All about Milorad Dodik

Post Reply
DonieBrasco

#476 Re: All about Milorad Dodik

Post by DonieBrasco »

Najtuznije u svemu je sto ce ove novembarske izbore da SNSD uzme a to je vec stvar i stanje uma, intelekta građana RS (srbuj makar slamu jeo).

Mile je svkako gazda iza paravna, iz sjene, kako god okrenes on se pita i odlucuje.
banjaluka078
Moderator

#477 Re: All about Milorad Dodik

Post by banjaluka078 »

Danguba wrote: 21/09/2025 22:01 Moze on glumiti i Titu, Cercila, Staljina...njega ce stoka podrzavati da je to kako se predstavlja ALI neka pokaze ijedan dokumenat da je potpisao kao predsjednik eresa.
I njemu i narodu je to, izgleda, svejedno. On nastavlja da se vozi helikopterom, avionom, juriša pod rotacijama, nikome to ne smeta. Ne vidim narod na protestu što se novcem razbacuje osoba bez posla i funkcije, mimo svoje stranke.

Znači da je i narodu OK i da pomalo likuju što "ne može im niko ništa"...
Billy The Pljuc

#478 Re: All about Milorad Dodik

Post by Billy The Pljuc »

banjaluka078 wrote: 21/09/2025 21:56
Billy The Pljuc wrote: 21/09/2025 21:51 Pročitah dobar komentar na vijesti na indexu o njegovoj izjavi kako ne žele da žive s muslimanima. OK, teži se zajednici sa Srbijom, poenta je da i u Srbiji žive muslimani, pretpostavljam bezbeli da bi i ti muslimani jednog dana počeli smetati jer neće "bolji dio srba" da živi s istima. Imam osjećaj da mu/im sutra ponudiš razmjenu teritorija sa humanim preseljenjem stanovništa da bi rekli ne može.
Naravno da ne može, jer "svete srpske zemlje". A nesrbi se već nekako riješe, ostalo bodljikave žice po skladištima.
O tom se i radi, lakše haman zaklat' i zatrat' nego biti razuman. Napisah esej pa pobrisah, nije vrijedno razumno i logično pisati o njima kad oni nemaju isto.
banjaluka078
Moderator

#479 Re: All about Milorad Dodik

Post by banjaluka078 »

Dario, BL advokat često postavlja pitanja koja ostanu neodgovorena. Ali evo, ovo je baš ono o čemu sam i ja pisala.

Lik koji je izgubio funkciju i dalje koristi sve što daje ta funkcija i nikom ništa. Opozicije da ima, bar bi oni pokrenuli neku prijavu, ako narod ne mogu pokrenuti.

Niko ništa.

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#480 Re: All about Milorad Dodik

Post by pici »

Ne mogu podnjet prijavu zato sto su svi pod patronatom beograda a ovi moskve.

Titov govor 1971. godine: Ne dozvolite da vam dolaze iz Zagreba i Beograda da mute i razbijaju Bosnu.

Znao je odakle vjetar puše.
Rothmans

#481 Re: All about Milorad Dodik

Post by Rothmans »

Image

Cirkus
problemnatravunu

#482 Re: All about Milorad Dodik

Post by problemnatravunu »

mayab

#483 Re: All about Milorad Dodik

Post by mayab »

Danguba

#484 Re: All about Milorad Dodik

Post by Danguba »

banjaluka078 wrote: 22/09/2025 12:11 Dario, BL advokat često postavlja pitanja koja ostanu neodgovorena. Ali evo, ovo je baš ono o čemu sam i ja pisala.

Lik koji je izgubio funkciju i dalje koristi sve što daje ta funkcija i nikom ništa. Opozicije da ima, bar bi oni pokrenuli neku prijavu, ako narod ne mogu pokrenuti.

Niko ništa.

77 Miliona razloga sto se ne napusta kabinet predsjednika manjeg entiteta.

Sta god probam napisati sve se svodi na diktaturu.
muha_sa

#485 Re: All about Milorad Dodik

Post by muha_sa »

mayab

#486 Re: All about Milorad Dodik

Post by mayab »

Naravno da ima , mi mislimo da drugi kelronaci vođe kao nemaju , lopovi su to i neljudi posebne sorte.... kladim se da je u dosta stvari u "debelom" talu sa čovketom
Sanjarko

#487 Re: All about Milorad Dodik

Post by Sanjarko »

Pa izasao je u Koroni u Panama Pappers da ima 2 milijarde eura skriveno ako se nevaram euri su bili u pitanju.
Peacean

#488 Re: All about Milorad Dodik

Post by Peacean »

Je li to ovaj opet pokreće narativ o svojoj ugroženosti?
Dojava o bombi na porodičnom imanju bivšeg predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika pišu mediji bliski Dodiku
banjaluka078
Moderator

#489 Re: All about Milorad Dodik

Post by banjaluka078 »

I dr Zlo je nedavno govorio da su ih neki iz Brčkog planirali upucati.
Vučićev recept.

Bila je i dojava o bombi u hotelu Palas jutros.
zilog

#490 Re: All about Milorad Dodik

Post by zilog »

I tako, prihvatanjem SNSD-a da ucestvuje na prijevremenim izborima, Milorad Dodik odlazi u sestogodisnji zaborav...

Hoce li pokusati vladati iz sjene? Hoce!
Pokusali su to i mnogi prije njega, koji su odlazili, jer ih je natjeralo: Karadjordje, Karadzic, Poplasen, Sarovic, a ostavljali likove, za koje su mislili da su im 100% lojalni i da ce im cuvati tron, do dana kada odluce da se trijumfalno vrate.

Je li ih docekao tron, koji su ostavili na cuvanje? Nije!

Trudice se Dodik, da odrzi privid sveprisutnosti, da i dalje drzi sve poluge vlasti i odlucivanja.
Prije svega, da zadrzi tesko stecenu i dobro razvijenu ulogu, koju imaju mafijaski kumovi, da im se dolazi na rukoljub, kako bi blagoslovili neki mutan posao, za koji, prije toga - nisu ni culi.

Drugi razlog je Miletova sujeta, za koju sam i najavio da ce biti deal-breaker u pokusaju smirivanja tenzija sa opozicijom i privoljavanju da ucestvuju u bojkotu.

Htjedoh dalje elaborirati lik, djelo i buduce djelovanje Milorada Dodika, ali me misli vuku na njegovog, nimalo naivnog nasljednika - Sinisu Karana, duboko inkorporiranog u bezbjedonosne strukture.

Ako Mile bude mislio, da ce sa Karanom moci upravljati i mlatarati kao sa Viskovicem, ceka ga bolno otrijeznjenje.

P.S. Jos jedan indikator, Miletovog konacnog uklanjanja sa scene, je i odlazak Vaskovica, novinara koji je godinama bio Dodikov korektiv, a istovremeno uzivao zastitu Beograda.
Danguba

#492 Re: All about Milorad Dodik

Post by Danguba »

@muha_sa

dodji da vidis, definitivno ode. :mrgreen:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#493 Re: All about Milorad Dodik

Post by prljavi Hare »

Nakon duze pauze zbog opravdanih razloga(pracen od strane AID-a,CIA-e,NBA,Burger Kinga i ostalih imperijalista i govnara :D ),vrijeme
je da se nasem Guardianu pruzi podrska i da kao jedan stanemo uz nasu legendu,jer sloboda je njegovo drugo ime. :kiss:

https://www.rtvbn.com/4082293/kadrovi-s ... javlja-atv

Image

U inat izdajnicima i njemackom turisti,pocinjem praviti mural sa Guardianovim likom u dnevnoj sobi,od zida do zida!

Jebite se izdajnici i ostali govnari!

Puna podrska od Hareta i Saveza nerotkinja RŠ!

P.S.Cim sam ponovo usao u profil,poceli su spijunski dronovi da lete oko kuce.Eee pa nosicemo se prijatelju moj,pa ko kome dodje glave. :mrgreen:
zilog

#494 Re: All about Milorad Dodik

Post by zilog »

prljavi Hare wrote: 30/09/2025 23:58 Nakon duze pauze zbog opravdanih razloga(pracen od strane AID-a,CIA-e,NBA,Burger Kinga i ostalih imperijalista i govnara :D ),vrijeme
je da se nasem Guardianu pruzi podrska i da kao jedan stanemo uz nasu legendu,jer sloboda je njegovo drugo ime. :kiss:
U inat izdajnicima i njemackom turisti,pocinjem praviti mural sa Guardianovim likom u dnevnoj sobi,od zida do zida!

P.S.Cim sam ponovo usao u profil,poceli su spijunski dronovi da lete oko kuce.Eee pa nosicemo se prijatelju moj,pa ko kome dodje glave. :mrgreen:
Ooooooo...
:thumbup:
Danguba

#495 Re: All about Milorad Dodik

Post by Danguba »

prljavi Hare wrote: 30/09/2025 23:58 Nakon duze pauze zbog opravdanih razloga(pracen od strane AID-a,CIA-e,NBA,Burger Kinga i ostalih imperijalista i govnara :D ),vrijeme

Image

Pa je li moguce :shock:

:kiss:

Dobro nam dosao na staru temu.
Nije ni mene bilo, pola foruma pomrlo dok se ti vratis. :(
GandalfSivi

#496 Re: All about Milorad Dodik

Post by GandalfSivi »

Image

U vakat, u vakat…
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#497 Re: All about Milorad Dodik

Post by prljavi Hare »

Pa ako mi sada ne ustamo,ko ce? Svi mu o glavi rade! :sad: Jedino tamo povjerenja imam u Zmaja iz Sipova,sve ostalo su spekulanti i
izdajnici.

Srce me boli i krvari! :cry:
zilog

#498 Re: All about Milorad Dodik

Post by zilog »

biske

#499 Re: All about Milorad Dodik

Post by biske »

Image

Napokon. Pola godine od otvaranja teme.

Nego, smije li se na muralu oslikati i samog sebe u zagrljaju s Guardianom? Čuo sam da neki federalni umjetnici nemaju ništa protiv takvog skrnavljenja lika i djela.
problemnatravunu

#500 Re: All about Milorad Dodik

Post by problemnatravunu »

Šta će nam Sanjica (Vulić) , prijedlog je da se prebaci kao kućna pomoćnica na ranč u Bakincima, tamo će biti dovoljno blizu boga svoga :mrgreen:
Post Reply