Da ne ulazim u dubinu sa tobom,jer botujes...evo ukratko.konektovan wrote: ↑07/01/2026 18:05Joj bato haj i ti ne lupaj zivota ti..pitaj zippa ko je godinama na vlasti u Gracanici bio?!_BataZiv_0809 wrote: ↑07/01/2026 18:02https://gracanica.gov.ba/biografija/konektovan wrote: ↑07/01/2026 17:45
Sta lupas zivota ti, tk.bastion sdp komunjara...![]()
Pa bolan ne bio u Gracanici ti sdp...![]()
![]()
I pitaj ga da li je povratak zelenih termita na vlast zlo, j da ce 100 puta biti gore nego sad, a hvali se danas kako mu je Gracanica cista, uredna, ociscema..radne akcije na svakom cosku.![]()
Kakvi ste vi komedijasi...
Nase javno komunalno preduzece je radilo odlicno uvijek,jer su ga vodili dobri direktori ,nije preduzece vodila stranka ni SDP a ne vodi ga sada ni SDA.
Da li ti to mozes razumjeti ?
Ja ipak malo bolje od tebe znam Gracanicu,pa odvadi ti malo sa svojim botovanjem.
Ja sto je dobro pohvalim,sto nije dobro,kudim. Ja nisam taj koji od nekog zavisi i koji botuje...sve sto sam ikada napisao na ovom forumu su licno moji stavovi a ne stavovi stranke ili koga vec. Ja znam da je tebi ovo sada malo teze razumjeti,ali tako je kako je.
Sto se SDA tice...u Gr je to hamelj isto,sve gola seljadija i interesne skupine. I to nije najgore,najgore je sto je kod SDA sve po vertikali,pa je sada vec ogroman broj uhljeba iz drugih gradova nasao utociste u Gracanici...citaj policija,Posta,Bolnica,itd itd...sve seljadija iz okoline Lukavca,ima ih i iz Zivinica. To je taj problem sa SDA...ovdje nije licni problem protiv novog Gradonacelnika Dzebe ali i on je taj SDA udarnik...samo ide po kojekakvim manifestacijama da se slika ali nesto pokusavaju i raditi u gradu. Okupio je neku mladju ekipu oko sebe,za savjetnike pa rade nesto.
Naravno,sve ono sto nije valjalo kod Dase,ne ispravlja ni on...u Opstini je sve iste,isti ljudi,stiti se kriminal i sve isto...ne mozes doci ni do kakvih informacija sta rade sluzbe,sistematizacija je tabu tema,odluke neke...sve isti K.
Eto ukratko,nije ovo tema za to ali cisto da se ne provaljujes,jer "znas puno" o Gracanici