Ja mislim da ako su ljudi 5 godina zajedno i cak i ako se jedna strana ponasa djetinjasto i radi stvari koje nisu za pohvalu to ne znaci da i druga strana treba tako...cak i ako zeli da je eliminise iz svog zivota, i da zavrsi tu vezu po meni najgori nacin da to uradi je da preskoci taj sastanak...kriticarka_nikova wrote:La_Forge
ako nije kasno ,mislim ako nisi vec izasao sa njom evo ti savjet...........
Otkazi sastanak........
Prestani razmisljati o njoj.............
Doci ce neka druga......bolja,vrednija....i pocni da vjerujes u to![]()
Najljepse i najbolje stvari desavaju se onda kad ih najmanje ocekujes
Zato druze glavu gore i ne budi nja njaj
Jednog dana kad bude shvatila da je ONA ta koja je nekoga izgubila bice kasno.....ali tako je to sa svim stvarima u zivotu....kad nesto shvatimo uvijek to bude na kraju.
Takodje nakon toliko godina veze ne mjeri se kvaliteta iste ili neko kao osoba ponasanjem nakon samo jedne svadje...kad bi svi raskidali svaki put kad nam druga osoba ne pokazuje ljubav onako kako mi ocekujem ili onako kako mislimo da treba ili napravi bilo kakav pogresan potez, pa niko danas ne bi bio ni u braku ni u vezi....
La_Forge do tebe je hoces li ostati u toj vezi ili neces...ti najbolje znas da li tu ima necega oko cega se treba truditi, zbog nje, zbog sebe, zbog vas...ako je nakon toliko godina poznajes, poznajes i njene mane i u srcu znas da li si u stanju da zivis s tim i da li mozes i dalje da je volis cak i onda kad se ponasa tako da te izludjuje (u negativnom smislu)....u svakom slucaju, ako odlucis da vise ne zelis tu vezu, onda odradi to sa dostojanstvom i mudima, u 4 oka, sve crno na bijelo, i zavrsi to onako kako zavrijedjuje jedna toliko duga veza....ne radi nje, nego zbog sebe...