Da li djecu treba tuci?
-
Pearl
nije ti to fino, da znas... zasto si tako gruba? da to nema veze sa tvojim djetinjstvom?..debela wrote:iscrpila me ova tema iako slova ne napisah. toliko mi idete na zivce sa naprdjivanjem da bih vas redom prebila sad
-
amrino
Imam jednog poznanika kojeg mamica nikad nije tukla- u 28 godini nikad ne jede nigdje drugo nego kod mamice jer mu se gadi.
Mami se zavali u krilo da ga "ceski"...
Kad ga cura ostavi- pace mamici na ramenu...
Mama ga poljubi "za laku noc".
pricaju po deset puta dnevno na tel....
Hvala Bogu pa je mog dragog mama znala dobro namlatit! Jer ja volim muskarcine a ne pi'kice razmazene...
A "razmnozavam" se ja svaku noc, s tendencijom da se ne razmnozim...

Dragi me nekad tokom
pljesne po goloj guzi- da li sam ja zlostavljana zena??? trebam li zvati sos?

pricaju po deset puta dnevno na tel....
Hvala Bogu pa je mog dragog mama znala dobro namlatit! Jer ja volim muskarcine a ne pi'kice razmazene...
A "razmnozavam" se ja svaku noc, s tendencijom da se ne razmnozim...
Dragi me nekad tokom
Last edited by amrino on 22/12/2006 16:30, edited 1 time in total.
-
Pearl
znala sam...debela wrote:ima, sto pitas?Pearl wrote:nije ti to fino, da znas... zasto si tako gruba? da to nema veze sa tvojim djetinjstvom?..debela wrote:iscrpila me ova tema iako slova ne napisah. toliko mi idete na zivce sa naprdjivanjem da bih vas redom prebila sad
-
Pearl
dr. Phil bi ti na ovo rekao: it''s ok to cry... dont' supress imotionsdebela wrote:jesuzena21 wrote:Debo, agresivna sidebela wrote:iscrpila me ova tema iako slova ne napisah. toliko mi idete na zivce sa naprdjivanjem da bih vas redom prebila sad![]()
Mislim da su te tukli u djetinjstvu![]()
![]()
bolje da places nego da tuces
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
i ja bih andjo da cuvam musku djecu od 22 do 26 godina starostiA wrote:Musko dijete od 28 godina, nezreloamrino wrote:Imam jednog poznanika kojeg mamica nikad nije tukla- u 28 godini nikad ne jede nigdje drugo nego kod mamice jer mu se gadi.
pricaju po deset puta dnevno na tel....Posalji ga meni na prevaspitavanje
- zena21
ja bih od 35 - 40mIRCerka wrote:i ja bih andjo da cuvam musku djecu od 22 do 26 godina starostiA wrote:Musko dijete od 28 godina, nezreloamrino wrote:Imam jednog poznanika kojeg mamica nikad nije tukla- u 28 godini nikad ne jede nigdje drugo nego kod mamice jer mu se gadi.
pricaju po deset puta dnevno na tel....Posalji ga meni na prevaspitavanje
-
mIRCerka
jos da nadjemo neku koja bi od 26-35, i eto nam materijala za otvaranje popravnog doma za punoljetnikezena21 wrote:ja bih od 35 - 40mIRCerka wrote:i ja bih andjo da cuvam musku djecu od 22 do 26 godina starostiA wrote: Musko dijete od 28 godina, nezreloPosalji ga meni na prevaspitavanje
![]()
-
mIRCerka
uff..._BosanaC wrote:Kome treba dokazati i kako?mIRCerka wrote:dokazi da si zlocest!!!_BosanaC wrote:Evo nudim se na cuvanje![]()
za ztluhcsa znam da jeste![]()
meni ne trebas, ja znam da si zlocest ali da ne bude da preko stele ulazis u popravni dom
- chinese_water
seka wrote:nalettenebilo_BosanaC wrote:Kolko treba?zena21 wrote: kol'ko ti je godina![]()
Samo da vidimo koju vaspitacicu da ti dodijelimoda zna tvoja
jaca polovina
da se nudis
![]()
![]()
dobio bi batine