RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Locked
insomnia78

#476 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by insomnia78 »

Nego, zar kloniranje nije zabranjeno?
Boli te kurac, uvijek ti ostaju klix komentari. Koji li si tamo?
General War

#477 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by General War »

Da se podsjetimo kaoko to bezze krene, i ansta moze iszac:

Last edited by General War on 29/01/2019 23:22, edited 1 time in total.
tandmand

#478 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by tandmand »

Banksy wrote:Ovo da dijaspora mirno zaspi...

BRISEL
Članovi Predsjedništva BiH nakon sastanka sa Mogherini: Kandidatura za EU do 1. novembra

Image
ah, to je ko oni pregovori u Ženevi
Seyfo

#479 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Seyfo »

Ako nas ovi ne uvedu u EU,nece niko nikad!
LBVIEW

#480 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by LBVIEW »

General War wrote:
Tomahawk11 wrote:
Maraschino wrote:Uvijek isti bi ratovali i isti koji ne bi. :-)
Haj mu znaj, možda bi to ovaj put i bilo tako...pošalje je naš iz St. Luisa na Grahovo, pa onda njihov iz Čikaga na Visoko.
Ma jasta, ja se sjecam 92, te nije to njihov rat, te gdje ce komsija na komsiju, kako ce se to bosna dijelit, i tad aliji jebavali mater...i sta bi, za par mjeseci vise ljudi nego oruzja...samo budala moze misliti da se to opet sve nebi ponovilo.
Zivo mi se j.be za bakira i ostalu stoku sitnog zuba... budu i prodju, ali zemlja se ne daje ovako kako neki misle, posebno na ovakav nacin, i ako trebamo za vratove bolje ja nego moje djete u sumu...postaje iritirajuce ovo naricanje od nekih nazovi " osvjestenih patriota" ..nebi on ovo, nebi on ono..
Nisi vise djeneral. :D :thumbup:
Fudo387

#481 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Fudo387 »

LBVIEW wrote: Nisi vise djeneral. :D :thumbup:
Borivoje je neprepoznatljiv, nisu ovo meni cista posla.
:lol:
General War

#482 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by General War »

Jelde jes lijepo kad prica uhu godi, :D
Al nemere svaki put, ja nevolim lafinu sa ma koje strane da dolazila, samo se treba naucit slusati.
General War

#483 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by General War »

Fudo387 wrote:
Borivoje je neprepoznatljiv, nisu ovo meni cista posla.
Eh kad si sta konto, moj fu-do. :D
Fudo387

#484 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Fudo387 »

General War wrote:
Jelde jes lijepo kad prica uhu godi, :D
Al nemere svaki put, ja nevolim lafinu sa ma koje strane da dolazila, samo se treba naucit slusati.
Sumnjiv si ti meni.
Da se nisi nanijetio pridruziti nasoj prodornoj St. Luiskoj pa faCas zalet, jel? :twisted:
Grean

#485 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Grean »

horkesh wrote:
palermo wrote:
Grean wrote:
Zasto juznokiprani ne ratuju sa sjeverokipranima nego ih zaboli q?

Naravno za takav stav MZ se treba izboriti da odvojeni mole one od kojih su se odvojili da se ponovo ujedine.
Misliš da se može RS izboriti za poziciju kao što je imaju južnokiprani ??
RS je u tom scenariju sjeverni Kipar :)
Bingo

Ali naravno, u svijetu sve ne funkcionise bas tako i za sve arsini nisu isti. Sjeverni Kipar je decenijama taoc politike koju je nametnula prije svih Evropa. Oni su u izolaciji a juznokiprani primljeni u EU kao krnja drzava a prije toga su juznokiprani odbili ujedinjenje zasnovano na principima naseg Dejtona....i za to nagradjeni.

Mi na zalost premalo eksploatisemo pricu Sjevernog Kipra a previse se poredimo sa Kosovom koje je manje slicna prica od ove koju mi imamo. Kosovo je ako nista stoljecima zaseban entitet a ne produkt sukoba iz novijeg doba.

Ono sto definitivno moze biti pritisak je da Turska polaze pravo na aneksiju dijela EU teritorije ako se presedani vec dozvoljavaju u ne tako dalekom komsiluku. Na Turke ne treba racunati, Kipar im je bitniji ali moze se provlaciti ideja, spinovati ta prica kao sto srpska politika spinuje svoje price evo deset godina.

Da EU pristupi nasem problemu na isti nacin kao kiparskom, problem RS-a bi bio rijesen ekspresno. Na nasu zalost nista ne dolazi samo i za sve se treba izboriti.
Last edited by Grean on 30/01/2019 00:08, edited 2 times in total.
General War

#486 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by General War »

Fudo387 wrote: Sumnjiv si ti meni.
Da se nisi nanijetio pridruziti nasoj prodornoj St. Luiskoj pa faCas zalet, jel? :twisted:
Nope, djaba antenu namjestas, van sam samo poslom...ti salji pare, nemoj da brines za vamo ;-)
asker

#487 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by asker »

Tomahawk11 wrote: Čekaj, mlatili su se i Ameri, toliko nacija, pa bili nekakvi ratovi sa Englezima, pa sjever-jug, pa onda nekakvi škotsko-engleski, njemačko-pruski i kakvi već ratovi. Pa bili osvajački, bizantskog, osmanskog, rimskog....i došli ljudi tobe.
Kad hoces da poentiras ali napises nesto ovako :roll:
Ko je dosao tobe? Svi koje si nabrojao i dan danas primaju svoje mladice i djevojke u mrtvackim vrecama. Nikad nisu prestali. Zamisli neki amer od 21 godinu poginuo za Trumpa (po tvojoj logici) u vukojebinama oko Kandahara. Ili Rus za putina, Englez za kraljicu, Turcin za Erdogana itd.

Dobro kaze Fudo, nije za nas drzava jebat je.
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#488 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Fudo387 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Fudo387 wrote:
Vraticu ako cete me pustiti da budem glavni mjesto Forte.
Ja vam garantujem da oTi nece nikad izac’ na ulicu i postaviti punkt. Doduse, mozda bi mi svi izasli u vijecu sigurnosti i na cnn-u, al tih punktova ne bi bilo.
:D
Moraš vidjeti sa Baketom. Znači, piši propalo.

@insomnia, svjestan sam ja toga, al zašta se opet tući?
Kako mislis za sta se potuci?
Pa ho’s pustiti da te namara?
Ti mislis mozda ce oni biti njezni?
Ma, hoce, Fudo...samo ce nas stititi od zlog Bakira. :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#489 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

asker wrote:
Tomahawk11 wrote: Čekaj, mlatili su se i Ameri, toliko nacija, pa bili nekakvi ratovi sa Englezima, pa sjever-jug, pa onda nekakvi škotsko-engleski, njemačko-pruski i kakvi već ratovi. Pa bili osvajački, bizantskog, osmanskog, rimskog....i došli ljudi tobe.
Kad hoces da poentiras ali napises nesto ovako :roll:
Ko je dosao tobe? Svi koje si nabrojao i dan danas primaju svoje mladice i djevojke u mrtvackim vrecama. Nikad nisu prestali. Zamisli neki amer od 21 godinu poginuo za Trumpa (po tvojoj logici) u vukojebinama oko Kandahara. Ili Rus za putina, Englez za kraljicu, Turcin za Erdogana itd.

Dobro kaze Fudo, nije za nas drzava jebat je.
Zato si ti poentirao, a nisi shvatio poentu mog upisa.
Mlate li se na svojim teritorijama?
Ti koji ginu i dan danas su po profesiji vojnici. Ginu na teritorijama blesavih naroda što se kolju između sebe.
Tomahawk11
Globalni moderator

#490 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

Nego, kako li prođe Havana jutros za Lukavicu?
PM72

#491 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by PM72 »

Prođoh jutros.Nema mrskih agresorskih snaga ni na Dobrinji ni na Vracama.Povukli se.Pi*ke. :D Ja ponio pasoš za svaki slučaj zeleni karton.
Tomahawk11
Globalni moderator

#492 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

Pih, internet ratnici već otkopali ratnu opremu, valja opet zakopavati.
nepoznati988

#493 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by nepoznati988 »

PM72 wrote:Prođoh jutros.Nema mrskih agresorskih snaga ni na Dobrinji ni na Vracama.Povukli se.Pi*ke. :D Ja ponio pasoš za svaki slučaj zeleni karton.
od kada su i tebi mrski? tvoj post je trebao ovako da glasi:

Prođoh Bosnom kroz gradove, jutros.Nema rabrih srpskih boraca na braniku otadžbine (u odbrani srpske nejači) ni na Dobrinji ni na Vracama.Povukli se. Er*ji. :D Ja ponio pasoš, za svaki slučaj vazelin (jedno kilo) i crveni karton.

:lol: :lol: :lol: :run:
nepoznati988

#494 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by nepoznati988 »

Tomahawk11 wrote:Pih, internet ratnici već otkopali ratnu opremu, valja opet zakopavati.
ma hajde, nekako će se snaći, nego šta će ovi što su se već namazali vazelinom? valja im se kupati a minus upeko. doduše mogu oni čekati do proljeća, nikad se ne zna kad će trebati upotrijebiti tajno "oružje".
Tomahawk11
Globalni moderator

#495 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

nepoznati988 wrote:
Tomahawk11 wrote:Pih, internet ratnici već otkopali ratnu opremu, valja opet zakopavati.
ma hajde, nekako će se snaći, nego šta će ovi što su se već namazali vazelinom? valja im se kupati a minus upeko. doduše mogu oni čekati do proljeća, nikad se ne zna kad će trebati upotrijebiti tajno "oružje".
Kako, bolan, propade prilika, a ti - nekako će se snaći?
Ko se namazao vazelinom?
nepoznati988

#496 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by nepoznati988 »

Tomahawk11 wrote:
nepoznati988 wrote:
Kako, bolan, propade prilika, a ti - nekako će se snaći?
Ko se namazao vazelinom?
ovi što su pošli prema granici, a moraju preko teritorija neprijatelja.
General War

#497 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by General War »

PM72 wrote:Prođoh jutros.Nema mrskih agresorskih snaga ni na Dobrinji ni na Vracama.Povukli se.Pi*ke. :D Ja ponio pasoš za svaki slučaj zeleni karton.
Dobro da te nisu sa buketom cvijeca docekali :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#498 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

nepoznati988 wrote:
Dezinformacija. Nigdje nikog.
nepoznati988

#499 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by nepoznati988 »

Tomahawk11 wrote:
nepoznati988 wrote:
kako, eno pm72 već krenuo prema granici pa se predomislio. mislis li da nije aplicirao vazelin?
mO k3

#500 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by mO k3 »

nepoznati988 wrote:
Tomahawk11 wrote:
nepoznati988 wrote:
kako, eno pm72 već krenuo prema granici pa se predomislio. mislis li da nije aplicirao vazelin?
Locked