Ne znam, ja imam pozitivno iskustvo sa posao.ba. Dva sam posla dobio preko njih, u smislu, da sam se javio na oglase koje su oni objavili. Osim toga još jedan mi je ponuđen, ali ja odbio i zajebo se ko niko tad, al jbg. Na još 5 sam bio na razgovoru i nije mi ponuđeno ništa (Cola, Lok, Procredit, BBI, Sberbanka) s tim da su ove zadnje dvije iz zagrade jedino poslale službeno da nisam primljen.Bodkin wrote:Pa fakat ne znam kako vi kontate da to treba da izgleda? Dodji i evo ti posao nakon pola sata ragvovora?mk ultra wrote:možda će te zovnuti neka firma, prođeš 40 krugova nekih intervjua, dolazi milion puta, i na kraju ništashape of despair wrote:Kada sam tražio posao niko mi se nikad nije javio sa posao.ba oglasa a barem sam aplicirao na njih 20. Meni je posao.ba pravo šuhveli.
Odma ko mi se javio jesu firme koje su dale oglase na stranici biroa.
Gledam neki dan novčanicu od 500e, reko moja je jebote plata ta jedna novčanica.
tako je prijatelj u procredit banci dobio "posao", poslali ih u BG na neku obuku, bio 15 dana, vratio se i to je to, od njih 10 posao dobilo 1
to je meni ogroman bezobrazluk
ili koliko su mene u info bipu zvali puta, pa hajde vamo, pa donesi prezentaciju, pa 1 razgovor, pa drugi na engleskom, pa treći sa nekim njihovim kolegama što to već rade bla bla, dok su oni prebijali vrijeme i prali mi mozak našao posao na drugom mjestu
prevent ista stvar, hodaj, zajebaji se, oni naplate tu tvoju obuku od švicaraca i to masno, i na kraju imamo te u vidu(razligu
)
Dok nisam dobio prvi posao, poslao sam jedno 5000 prijava