Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je li odabir Turske i Argentine preko vpn najpovoljniji za pretplatu na streaming servise i zna li neko koliko koštaju HBO Max i Netflix preko neke od navedenih država?
hipija wrote: ↑09/03/2022 15:58
Je li odabir Turske i Argentine preko vpn najpovoljniji za pretplatu na streaming servise i zna li neko koliko koštaju HBO Max i Netflix preko neke od navedenih država?
Napisao sam već prije dvije ili 3 stranice.
HBO max preko argentine 3,45 dolara mjesec , 3 mjeseca 9,45 dolara i godina 29,99 dolara ,plaća se preko google pay.
Oko 7 km je Netflix mjesečno preko Turske
hipija wrote: ↑09/03/2022 15:58
HBO max preko argentine 3,45 dolara mjesec , 3 mjeseca 9,45 dolara i godina 29,99 dolara ,plaća se preko google pay.
jarobot wrote: ↑09/03/2022 16:09
Za HBO MAX uključi vpn argentina napravi acaunt , možeš isključiti vpn i prijaviti se u aplikaciji na hbo max ( na telefonu ) pokrenuti neki sadržaj i poslaće te da pkatiš odnosno odabereš koju tarifu hoćeš. Tako je kod mene prošlo i skino mi 6,24 km za mjesec.
erotica wrote: ↑09/03/2022 07:30
Kod mene Philips android Tv tamo iz 2017 neka serija 6 i uredno radi HBO Max skinut sa Google storea kao i titlovi, a isto tako i na fire stick aplikacija sa njihovog storea skinuta i sve extra radi. Samo me nervira slab izbor fontova za titlove, nema onaj koji se uobičajeno svuda koristi i na koji smo navikli. I naravno mjesečna pretplata u iznosu od 3.49$ preko Argentine
Reci mi jos ovo, desava li se tebi, posto si i ti na Philipsu, da povremeno slika i zvuk stekaju? Jer kod mene se to desava i dobro je iritantno. Opet ponavljam nije do neta jer je optika 100/50 i Netflix radi savrseno.
Edit: ima li nacina da se na ovoj aplikaciji na Android TV-u provjeri kvaliteta strima?
Nisam nešto puno gledao ali nisam primijetio da se to dešava. @jarobot ako si cjepidlaka YouTube premium ti je povoljniji preko Argentine 1.98 KM izađe a čekamo HBO Max u Turskoj da krene pa se tu prebacujemo
Za HBO MAX uključi vpn argentina napravi acaunt , možeš isključiti vpn i prijaviti se u aplikaciji na hbo max ( na telefonu ) pokrenuti neki sadržaj i poslaće te da pkatiš odnosno odabereš koju tarifu hoćeš. Tako je kod mene prošlo i skino mi 6,24 km za mjesec.