Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zoooka wrote: ↑25/04/2022 16:08
Isao sam i u teretanu i na kurseve, nikad nisam upoznao lika koji ce me upoznati s nekom. Vjerovatno je do mene obzirom da sam retardiran iskreno
Pa jesi li doveo tijelo u red u teretani? Teretana je dobar savjet jer ces popraviti izgled i ako nista izvuci maksimum koji mozes.
Pa i nisam bas zadovoljan kako izgledam, nije da sam gojazan, prosjecan sam, ali nisam zadovoljan. Vjerujem da mi je i to u glavi.
Teretana mi je bila dobra jer sam se bolje osjecao nakon fizicke aktivnosti, ali izgubio sam volju i za tim i ne idem vec godinu dana
Garak wrote: ↑25/04/2022 17:59
Aman ljudi hebo vas partneri i partnerice više Bavite se novcem, radite da zaradite, da se izdignete u karijeri i društveno. Ako to postignete biće cura/momaka k'o pljeve.
Tačno
auspuhc wrote: ↑25/04/2022 18:03
Pa pet puta je lakse naci curu nego izgradit super karijeru.
Jbg ako se priča o curama 30+ karijera je na prvom mjestu, a dobar izgled je poželjan samo pride...
Aman ljudi hebo vas partneri i partnerice više Bavite se novcem, radite da zaradite, da se izdignete u karijeri i društveno. Ako to postignete biće cura/momaka k'o pljeve.
Zenama moze samo odmoci da nadju partnera ako se izdignu u karijeri i zaradjuju velike pare
Tačno
auspuhc wrote: ↑25/04/2022 18:03
Pa pet puta je lakse naci curu nego izgradit super karijeru.
Jbg ako se priča o curama 30+ karijera je na prvom mjestu, a dobar izgled je poželjan samo pride...
Cija karijera? Njihova ili od muskarca? Ako mislis na muskarca varas se. Mada ne bi se toliko trebalo generalizovati
Ja u odnosu na to kako se obučem i počešljam (i ponašam) nekad izgledam kao da imam 25 a nekad 35. Doduše možda mi se čini a ustvari izgledam isto. Da ne kažem koliko imam godina, nisam sigurna šta bi zaključili.
Nierika wrote: ↑26/04/2022 11:05
Ja u odnosu na to kako se obučem i počešljam (i ponašam) nekad izgledam kao da imam 25 a nekad 35. Doduše možda mi se čini a ustvari izgledam isto. Da ne kažem koliko imam godina, nisam sigurna šta bi zaključili.
Nierika wrote: ↑26/04/2022 11:05
A koliko imaš?
Koliko se čini da imam ovako na osnovu ovih par postova?
Mariella wrote: ↑26/04/2022 13:47
Zasto JA imam potrebu da na sve odgovaram, a auspuhic meni direktno odgovorio na post, dok se ti ubacujes bez da je tebe iko ista pitao
Fascinantno
pa ako je tebe citirao, nije se tebi direktno obratio
ma da, ocito volis da se raspravljas i na svaku stvar imas kontru, potvrdjujes moju tezu
"ako je tebe citirao, nije se tebi direktno obratio" - i ti potvrdjes moju tezu da nisi previse inteligentan