Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
- manijak1
- chuchumbamayumbe
Rizzo se poceo i nekretninama baviti.... 
- manijak1
Rizzo oni misle da su pametni što te ovako beskrupulozno prostiru , nego ja se satrah da nađem pjesmu Gurabija
pa Dana dva mi nema napretka kad čujem ime neko .....pa .....ne znam ima još tih pjesama ako neko ima neka mi postavi put na koji ću kliknut i uzet mp3 kreaciju ili kreacije ako bude više .....da slušam sve pjesme kad sam sam i tužan i bezvoljan
.
Hvala
unaprijed svim ljudima dobre volje .
Hvala
-
Pretposljednji Mohikanac
a imamo i electro rizzu

kao i rizzu strucnjaka za podzemno skladistenje

kad ne pise, nas rizzo radi kao urednik

kao i rizzu strucnjaka za podzemno skladistenje

kad ne pise, nas rizzo radi kao urednik

-
Pretposljednji Mohikanac
u Genovi mu je posvecena ulica

-
Pretposljednji Mohikanac

et necu vise
- shana_majka
-
idic
saim_adka wrote:
RIZZO RUŽA POBIJEDIO RAK!
Rizzo Ruža: “Ne želim javno pričati o tome i nadam se da ćete imati razumijevanja”
Da nevolja ide za nevoljom ili što bi naš narod rekao belaj za belajem, na svojoj koži je to, nažalost, osjetio zabavnjak Rizzo Ruža. Naime, nakon bračnih nesuglasica, a potom i razvoda, Rizzo se suočio sa opakom bolešću. Iako je svoj problem čuvao u sebi, u estradnim krugovima se svašta počelo nagađati. Međutim, niko nije imao prave informacije, sve dok se na kraju, srećom, nije ispostavilo da Rizzina životna bitka ima sretan završetak.
Naime, po informacijama kojima mi rasplažemo, Rizzo je prije nešto više od dva mjeseca osjetio bolove u donjem dijelu abdomena i obratio se liječniku, da bi se nakon detaljnih pretraga ustanovilo da ima karcinom desnog testisa. S obzirom da je, po priči njegovih prijatelja, Rizzo po prirodi hipohondar i paničar kada je zdravlje u pitanju, to saznanje mu je veoma teško palo. Ipak, ljekari su ga nekako uspjeli smiriti i ubijediti da se na vrijeme javio te da u početnom stadiju, hirurško liječenje te vrste karcinoma uspijeva u 90 posto slučajeva. Bez obzira što mu je taj problem totalno poremetio život, pjevač je smogao snage da se suoči sa istinom i odlučio da se izbori sa ovom opakom bolešću. Na njegovu sreću, operacija je u potpunosti uspjela, tako da se Rizzo ovih dana nalazi u naselju Lješevo kod Visokog, gdje se oporavlja u domu svojih roditelja.
Namjeravali smo da o svemu što mu se u posljednje vrijeme dešavalo porazgovaramo sa njim, međutim Rizzo nije bio spreman za priču o svojoj borbi, strahovima, operaciji...
"Zaista, ne bih o tome ništa govorio za javnost. Moj privatni život je moja stvar i ne želim da pričam o tome. Nadam se da ćete me razumjeti, jer i do sada sam nastojao da koliko god mogu svoju privatnost sačuvam od javnosti", rekao nam je Ruža.
Nadamo se da će se uz majčinu njegu ovaj popularni zabavnjak vrlo brzo oporaviti i svojim pjesmama vratiti u naše domove.
Izvor: Svet
link: http://www.svet.co.yu/?state=3&izdanje= ... anak=10368
Zar vas sad nije stid poslije ovoga da ga i dalje ismijavate
-
Pretposljednji Mohikanac
zasto bi nas bilo stid
pa rizzo je svakako besmrtan 
- chuchumbamayumbe
Rizzo, želimo ti brz i uspjesan oporavak! Ljudi zive bez jednog plucnog krila, bez bubrega, izduraces i ti sa jednim testisom ba, na!
SRETNO!
SRETNO!
-
Pretposljednji Mohikanac
pa sta je bilo, jel to umro rizo