Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

doletice i M a mozete se slobodno vozati po gradu, cas voznje je tek sutra :D jos se instruktor oporavlja od shokova :D:D:D

nego, objavise nas na sa-x pocetnoj
http://www.sarajevo-x.com/clanak/050629005
frozen

Post by frozen »

HVALA SVIM DOBRIM LJUDIMA KOJI NAS PRATE I PODRŽAVAJU!!!
frozen

Post by frozen »

Uhhhh, mirci... tek sam sad odahnula... Sve kontam hoću li autom na popis... ipak je mirci za volanom :D

Sreća pa ti instruktori nisu suicidni... izbjegavaju ljudi taj susret sa tobom :P

Šta im uradi ženo???

:wink:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

frozen wrote:Uhhhh, mirci... tek sam sad odahnula... Sve kontam hoću li autom na popis... ipak je mirci za volanom :D

Sreća pa ti instruktori nisu suicidni... izbjegavaju ljudi taj susret sa tobom :P

Šta im uradi ženo???

:wink:
pa kaze DODAJ GAS MALO...ja MALO...a veliko mi stopalo.... :D

idem ruchat, pa se cujemo veceras da se dogovorimo :D:D:D
redar

Post by redar »

Pozz..

Svaka cast na ideji i zapocetoj akciji.
Nadan se da ce se jos bolje nastaviti.

Vidim da ima isfrustriranih ljudi sto ne mogu "iz vana" da uplate pa rekoh da pomognem i ja malo.

Zelio bih vam dodati jos jednu veoma vaznu informaciju glede ziro racuna.
Organizatori nisu upisali SWIFT codu ( internacionalna koda u svjetskom registru banaka) . Pored broja ziro racuna ima posebna rubrika za to bez obzira da li cete uplatu izvrsiti direkno u banci koju koristite ( na salteru) ili putem NettBank-e.

SWIFT koda Raiffeisen banke u SA je: RZBABA2SXXX.

Za uplatnike iz Njemacke to je oznaceno kao BLZ, na engleskom je SWIFT ( NE SORT code) - inace necete moci izvrsiti uplatu ili ce biti registrovana da bi se nakon par dana uplata vratila nazad na vas konto .

Eto toliko od mene.

Ozz...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

redar wrote:
Zelio bih vam dodati jos jednu veoma vaznu informaciju glede ziro racuna.
Organizatori nisu upisali SWIFT codu ( internacionalna koda u svjetskom registru banaka) . Pored broja ziro racuna ima posebna rubrika za to bez obzira da li cete uplatu izvrsiti direkno u banci koju koristite ( na salteru) ili putem NettBank-e.

Ozz...
ne bih da te ruzim ALI SWIFT STOJI NA DRUGOJ ILI TRECOJ STRANI TEME
(eto sto ja stalno zvocam za zachatavanje, ispadosmo mi smotani) :D
no, hvala na napomeni (tako i ja svaku stranu obogatim REPRIZOM za ino uplate) :D:D:D

danke danke :D:D:D
Ivy

Post by Ivy »

Odo da dežuram na Ilidži :) Mah, mah i nek navrati ko može :D
CROCOP

Post by CROCOP »

Prije nego zaboravim, moram dodati jos jednu informaciju a kojom se nasi suuceasnici/suforumasi dokazuju svakim danom kao humanisti, uvijek spremni pomoci i priskociti drugom u nevolji. Ja sam tako sinoc u pratnji "rodice" dosao na radno mjesto br. 1 AS market na Socijalnom da bi se pridruzio nasem dragom EDUardu, koji je vec tamo bio i vrijedno radio. U jednom momentu neki decko (ima mozda 4 godine) izlijece iz AS prema ulici, s druge strane nalijece lola s baciklom nevidjenom brzinom. Istom tako nevidjenom brzinom reagira EDUardo i hvata djecaka ispred bicikla, povlaci ga nazad i sprjecava eventualnu nesrecu. Na nesrecu, decko je bio s bakom tako da je svaka moguca after komunikacija izostala, mada da je bio Pooll mozda bi i nesto bilo. U svakom slucaju EDUardo se pokazao kao junak. :D :D
Eto... ja sam nakon toga otisao s rodicom slusat ploce... :-D :-D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

CROCOP wrote:Prije nego zaboravim, moram dodati jos jednu informaciju a kojom se nasi suuceasnici/suforumasi dokazuju svakim danom kao humanisti, uvijek spremni pomoci i priskociti drugom u nevolji. Ja sam tako sinoc u pratnji "rodice" dosao na radno mjesto br. 1 AS market na Socijalnom da bi se pridruzio nasem dragom EDUardu, koji je vec tamo bio i vrijedno radio. U jednom momentu neki decko (ima mozda 4 godine) izlijece iz AS prema ulici, s druge strane nalijece lola s baciklom nevidjenom brzinom. Istom tako nevidjenom brzinom reagira EDUardo i hvata djecaka ispred bicikla, povlaci ga nazad i sprjecava eventualnu nesrecu. Na nesrecu, decko je bio s bakom tako da je svaka moguca after komunikacija izostala, mada da je bio Pooll mozda bi i nesto bilo. U svakom slucaju EDUardo se pokazao kao junak. :D :D
EDUu cestitamo, POOLL sorry, a ti CRO zovi banku, stigla mi poruka da je izvrsena jedna uplata :D:D:D:D:D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

I, preslusa li ti "rodicu"... khm... :D tj. ploce... :D
CROCOP

Post by CROCOP »

in addition, rodica mi je, kad je vidjela EDUardovu nesebicnos, obecala da ce na rostiljadu dovesti neke friendice samo za njega... :-D
Sto se banke tice, nemam ja sto njih zvat, onog momenta kad legne uplata oni meni javljaju, telefonom a i faxom. No worriesssss Mirci...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

BigusDickus wrote:I, preslusa li ti "rodicu"... khm... :D tj. ploce... :D
pricu o rodici:
1. nastavite na bRez ceMzure
2. provucite izmedju redova (pun mi je K toga da nas prozivaju smotanima da nismo ovo ili ono JER NE STIGnU PROCITATI na 20 str).
3. LICNO VAM SAVJETUJEM - prekinite pricu, jer mi je "rodica" drago zeMsko....
Pooll

Post by Pooll »

Niste mi to sinoc prijavili... :lol:

Hajde pa javite da vidimo je li stigla ta uplata... ;)
CROCOP

Post by CROCOP »

Eno sad Mirci, pa ovo nije nikakva prostacka prica. Vidis da pricamo o muzici. Slusanje ploca i tako to. A rodica je meni malo vise nego draga :oops:
Stitch__

Post by Stitch__ »

a jel dobra rodica ta ishta? :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Sta tebe briga Stitchy... :D prijavicu te znas-ti-kome, ha ista dodje u seher... :D ali ne da ti napakostim, nego da izadjemo jednom... :D bez tebe, normalno... :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

a sta velis da zapucamo grupnjaka, al da ukljucimo i tu tvoju plavku? :D
edu

Post by edu »

CROCOP wrote:Prije nego zaboravim, moram dodati jos jednu informaciju a kojom se nasi suuceasnici/suforumasi dokazuju svakim danom kao humanisti, uvijek spremni pomoci i priskociti drugom u nevolji. Ja sam tako sinoc u pratnji "rodice" dosao na radno mjesto br. 1 AS market na Socijalnom da bi se pridruzio nasem dragom EDUardu, koji je vec tamo bio i vrijedno radio. U jednom momentu neki decko (ima mozda 4 godine) izlijece iz AS prema ulici, s druge strane nalijece lola s baciklom nevidjenom brzinom. Istom tako nevidjenom brzinom reagira EDUardo i hvata djecaka ispred bicikla, povlaci ga nazad i sprjecava eventualnu nesrecu. Na nesrecu, decko je bio s bakom tako da je svaka moguca after komunikacija izostala, mada da je bio Pooll mozda bi i nesto bilo. U svakom slucaju EDUardo se pokazao kao junak. :D :D
da sam ja vidio da je dijete s bakom..mali bi sada lez'o na ortopediji.. :D :D :D ..nego sreca njegova sto je stajao u ASu pored one plavke..pa ja kont'o da mu je to starija seka.. :D :D :D
Lace

Post by Lace »

ma meni se cini da se lozis na mame koje imaju malu djecu :D

e sad zelim da vam cestitam na uspjesnoj akciji...a ja sam se upetljala u ispite pa vam ne mogu pomoci...a rado bih :-?
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Stitch__ wrote:a sta velis da zapucamo grupnjaka, al da ukljucimo i tu tvoju plavku? :D
Kakva sad plavka? :shock: ...izvor informacija ti je zakazao, po svoj prilici... :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

g....? odnosno dz....? :D :D
edu

Post by edu »

Lace wrote:ma meni se cini da se lozis na mame koje imaju malu djecu :D

e sad zelim da vam cestitam na uspjesnoj akciji...a ja sam se upetljala u ispite pa vam ne mogu pomoci...a rado bih :-?
mislim..mozes ti naknadno pomoci..ti pomognes meni.. :D :D ..a ja cu za tebe pomoci kuhinji.. :D :D :D ..ti uradila dobro djelo..ja uradio dobro djelo..vidis bona..humanost je najvaznija.. :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mIRCerka wrote:
mIRCerka wrote:
mIRCerka wrote:UPUTE ZA UPLATU:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

u slucaju da ima zemalja iz kojih bi stizale uplate, a ne nalaze se na spisku, javite.....
samo da vas podsjetim na poentu teme :D
edu

Post by edu »

jadna mircy..kol'ko je puta samo nakacila ovo za banku.. :roll: :roll: :roll:
morti

Post by morti »

Kupih ja Avaz,krenuo u školu po svjedočanstvo(4.0 :D ),i zaboravi novine u školi...
Ode 1KM u nepovrat...
Uzeo sam novi okvir za cvike(ne sunčane,opet :D),i oko trice sam u HOŠE-u na Ilidži...
Post Reply