Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moonca wrote:nemoj me pogresno shavtiti, ali nesto mi slicno kao ljubav kod Michael J.
Ne znam o njemu osim iz medija.
Recimo, imam pet rođaka, sinovi sestara moje rahmetli matere.
Kad su bili mali, znali smo se zaigrati po dva, tri sata.
Sad odrasli, momčine. izađemo na kafu il u kino.
Objašnjavaju mi svijet( ) i tako.
ho oponopono wrote:...vala i ti ga usereš, gore nego oni što ti serviraju pun tanjir...biži, goni što Fudara veli...ako ti ne voliš u toj mjeri kindere ne znači da drugi za njima ne vape...
.je li ovo meni upuceno?
...jok, mojoj sestri i bratu...
hahahha
.. sve u trecem licu-- mahalsko
.nema pravila -ili nadji statistiku da jedinci imaju hrpu djece
Zato što nafatam tamić tuđe djece ili rođaka, pa ih vodam po igralištima, zološkim vrtovima, izletištima,, restoranima, itd. Bude mi puno srce.
A kad se raziđu, bude mi teško
Isto tako, napravio sam sa lokalnim obdaništem da kad god hoće dovode djecu u moju firmu. Kobejagi im pokazuju kako se radi. Zadnji put bilo 16. Napravili haos
A meni srce ko njemačka
Pa jebo te tito luda..
puna Bosna cura od 30 neudati, jedva cekaju da dodju za Njemacku..
...pobogu, treba da vole njega zarad njega, a ne zarad love...nije on fela za Pirove pobjede...
moonca wrote:nemoj me pogresno shavtiti, ali nesto mi slicno kao ljubav kod Michael J.
Ne znam o njemu osim iz medija.
Recimo, imam pet rođaka, sinovi sestara moje rahmetli matere.
Kad su bili mali, znali smo se zaigrati po dva, tri sata.
Sad odrasli, momčine. izađemo na kafu il u kino.
Objašnjavaju mi svijet( ) i tako.
.... ima osoba vole djecu , razumujem ali je point bio --da su napisao zbog toga sto si jedinac
Šta da ti kažem što već ne znaš?!
Mene su ovdje ženili, razvodili, proglašavali udovcem i sl.
A ja samo klimam glavom i govorim yes.
Kad insan formira mišljenje, nemoj se boriti da dokažeš suprotno. Sizifovski poso.
Šta da ti kažem što već ne znaš?!
Mene su ovdje ženili, razvodili, proglašavali udovcem i sl.
A ja samo klimam glavom i govorim yes.
Kad insan formira mišljenje, nemoj se boriti da dokažeš suprotno. Sizifovski poso.