja iako spavas u pidzamiHierarchia wrote:Zar se neko pojavio?Sogan wrote:A cim se mi pojavimo late se feminizma pod parolom "zajedno smo skupa"chinese_water wrote: Ma najsloznije su mi ono kad nisu zajedno,pa pricaju sve lijepo jedne o drugima![]()
![]()
![]()
-
Hierarchia
Sogan wrote:Pa ti nisi dovoljno feministkinja iako spavas u pidzamiHierarchia wrote:Zar se neko pojavio?Sogan wrote: A cim se mi pojavimo late se feminizma pod parolom "zajedno smo skupa"![]()

- chinese_water
Joj... ovih danasnjih zena...Hierarchia wrote:Sogan wrote:Pa ti nisi dovoljno feministkinja iako spavas u pidzamiHierarchia wrote: Zar se neko pojavio?![]()
- chinese_water
Pa to i govorim...vidi kako mogu da izgledaju uz pomoc estetske hirurgije...stripiii wrote:Bas je cakana
-
Sogan
eto vidis, nikako mi nije jasno sta feministkinje imaju protiv kad zene ovako upadljivo naglase svoju ljepotuHierarchia wrote:Sogan wrote:Pa ti nisi dovoljno feministkinja iako spavas u pidzamiHierarchia wrote: Zar se neko pojavio?![]()
- chinese_water
ja bih sad nesto rekao, al' ugrozena su mi ljudska prava pa ne mogu

(sala)
(sala)
- chinese_water
Hoces reci da zene nisu ljudska bica i da im trebaju odvojena prava od ljudskih?Saraswati wrote:Mislis, ugrozena su ti zenska pravachinese_water wrote:ja bih sad nesto rekao, al' ugrozena su mi ljudska prava pa ne mogu![]()
![]()
![]()
(sala)![]()
![]()
-
Sogan
E moj Morte jos malo ce traziti preimenovanje teme u "sa-x zeno ne ljuti se turnir"chinese_water wrote:Hoces reci da zene nisu ljudska bica i da im trebaju odvojena prava od ljudskih?Saraswati wrote:Mislis, ugrozena su ti zenska pravachinese_water wrote:ja bih sad nesto rekao, al' ugrozena su mi ljudska prava pa ne mogu![]()
![]()
![]()
(sala)![]()
![]()
![]()
![]()
-
Saraswati
Sogan wrote:E moj Morte jos malo ce traziti preimenovanje teme u "sa-x zeno ne ljuti se turnir"chinese_water wrote:Hoces reci da zene nisu ljudska bica i da im trebaju odvojena prava od ljudskih?Saraswati wrote: Mislis, ugrozena su ti zenska prava![]()
![]()
![]()
![]()
sa-x zleno... molim
-
Sogan
Eto vidis, osnovni nedostatak feminizma je da nikad niste zadovoljne i da ste cjepidlakeSaraswati wrote:Sogan wrote:E moj Morte jos malo ce traziti preimenovanje teme u "sa-x zeno ne ljuti se turnir"chinese_water wrote: Hoces reci da zene nisu ljudska bica i da im trebaju odvojena prava od ljudskih?![]()
![]()
sa-x zleno... molim![]()
![]()

da ne bi bilo