Dragane Marinkovicu!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

selena84

Post by selena84 »

mIRCerka wrote:
selena84 wrote:Ljudi, nema One Man Show-a!!! :D :D :D :D :D
:sax: Za to smo se borili!!!! :bih:
:thumbup:
Ili su samo promijenili termin??? :? :? :? :?
sva sreca pa sam agnostik, inace bih se sad krstila nogama i rukama i ucila da znam....

hebem ti drzavu gdje se bore protiv emisije, a ne brine ih prazan frizider...

IMA LI IKO IZ DIJASPORE da posalje medi i meni papire da odem odavde??????
:x
A za sta se Ti, ziva bila, boris kad 24/7 laprdas na forumu sa-x-a??? :D :D :D :D :D
Ajd ti, ja ti zavrsim papire... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

selena84 wrote:
mIRCerka wrote:
selena84 wrote:Ljudi, nema One Man Show-a!!! :D :D :D :D :D
:sax: Za to smo se borili!!!! :bih:
:thumbup:
Ili su samo promijenili termin??? :? :? :? :?
sva sreca pa sam agnostik, inace bih se sad krstila nogama i rukama i ucila da znam....

A za sta se Ti, ziva bila, boris kad 24/7 laprdas na forumu sa-x-a??? :D :D :D :D :D
rece dario...
pa ona makar laprda pod jednim nickom...:D
Last edited by papak_eliminator on 01/02/2006 16:12, edited 1 time in total.
edu

Post by edu »

papak_eliminator wrote:
selena84 wrote:
mIRCerka wrote: sva sreca pa sam agnostik, inace bih se sad krstila nogama i rukama i ucila da znam....

rece dario...
jebi me ako mi je sad ista jasno.. :D :D ..osim to sto mircy laprda.. :D :D :D
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

edu wrote:
papak_eliminator wrote:
selena84 wrote: A za sta se Ti, ziva bila, boris kad 24/7 laprdas na forumu sa-x-a??? :D :D :D :D :D
rece dario...
jebi me ako mi je sad ista jasno.. :D :D ..osim to sto mircy laprda.. :D :D :D
pa kad dobijes MSNom, brzopleto radis copy paste..
cistim tamo RS....
sve linc medju redovima...
hajd...uzdravlje....
selena84

Post by selena84 »

NE MORATE CITIRATI PO 10 CITATA AKO JE VAS KOMENTAR VEZAN ZA POSLJEDNJI KOMENTAR.
HVALA

Daria nadjete pod nickom DarioR 8) :wink: :wink:
Obecao je da ce se registrovati, pa je ostao dosljedan sebi :wink: :wink:
A vas pozdravlja Selena :D :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

mIRCerka wrote: smeta mi sto su u kadru uvijek zecice koje lice na sve osim zecice...
:D ja napisah na nekoj drugoj temi, ona mala crna, sa slaufom ispred sebe, mi je nocne more zadavala u nedelju navece :D jos kad stane kraj goce...katastrofaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

meni je Goca extra....ja sam joj se ismijala ziva...je li Goca neka zesca intelektualka...nije...ali zeMska ima duha, ima smisla za humor, i onako za moj ukus ima stila... :D

je li maca show prefinjen, drama pametan poucan? :D jbg-a ja cu kad sam za to raspolozena uzeti kakvu dobru knjigu pa citat....ili odgledat kakvu predstavu, film...na kraju sedmice, nedelja vece, kad mi nije ni do zivota, a ni do ponedeljka ujutru, valja se i nasmijat koji put....u svakom slucaju meni smjesniji od vize za buducnost....

jest me nazivcirao onim hvatanjem zena za guzicu, ali nije bilo vise takvih ispada...jos da pomjeri termin za 11, 12 navece i bice ok :D

:D :D :D

p.s. a cokolada jos nije stigla iz fabrike....ali kazu uskoro ce :D
Qler

Post by Qler »

ma ona debela ruzna, ko' da je grobaru pobjegla sa lopate!

ostalo je svakom emisijom bolje....
anais_nin

Post by anais_nin »

Qler wrote:ma ona debela ruzna, ko' da je grobaru pobjegla sa lopate!

ostalo je svakom emisijom bolje....
al nemoj zezat ljepse zene vidis kad prosetas ferhadijom nego sto su one zecice u studiju...a tek one dvije zveknute sto postavljaju pitanja s njim...kako ono goca rece "a vi ste ono KAO normalne" :lol: :D onu crnu ne bih fakat voljela nigdje u mraku sresti :D posebno ne onako nasminkanu :D
Baba_Droga

Post by Baba_Droga »

aiii sto ste nastrojeni fino prema Zecicama :lol: A kako li se zovu one u "tufnicama", one "kao normalne" :) Ima ona jedna plavka.....sa RIJETKO lijepim zubima... :D ....hahah ma slatke su slatke.........

MIRCERKO....pozdrav od jedne osobe koju si davnooooo davnooooo upoznala :P
Lace

Post by Lace »

Baba_Droga wrote:gdje je onaj Lace...... :lol: ........Svidjas se i ti meni :-)

E hajde malo za promjenu da pricamo o Maci i njegovoj emisjiji......... :D
koji onaj?

smajli ( :lol: ) evo ga

eto...hajd sad o maci :D
Baba_Droga

Post by Baba_Droga »

Laceee ...koje iznenenadjenje :D Sta rece o Maci :P Ma sta nas briga za Macu ..... :P
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Baba_Droga wrote:aiii sto ste nastrojeni fino prema Zecicama :lol: A kako li se zovu one u "tufnicama", one "kao normalne" :) Ima ona jedna plavka.....sa RIJETKO lijepim zubima... :D ....hahah ma slatke su slatke.........

MIRCERKO....pozdrav od jedne osobe koju si davnooooo davnooooo upoznala :P
:?
japaja

Post by japaja »

Iako je na adresu Regulatorne agencije za komunikacije pristiglo mnogo pritužbi zbog emitiranja uvredljivih sadržaja, Macin show "Niko kao ja" nastavlja se prikazivati na OBN-u. Većina građana naše zemlje u svojim pritužbama izražava zabrinutost zbog sadržaja showa, a roditelji su ukazali zabrinutost na neprimjerenost priloga koji su emitirani u terminu od 20 sati za djecu.

Dosta prigovora odnosi se i na uvredljivo ponašanje prema ženama u jednom od priloga emisije. Amela Odobašić, glasnogovornica RAK-a, rekla je za Dnevni list kako je agencija postupila u skladu s pravilnikom.

"Trenutačno se utvrđuje je li došlo do kršenja Kodeksa o uređivanju RTV postaja, tako da slučaj ne možemo detaljnije komentirati", rekla je Amela Odobašić. Kada donesemo konačnu odluku o showu, pravodobno ćemo obavijestiti javnost.

Ako RAK utvrdi kršenje, u skladu sa Zakonom o komunikacijama može izreći upozorenje, narediti postaji da plati kaznu od 150.000 maraka, privremeno oduzeti dozvolu za emitiranje ili zatvoriti postaju.

Jedini korak koji je dosad OBN poduzeo je cenzuriranje hrvanja žena u čokoladi koje se svake nedjelje prikazivalo u Macinu showu "Niko kao ja".

Međutim, show je i dalje nastavio s prikazivanjem uvredljivih sadržaja, tako je u emisiji u nedjelju prikazano imitiranje slijepog pjevača iz SCG-a Saše Matića ismijavajući njegov tjelesni nedostatak. Takvo ismijavanje ljudskih mana i nedostataka je po svim moralnim pravilima nedopustivo na javnoj televiziji.
bljesak.info
Cisti neprofesionalizam, ovo je vec cetvrta vijest na ovom site-u na temu Maca show-a. Jos da Senad krene sa temom o pravima sljepih kod nas... :-) :shock:
Stitch__

Post by Stitch__ »

:D periferni dnevnik, vremenska prognoza:

"Stae, sta mene briga sta ce bit sutra, niste mi platu dali jos, cujetel me vi gore rezija jebem vam....necu ja nista govorit ovdje dok mi ne platite...aj zdrao..."

:D :lol:
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Ma Maca je postao naporan.Isfurao se sa svim provalama,sad ih samo reprizira :roll: Meni je bio zanimljiv u par emisija-priznajem.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

sinoc je bio super...
debela zecica je ozdravila (odaziva se na ime Belma) i morala je obuci crveni kostimic...valjda je siri :D:D:D zlobna li sam :-)

gost Koke :D
raja super...
antitalenti provala....
steta, ispala je zavodnica Senka :D:D:D

reklama s Fikretom je mrak :D kad povratila nisam od onog krupnog kadra na ostatke njegovog zubala....

hrvanja u cokoladi vise nema jer izgleda nemaju gdje sve to da stave, obzirom da labirint nema tush kabinu...

zna li iko sto im je Holiday Inn otkazao?
anais_nin

Post by anais_nin »

mIRCerka wrote:sinoc je bio super...
debela zecica je ozdravila (odaziva se na ime Belma) i morala je obuci crveni kostimic...valjda je siri :D:D:D zlobna li sam :-)
ja nisam gledala sinoc show, ali koja je "debela zecica" i sta joj je bilo? je li to ista ona crna dosadna iz prosle emisije, sto je casu nekog pica na ledjima provozala? :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

anais_nin wrote:
ja nisam gledala sinoc show, ali koja je "debela zecica" i sta joj je bilo? je li to ista ona crna dosadna iz prosle emisije, sto je casu nekog pica na ledjima provozala? :lol:
jeste ta je....
jos uvijek ima crnu kosu, vise ne nosi crnu uniformu vec crvenu...
Belma ....
al bila je relativno mirna ovaj put....
anais_nin

Post by anais_nin »

mIRCerka wrote:
anais_nin wrote:
jeste ta je....
jos uvijek ima crnu kosu, vise ne nosi crnu uniformu vec crvenu...
Belma ....
al bila je relativno mirna ovaj put....
garant dobila opomenu pred iskljucenje :lol: :D

ima li tih para za koje biste pristali biti zecica na maca show-u??? :lol: :D
edu

Post by edu »

mircy..sta ti je sinoc bilo duhovito..matere ti..a da je maca imao neke veze s tim???
mIRCerka

Post by mIRCerka »

edu wrote:mircy..sta ti je sinoc bilo duhovito..matere ti..a da je maca imao neke veze s tim???
mnoge zene gledaju spanske serije da bi ODMORILE MOZAK...
znaci gledaju iskljuce se i super im...
i meni je tako bilo super...
i nije poenta da samo maca bude duhovit...
meni je bilo sega kako se onaj iz busovace odakle li je slepa senki ofirno, a onda ona izjavljuje simpatije prema drugom antitalentu... hebo lud zbunjenog...
edu

Post by edu »

pa to je kljuc..show mu se zove niko kao ja-on..a u toj emisiji te "on" najmanje (ili nikako?!) nasmije..jebes ga..meni nije to-to..oni antitalenti jesu lujke..posebno onaj guto..sto je podigao tole do pupka..onda onaj imitator..(onaj momak sto super pjeva je antitalenat???)..itd..ali to je sve..dovede gosta i onda mu gosta otpjeva 8-9 pjesama.. :shock: :shock: :shock: ..pa sta bi bilo da dovodi po 2-3 pjevaca..samo bi se smjenjivali u pjevanju!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

edu wrote:pa to je kljuc..show mu se zove niko kao ja-on..a u toj emisiji te "on" najmanje (ili nikako?!) nasmije..jebes ga..meni nije to-to..oni antitalenti jesu lujke..posebno onaj guto..sto je podigao tole do pupka..onda onaj imitator..(onaj momak sto super pjeva je antitalenat???)..itd..ali to je sve..dovede gosta i onda mu gosta otpjeva 8-9 pjesama.. :shock: :shock: :shock: ..pa sta bi bilo da dovodi po 2-3 pjevaca..samo bi se smjenjivali u pjevanju!
ne znam edu, vidis da mu svaka epizoda drugaciji koncept ima....

kako god, meni je bilo veselo...
pogotovo kad je pantalonas otpjevamo DA SAM PEKAR Senki, a ona par minuta kasnije svoj glas dade Aliji (to je onaj momak sto super pjeva)...

od OMS ocekujem da me razonodi, na niskom il visokom nivou.,...
i to dobijem...a necu da ulazim u njegov koncept...jos glavu time zamarati...gdje bi mi kraj bio :D
tarik oruc

Post by tarik oruc »

draga je bio u ratu konobar u klubu mislim da se zvao asix iznad kina radnik i dobro mu je bilo u ratu dok su drugi građani branili grad,za razliku od njega.Moralista nema šta.Dokazani neprijatelj grada,bosanstva,Bošnjaštva što više očekivati od krtice u mirovanju,tj.petokolonaša,ili preciznije uvijek je bio ČETNIK

Upozorenje pred ban!

Sa-X moderator
Prenj

Post by Prenj »

tarik oruc wrote:draga je bio u ratu konobar u klubu mislim da se zvao asix iznad kina radnik i dobro mu je bilo u ratu dok su drugi građani branili grad,za razliku od njega.Moralista nema šta.Dokazani neprijatelj grada,bosanstva,Bošnjaštva što više očekivati od krtice u mirovanju,tj.petokolonaša,ili preciznije uvijek je bio ČETNIK
Po tvom kriteriju ode i Bakir Izetbegovic u cetnike ...
Post Reply