Hvala na zeljama.
Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
-
LaCici
#476 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ako je do ramena onda bi to bila srednje duga. E ovako: svijetljenje kose sa keratinskim blansom na tu duzinu ti je 55 KM, a sa keratinskom kremom 95 KM. A farbanje ti je 45-50 KM. Ma ja cim sam vidjela da je puno, pretpostavila sam da su onda i dobri. Jedva cekam da se sredim, jer se nisam ofarbala skoro 3 mjeseca, a jos imam i sijede. Katastrofa.
Hvala na zeljama.
Hvala na zeljama.
-
Ticker
#477 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Znaci, to bi me doslo oko 105 KM ( uzet cu svijetljenje kose sa keratinskim blansom )I meni je boja kosa katastrofa, i vise nego katastofa crna sam sa velikom smedjim izrastkom
Jedva cekam da odem... javi kako je bilo, posto mislim da ces ici prije mene. Hvala za info. Nadam se da ce ti se dopasti usluga u ovom salonu i da ces biti zadovoljna.
-
kredenac-ac
#478 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
posto je bilo par okrsaja o cijenama mene zanima koliko zapravo "normalno" treba da kosta:
1. sisanje+ feniranje srednje duge kose
2. farbanje+sisanje+ feniranje srednje duge kose
3. samo feniranje srednje duge kose
ok, znam da ima veze lokacija, proizvodi kojima se radi, "navikanost" i sta sve ne, ali eto, u prosjeku koliko bi to trebalo kostati?
1. sisanje+ feniranje srednje duge kose
2. farbanje+sisanje+ feniranje srednje duge kose
3. samo feniranje srednje duge kose
ok, znam da ima veze lokacija, proizvodi kojima se radi, "navikanost" i sta sve ne, ali eto, u prosjeku koliko bi to trebalo kostati?
-
LaCici
#479 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja ti mogu reci koliko sam ja placala do sada kod svoje frizerke, koja uopste nije neka izvikana niti poznata. Feniranje 12-15 KM kako kad, sisanje i feniranje 25 KM a farbanje i feniranje 55 KM. Ali mi se kosa tretira kao duga, ispod ramena je.
-
shin
#480 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Nularica 5 lafo friz 10
Like a boss
Like a boss
-
sanjinho
#481 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
imal ko mozda broj telefona frizerskog salona still u hrasnom... haris sisa men's cini...
-
lol_sa
#482 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
061/429-108sanjinho wrote:imal ko mozda broj telefona frizerskog salona still u hrasnom... haris sisa men's cini...
-
zijancer
#483 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
vrhovi uopste ne budu metlasti, vec ih nekako cudno osisa tako da se sami od sebe pocnu blago uvijati.
cijela silueta kose bude super
(ovo je konacna preporuka nakon 3 godine potrage za nekim ko ce actualy skontati sta hocete kada mu pokazete fotku zunze
ovo nije preporuka za ostatak salona
-
sanjinho
#484 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
zahvaljivamlol_sa wrote:061/429-108sanjinho wrote:imal ko mozda broj telefona frizerskog salona still u hrasnom... haris sisa men's cini...
- Sookie McSue
#485 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
joj, jeste, moram ga i ja preporučiti, mali je sjajan! totalno se potrudio, šišao me preko sat vremena i ispalo je odlično.zijancer wrote:za lejere/slojevito sisane pramenove for duga kosa, bbi 5 sprat
plav tip s tetovazom na desnoj podlaktici
![]()
vrhovi uopste ne budu metlasti, vec ih nekako cudno osisa tako da se sami od sebe pocnu blago uvijati.
cijela silueta kose bude super
(ovo je konacna preporuka nakon 3 godine potrage za nekim ko ce actualy skontati sta hocete kada mu pokazete fotku zunze![]()
)
ovo nije preporuka za ostatak salona
nisam sigurna kako se zove, mislim da je Anes/Anis/Arnes
i sve skupa, sa feniranjem, 22 KM
- Aurora Borealis
#486 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Je li neko bio/cuo ista o salonu Mango negdje na Pofalicima? Imaju strasne akcije svako drugi dan na sve zivo, od nadogradnje kose do nadogradnje noktiju i to cijene budu bas niske, a prijateljica mi rece da i ne rade lose.
Isplati li se eksperimentisati? Iko, ista?
-
jadran
#487 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja sma bila priej otprilike mjesec dana ...bas to imaju super akcije, ja zadovoljna doduse sisala me plava cura mislim vise joj je bijela kosa na paz, djevojka odlicno radi...akcija - sisanje, feniranje, frbanje sve 25 KM sam platila skroz zadovoljna...sad ne znam kako ostale djevojke sisaju mene je ova odlicno osisalaa....
- 6.april
#488 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Gdje se mogu naći informacije o tim akcijama?Aurora Borealis wrote:Je li neko bio/cuo ista o salonu Mango negdje na Pofalicima? Imaju strasne akcije svako drugi dan na sve zivo, od nadogradnje kose do nadogradnje noktiju i to cijene budu bas niske, a prijateljica mi rece da i ne rade lose.
- Aurora Borealis
#489 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Na fejsu imaju stranicu. Salon ljepote Mango.
Meni kosa uzaasno sporo raste, i pomisljam cak na nadogradnju kose, iako znam da to tesko moze biti dobro i zdravo za kosu, pogotovo ako kosta 200-300KM (cini mi se kod njih da se tako krecu cijene).
Ne znam :/
Meni kosa uzaasno sporo raste, i pomisljam cak na nadogradnju kose, iako znam da to tesko moze biti dobro i zdravo za kosu, pogotovo ako kosta 200-300KM (cini mi se kod njih da se tako krecu cijene).
Ne znam :/
-
edena
#490 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Pozdrav svima,
znate li dobar frizerski salon u Sarajevu koji koristi balayage tehniku? Jako mi se svidjaju ti pramenovi, pa me zanima gdje ih mogu uraditi?
znate li dobar frizerski salon u Sarajevu koji koristi balayage tehniku? Jako mi se svidjaju ti pramenovi, pa me zanima gdje ih mogu uraditi?
- semmy
#491 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ja bas i nebi eksperimentisala sa kosom i noktima...kad ti unisti kosu treba ti vremena da ozdravi a o noktima da i nepricam sta ti sve mogu uraditi ( od gljivicnog oboljenja ako nekoriste desifikante do totalnog unistenja noktne ploce turpijanjem i ljepljenjem, pa cak i pogresnim radom s gelovima )6.april wrote:Gdje se mogu naći informacije o tim akcijama?Aurora Borealis wrote:Je li neko bio/cuo ista o salonu Mango negdje na Pofalicima? Imaju strasne akcije svako drugi dan na sve zivo, od nadogradnje kose do nadogradnje noktiju i to cijene budu bas niske, a prijateljica mi rece da i ne rade lose.
- Shizy
#492 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Upomoć!
Ja sam se nakon dugo dugo vremena odlučila na šišanje na kratko (do pola leđa mi je bila kosa
), ono sad isfazonirano, malo duže šiške, do uha helem, odem do Image-a u Robotu kod Senada i šta mi on uradi?!!
Ošiša me na bob, šiške mi skrati i istanji iako mi je već tanka kosa, odzada mi ostavi neku gutu, bože sačuvaj! Znači nije uopšte registrovao ono što sam mu ja rekla, a kamoli išta uradio kako sam ja to zamislila, a prvo mu je bilo, nije tvoja kosa za ovih frizura...Na kraju mi je rekao, ja ću te ošišati ovako, pa eto ako budeš htjela dođi sutra opet pa ću te ja ošišati skroz kratko. Ja više nisam htjela da mu odem jer se ne volim natezati s ljudima, a i s druge strane, da sam mu otišla opet bog zna kako bi me ošišao.
Sad bih da odem nekom drugom, ali fakat ne znam kome...
Ako znate nekog bila bih vam stvarno zahvalna do neba!
PS: Zna li neko kakvi su Edo na Bistriku i Keno kod suda?
Hvala i pozdrav!
Ja sam se nakon dugo dugo vremena odlučila na šišanje na kratko (do pola leđa mi je bila kosa
Ošiša me na bob, šiške mi skrati i istanji iako mi je već tanka kosa, odzada mi ostavi neku gutu, bože sačuvaj! Znači nije uopšte registrovao ono što sam mu ja rekla, a kamoli išta uradio kako sam ja to zamislila, a prvo mu je bilo, nije tvoja kosa za ovih frizura...Na kraju mi je rekao, ja ću te ošišati ovako, pa eto ako budeš htjela dođi sutra opet pa ću te ja ošišati skroz kratko. Ja više nisam htjela da mu odem jer se ne volim natezati s ljudima, a i s druge strane, da sam mu otišla opet bog zna kako bi me ošišao.
Sad bih da odem nekom drugom, ali fakat ne znam kome...
Hvala i pozdrav!
- miss_heidi
#493 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
po preporuci raje s foruma, zadnjih nekoliko puta isla sam kod harisa u still (hrasno), i ja sam zadovoljna...ne zuri dok radi, saslusa musteriju, super je...Shizy wrote:Upomoć!![]()
Ja sam se nakon dugo dugo vremena odlučila na šišanje na kratko (do pola leđa mi je bila kosa), ono sad isfazonirano, malo duže šiške, do uha helem, odem do Image-a u Robotu kod Senada i šta mi on uradi?!!
Sad bih da odem nekom drugom, ali fakat ne znam kome...![]()
Hvala i pozdrav!
- Shizy
#494 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
miss_heidi wrote:po preporuci raje s foruma, zadnjih nekoliko puta isla sam kod harisa u still (hrasno), i ja sam zadovoljna...ne zuri dok radi, saslusa musteriju, super je...Shizy wrote:Upomoć!![]()
Ja sam se nakon dugo dugo vremena odlučila na šišanje na kratko (do pola leđa mi je bila kosa), ono sad isfazonirano, malo duže šiške, do uha helem, odem do Image-a u Robotu kod Senada i šta mi on uradi?!!
Hvala i pozdrav!
Cool, hvala ti puno! Da nemaš njegov telefon možda?
pozz!
- miss_heidi
#495 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
033/664-464Shizy wrote:miss_heidi wrote:po preporuci raje s foruma, zadnjih nekoliko puta isla sam kod harisa u still (hrasno), i ja sam zadovoljna...ne zuri dok radi, saslusa musteriju, super je...Shizy wrote:Upomoć!![]()
Hvala i pozdrav!
Cool, hvala ti puno! Da nemaš njegov telefon možda?
pozz!
sretno
-
sanjinho
#496 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
jos jedna hitna molba... imal iko broj telefona frizerskog salona hollywood na breki 1. zadnja stanica bus-a i odmah uz stepenice i tu je frizerski salon... treba mi hitnoooo... pozzz
- thea
#497 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ima neko br telefona, ado karisik frizerski salon dobrinja. hvala!
- semmy
#498 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
salon je morgan i na vojnickom polju je a br. 033/ 46 48 48thea wrote:ima neko br telefona, ado karisik frizerski salon dobrinja. hvala!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#499 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
nek pita Mevlida ispred Fahdovesemmy wrote:salon je morgan i na vojnickom polju je a br. 033/ 46 48 48thea wrote:ima neko br telefona, ado karisik frizerski salon dobrinja. hvala!
-
Ticker
#500 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Molim te mozes li mi reci koja bi odprilike bila cijena, kod tvoje frizerke, za farbanje, srednje duga kosa. HvalaMichun wrote:to skidanje boje je sa blanshom...sad je to moderno pa ti ne razmuti direktno blansh na kosu nego imaju kreme (vec sve zamuceno) koje nanesu na kosu.Zelena Carapa wrote:lacici ti je expert tu, sacekaj njuTicker wrote:Možete li mi preporučiti gdje da radim skidanje bolje i farbanje? Trenutno sam crna... a želim neku lijepu smeđu boju... I odprilike kakve cijene bih mogla očekivati?
ja sam bila tamno smedja, zeznula sei moja frizerka me je farbom iz 2-3 puta vratila u normalnu svijetlo smedju. s tim da je na izrastak stavljala jednu boju a ostatak kose drugu i jaci hidrogen. naplacuje kao farbanje normalno. posto si ti crna, mozda bi trebalo 3-4 X. i nema tog narandjastog pigmenta koji lacici spominje.