Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#476 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by pici »

treba ispred hale da metne da zna dze je sr-bski wc
Hafis

#477 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Hafis »

Što ovo Šefik kasni s njenim uklanjanjem?
Bit će da je praznik, pa pustio osoblje kućama.
Mali_Vuk

#478 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Mali_Vuk »

Image

Image
GandalfSivi

#479 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by GandalfSivi »

Hafis wrote:Na onom prvom njihovom sučeljavanju na TV1 vidjelo se da će to interpersonalno veoma teško ići.
Donekle, ali samo nešto malo...oko 5-10% ima, hajdemo reći nešto respekta prema Šefiku, dok je prema Komši pokazao izrazitu netrpeljivost omalovaživši ga odmah u samom startu.
Šefik će mu moći donekle i nešto parirari, obzirom da će SDA ući u koaliciju sa SNSD-om, dok je Komšo tu uglavnom gost, bez političkog zaleđa i neće se baš nešto posebno pitati. Doduše, može koju borbenu opaliti o udaranju po prstima, to uvijek ima prođu kod raje.
Jebiga, da je cirilicar bio tu, bilo bi tu malo vise uzajambog postovanja, davno kupljen od istih gazdi...
archi_a

#480 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by archi_a »

MarshalDodik wrote:
archi_a wrote:Image
+ svake noci kad je vedro mjesec i zvijezde iznad glave :P
Bosnjo patetic vol 243242432
Da li ti misliš da prosječnog miloradovog glasača to ne boli?!? :lol:
Nije ovo nikakva patetika druže, tako je kako je. Jednostavno, sa budalom ne možeš drugačije nego praviti sprdnju. Ovo bi i u uređenijim državama bio problem, kad bi se desilo, kako se prema budali postaviti? Situacija je neuobičajna, imaš degenerika koji je neuračunljiv. Imamo zakon o zastavi, imamo i sankcije koje su "smiješne" za nepoštivanje tog zakona. Ne možeš ga zatvoriti, a on je toliko lud da će formirati fond za plaćanje kazni. I imat će podršku živine koja ga podržava. Šta je alternativa, da nasjednu obični građani Sarajeva na budaline provokacije sa zastavom ispred vrata kabineta i "ponovo" napadnu na zgradu? Nikako!!! Da Džaferović pošalje službenika da je skloni? Da se pošaketaju u hodniku sa njima? To bi bio prvorazredni eksces. Ovako, sve se bilježi, podnose se prijave, sud će svoje reći? A najbolja stvar u svemu je što u diplomatskim krugovima imaš crno na bijelo sa kakvim secesionistima, još uvijek i možda nikad zešće od Daytona do danas, imaš problem za dogovor na EU putu! To probosanske snage mogu iskoristiti kod lobiranja i ubrzavanja približavanja i pomoći EU kod integrisanja naše zemlje, više nego ikad. Ne moraš ni pričati, dovoljno je pokazati ko su i kako se ponašaju! Najveći adut u rukavu, koji probosanske snage mogu imati! Dogovora sa secesionističkim strujama nema. Nije ovo nikakva patetika, druže.
Last edited by archi_a on 26/11/2018 15:12, edited 1 time in total.
Hafis

#481 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Hafis »

GandalfSivi wrote:
Hafis wrote:Na onom prvom njihovom sučeljavanju na TV1 vidjelo se da će to interpersonalno veoma teško ići.
Donekle, ali samo nešto malo...oko 5-10% ima, hajdemo reći nešto respekta prema Šefiku, dok je prema Komši pokazao izrazitu netrpeljivost omalovaživši ga odmah u samom startu.
Šefik će mu moći donekle i nešto parirari, obzirom da će SDA ući u koaliciju sa SNSD-om, dok je Komšo tu uglavnom gost, bez političkog zaleđa i neće se baš nešto posebno pitati. Doduše, može koju borbenu opaliti o udaranju po prstima, to uvijek ima prođu kod raje.
Jebiga, da je cirilicar bio tu, bilo bi tu malo vise uzajambog postovanja, davno kupljen od istih gazdi...
Jebat ga, da je Ivo Lola Ribar živ sad bi bio krepki starčić od 103 godine. Ali ne dadaše fašisti i ode u najboljim godinama.
славянин

#482 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by славянин »

Jos da je montira na vrh predsjednistva onda cemo se naljutiti :roll:
zrakomlat

#483 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by zrakomlat »

detroit-mercy wrote:
Hafis wrote:Jebat ga, zajeban Ustav. Svaka zumra može biti član predsjedništva ako nađe dovoljno levata da ga zaokruže na izborima.
I to sto kazes, samo Covke ne moze :mrgreen: :mrgreen:
Ma mogao je i Čovke ali se zajebo. Da je predizborna kampanja odnosno nastupi prije početka iste bila u standardnom fazonu, kanal na hrvatskom jeziku, treći i slično al u nekom normala načinu, dobio bi glat.
Za njega bi glasali njegovi uhljebi iz javnih i sličnih preduzeća i dosta za sigurnu pobjedu.
Još da je ubacio nešto što i bosnjino uho voli čuti, pa imao bi glasova više nego Hrvata u BiH. Pa samo onaj magarac, "gazda" Karamatić, je nabacio Željku jedno 50 milja glasova radi svojih izjava i nastupa u medima.
Zajebo se čovjek i eto. Neće iduće izbore sigurno.
AmiĐa_Idriz

#484 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

I da se cesta kojom ide svečano vozilo prešednika oKiti nebeskom trobojkom!
pici

#485 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by pici »

Image

Image
GandalfSivi

#486 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by GandalfSivi »

Hafis wrote: Jebat ga, da je Ivo Lola Ribar živ sad bi bio krepki starčić od 103 godine. Ali ne dadaše fašisti i ode u najboljim godinama.
Simpatican si ti meni na ovoj temi pravo. Kontam, prodajes se kao “nezavisni analiticar” sada. Kao ne bi ti puno pametovao, ali kad si vec tu...

Ali hajde, neka te...
Hafis

#487 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Hafis »

zrakomlat wrote:
detroit-mercy wrote:
Hafis wrote:Jebat ga, zajeban Ustav. Svaka zumra može biti član predsjedništva ako nađe dovoljno levata da ga zaokruže na izborima.
Ma mogao je i Čovke ali se zajebo. Da je predizborna kampanja odnosno nastupi prije početka iste bila u standardnom fazonu, kanal na hrvatskom jeziku, treći i slično al u nekom normala načinu, dobio bi glat.
Za njega bi glasali njegovi uhljebi iz javnih i sličnih preduzeća i dosta za sigurnu pobjedu.
Još da je ubacio nešto što i bosnjino uho voli čuti, pa imao bi glasova više nego Hrvata u BiH. Pa samo onaj magarac, "gazda" Karamatić, je nabacio Željku jedno 50 milja glasova radi svojih izjava i nastupa u medima.
Zajebo se čovjek i eto. Neće iduće izbore sigurno.
I ja sam mogao natakariti ljetos jednu malu što sam joj sredio posao u školi i to u njenoj struci. Ali ja na sto strana, a još me zvala da mi se zahvali i slični folovi. Uglavnom ja se zadao u nešto drugo tri-četiri mjeseca, i neki dan je se sjetih, čak sam je i probao malo cimnuti, ali ne lezi vraže - popunjeno, a i čini mi se da sam i malo okasnio.
Zajebo se čovjek i eto.
Last edited by Hafis on 26/11/2018 15:19, edited 1 time in total.
512MB

#488 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by 512MB »

In the meantime...

Image
Hafis

#489 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Hafis »

GandalfSivi wrote:
Hafis wrote: Jebat ga, da je Ivo Lola Ribar živ sad bi bio krepki starčić od 103 godine. Ali ne dadaše fašisti i ode u najboljim godinama.
Simpatican si ti meni na ovoj temi pravo. Kontam, prodajes se kao “nezavisni analiticar” sada. Kao ne bi ti puno pametovao, ali kad si vec tu...

Ali hajde, neka te...
E super. Baš vam hvala.
Gledat ću da pazim na satu i ne remetim nastavu, a i postavljat ću pametna pitanja :)
AmiĐa_Idriz

#490 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

512MB wrote:In the meantime...

Image
Image
zrakomlat

#491 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by zrakomlat »

Hafis wrote: I ja sam mogao natakariti ljetos jednu malu što sam joj sredio posao u školi i to u njenoj struci. Ali ja na sto strana, a još me zvala da mi se zahvali i slični folovi. Uglavnom ja se zadao u nešto drugo tri-četiri mjeseca, i neki dan je se sjetih, čak sam je i probao malo cimnuti, ali ne lezi vraže - popunjeno, a i čini mi se da sam i malo okasnio.
Zajebo se čovjek i eto.
Dobar primjer susjede. I Dragan je kasno skontao da se zajebo, pa dan pred izbore opleo priče o braći Bošnjacima. Biće bolje drugi put.
Doduše, za razliku od njega, možda nisi okasnio, osim ako već nije dobila ugovor na neodređeno.
zavrzlama

#492 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by zavrzlama »

Ocito je covicevo druzenje sa dodikom dalo rezultate...evo i @hafis poraze pretvara u pobjede :D

Do neki dan sve snage da se covic izglasa za clana predsjednistva,danas na sav glas"bolje sto nije u cirkus predsjednistvu" :D

Haj ,nek se Komsic hrve sa dodikom,covic se ne spusta na taj nivo. :lol:
Last edited by zavrzlama on 26/11/2018 15:27, edited 1 time in total.
GandalfSivi

#493 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by GandalfSivi »

pici wrote:Image
Na stranu sve, ali ti ono skontaj koja je kurva ta politika. Vecina narodnih poslanika u ZAVNOBiH-u jesu bili Srbi, isti oni ciji se potomci danas pisaju po svim tim zrtvama koje su podnijeli i najsvjetlijoj istoriji srpskog naroda...
detroit-mercy

#494 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by detroit-mercy »

Hafis wrote:
detroit-mercy wrote:
Sva sreća pa nije tu
Teško je izigravati nekakvo dostojansvto i glumiti nekakv autoritet kada imaš čovjeka koji ti od radnog mjesta svjesno pravi cirkus i sdprdačinu.
Hos rec da je Dragance osim sto je nositelj europskih vrijednosti i dostojanstven, pa bi mu precejednikovanje sa Miletom bilo mrsko :mrgreen: ispod njegovih kulturnih dometa :mrgreen:
Interesantna konstrukcija :mrgreen:.
Vjerovatno i ti sam u nju ne vjerujes al hajde da se prdne pa makar i na prazan stomak :mrgreen:
oldtajmer

#495 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by oldtajmer »

nek je nama nasih predsjednika :bih: :bih: :bih: :bih:

Image
detroit-mercy

#496 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by detroit-mercy »

oldtajmer wrote:nek je nama nasih predsjednika :bih: :bih: :bih: :bih:

Image
pa stas drugo doruckovat u bolnici :mrgreen: u bolnici su bolesni ljudi, slabo sta mogu popit i pojest :mrgreen: nes me po janjeta iznijet za dorucak :mrgreen: .
archi_a

#497 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by archi_a »

oldtajmer wrote:nek je nama nasih predsjednika :bih: :bih: :bih: :bih:

Image
Ovo je čisti populizam! Druže jesi li ti ikada bio u situaciji da legneš u bolnicu? Da li znaš kako izgleda priprema pacijenta za operaciju ili šta smije i koliko jesti pacijent kad izađe sa intenzivne nakon operacije, koliko hrane smije konzumirati?
Šta treba, neki biftek, ćevape, janjetinu servirati, neke kolače, tortu, flašu alkohola servirati? :-)
pici

#498 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by pici »

GandalfSivi wrote:
pici wrote:Image
Na stranu sve, ali ti ono skontaj koja je kurva ta politika. Vecina narodnih poslanika u ZAVNOBiH-u jesu bili Srbi, isti oni ciji se potomci danas pisaju po svim tim zrtvama koje su podnijeli i najsvjetlijoj istoriji srpskog naroda...

zaista mislis da su ovo potomci partizana, oni pravi su izginuli i njihove familije su vecinom proganjane... ovo su oni koji su 44 i 45 bacali domobranske i cetnicke kape i stavljali partizanske...

slusam sinoc na N1 srdjana puhala i dinu mustafija... i srdjan govori kako to da njegovo dijete uci u petom razredu da su bila dva ustanka jedan partizanski a drugi cetnicki... i kako da djetetu objasi ucenje u devetom razredu dje su sve partizanske bitke spominju nad njemcima a niti jedna cetnicka...
Last edited by pici on 26/11/2018 15:43, edited 1 time in total.
GandalfSivi

#499 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by GandalfSivi »

Jebo ti sve ovo, sad skontah da bi Dodik mogao Obrada predloziti za ambasadora ovdje u DC-u...

Koji horor, jebote, najezih se sav...
Maraschino

#500 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Maraschino »

GandalfSivi wrote:Jebo ti sve ovo, sad skontah da bi Dodik mogao Obrada predloziti za ambasadora ovdje u DC-u...

Koji horor, jebote, najezih se sav...
Ima da izlobira sankcije za najmanje jos trojicu. :thumbup:
Post Reply