AmiĐa_Idriz wrote:Štas zaplakao, nafakašiBHF_Manijak wrote:Kito musanova.AmiĐa_Idriz wrote:TRPPPAAAAJJJ![]()
Za vikend smo opet svoji.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
AmiĐa_Idriz wrote:Štas zaplakao, nafakašiBHF_Manijak wrote:Kito musanova.AmiĐa_Idriz wrote:TRPPPAAAAJJJ![]()
Na osnovu čega si došao do ovog zaključka? 40 minuta perfektnog fudbala u drugom poluvremenu.Korisničkoime wrote:Neko ce Holandeze uskoro ubit ko mraz paprike i onda ode sve nizbrdo.
Totaš mora pastiBHF_Manijak wrote:![]()
![]()
Za vikend smo opet svoji.![]()
Jesi ti dobar ? Cuj englezianimals wrote:Meni je Holandija jedna od pet najaci u Evropi.. ili na svijetu...
uz Belgiju, Francuze. Engleze, Nijemce..
Cetvrti na svijetu..Vitoo wrote:Jesi ti dobar ? Cuj englezianimals wrote:Meni je Holandija jedna od pet najaci u Evropi.. ili na svijetu...
A kroatijaanimals wrote:Cetvrti na svijetu..Vitoo wrote:Jesi ti dobar ? Cuj englezianimals wrote:Meni je Holandija jedna od pet najaci u Evropi.. ili na svijetu...
ili nisu..
Zavrsnica Lige nacija i Cesku otresli 5:0..Vitoo wrote: A kroatija
Poluamateri cesi mjerilo u Svijetu nogometa.animals wrote:Zavrsnica Lige nacija i Cesku otresli 5:0..Vitoo wrote: A kroatija
Sto se tice Hrvatske..
ipak samo druga liga ..
Pa ne baš k'o mi...tuzlak1212 wrote:Kakvi Englezi, pogotovo u svijetskom nivou
U Evropi i jesu mozda odmah nakon Italije, Njemacke, Francuske, Spanije, Hrvatske... Oops dakle nebitni ko i mi
Igraju preko one stvari, tesko je restovati ekipu nakon onakvog uspjeha na SP, i sad im reci "idemo 100% sa Madjarskom i Azerbejdjanom".Crvena Tifoza wrote:Misliš da je do trenera? Pazi imena što su igrali.animals wrote:Imaju prevaru od trenera..Crvena Tifoza wrote:Šta se dešava ovo sa Hrvatima? Izgubili od Mađara?I nisu mogli uzet tri boda Mađarima. Svašta
Englezi su vjeciti favoriti, uglavnom sami sebe trpaju tamo, sto godina pjevaju da nogomet ide kuci, a on ne ide nigdje u tom pravcu... ali, ovu sad generaciju sto imaju, mislim da ima nesto tu. Mozda nece biti prvaci nicega, ali mislim da ima potencijala.tuzlak1212 wrote:Kakvi Englezi, pogotovo u svijetskom nivou
U Evropi i jesu mozda odmah nakon Italije, Njemacke, Francuske, Spanije, Hrvatske... Oops dakle nebitni ko i mi
Cuj Italije, Spanije..Hrvatske..tuzlak1212 wrote:Kakvi Englezi, pogotovo u svijetskom nivou
Dobar si, skroz sam Belgiju zaboravioanimals wrote:Cuj Italije, Spanije..Hrvatske..tuzlak1212 wrote:Kakvi Englezi, pogotovo u svijetskom nivou
a nigdje Belgije..