ćetnici su među nama.hrasno38 wrote:He kad gubimo onda je to plod neznanja a kad dobijamo onda je to sikljucivo plod srece.....interesantno!
Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#476 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#477 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
https://sportsport.ba/fudbal/prosinecki ... jeh/296915
Osvrnuo se i na povrede koje su zadobili Pjanić i Šunjić.
"Pjana se požalio na povredu, Šunjić je također imao povredu mišića, ali biće dobro".
Moj Fudo.......
"Pjana se požalio na povredu, Šunjić je također imao povredu mišića, ali biće dobro".
Moj Fudo.......
-
Fudo387
#478 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Ejs, povreda.hrasno38 wrote:https://sportsport.ba/fudbal/prosinecki ... jeh/296915
Moj Fudo.......
Aha.
Mora nesto slagat.
-
Awakened
#479 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Ko kaze da je ovo bilo lose ocito ne vidi koliki je ovo pomak u odnosu na vrijeme sa Bazdarevicem. Lopta se iznosi mangupski iz nased 16-erca kao da na male igramo. Naravno da bude tu i dosta gresaka i bespotrebnog peglanja lopte, ali daleko bolji fudbal za gledati nego proslih godina. Ja zadovoljan i igrom i rezultatom. Bravo za momke i strucni stab! Savez napolje! 
- MarlboroGold
- Logovan
#481 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Jest teško biti bolji od Baždarevića. Pa njim je igra bila horor živi. Ja stvarno ne znam šta je onaj čovjek htio.Awakened wrote:Ko kaze da je ovo bilo lose ocito ne vidi koliki je ovo pomak u odnosu na vrijeme sa Bazdarevicem. Lopta se iznosi mangupski iz nased 16-erca kao da na male igramo. Naravno da bude tu i dosta gresaka i bespotrebnog peglanja lopte, ali daleko bolji fudbal za gledati nego proslih godina. Ja zadovoljan i igrom i rezultatom. Bravo za momke i strucni stab! Savez napolje!
- hrasno38
#482 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
http://sport1.oslobodjenje.ba/reprezent ... jd/137670?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/austr ... 181115153?
Bilo je tu gresaka.....cak nisam siguran 100% da i nas onaj ponisteni gol je bio ofsajd....ali kao sto neko rece to su pomocne sudije
https://www.klix.ba/sport/nogomet/austr ... 181115153?
Bilo je tu gresaka.....cak nisam siguran 100% da i nas onaj ponisteni gol je bio ofsajd....ali kao sto neko rece to su pomocne sudije
-
tr_ba
#483 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
U zracnim duelima smo odlicni,al protiv furije bumo videl cija majka crnu vunu prede...
Cestitke.
Cestitke.
- Edin H.
#484 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Joj of kada tabelu nisi postavioluckylaka wrote:Sta kazu oodbrana losa,vezna losa,napad ne valja ...vidi se iz prilozenog
UEFA Nations League - League B:: group 3 - Table
TotalHomeAway
#Team NamePWDLFAGDPts
1 Bosnia and Herzegovina 4 3 1 0 5 1 4 10![]()
![]()
2 Austria 3 1 1 1 1 1 0 4
3 N.Ireland 3 0 0 3 1 5 -4 0
Promotion
-
Awakened
#485 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Ma dobro, eto ostavi Mesu na stranu, ali stvarno ima igra glavu i rep...u nekim stvarima bolje nego i u Cirino i Papetovo vrijeme (veza izmedju odbrane i napada kad se iznosi lopta).Logovan wrote:Jest teško biti bolji od Baždarevića. Pa njim je igra bila horor živi. Ja stvarno ne znam šta je onaj čovjek htio.Awakened wrote:Ko kaze da je ovo bilo lose ocito ne vidi koliki je ovo pomak u odnosu na vrijeme sa Bazdarevicem. Lopta se iznosi mangupski iz nased 16-erca kao da na male igramo. Naravno da bude tu i dosta gresaka i bespotrebnog peglanja lopte, ali daleko bolji fudbal za gledati nego proslih godina. Ja zadovoljan i igrom i rezultatom. Bravo za momke i strucni stab! Savez napolje!Prosinečkom uopšte nije bilo teško da ga prešiša.
- AmiĐa_Idriz
#486 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Begović na kraju ono ne bi izletio taman da ga čeka gola Nicole tamo.
-
DonieBrasco
#487 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Mislim da ce igrati kombinovani tim tako da nije ni bitno, ne treba igraci da se forsiraju da ne bude neka povreda.tr_ba wrote:U zracnim duelima smo odlicni,al protiv furije bumo videl cija majka crnu vunu prede...
Cestitke.
- denimb
#488 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Jbg mi smo navikli na to da kad pobjedimo odigramo utakmicu tako da bi i Spaniju dobili, a kad izgubimo odigramo na nivou Andore...stvarno ne sjecam se kad smo igrali takticki na rezultat, stalno neko bacanje na glavu, a pratim reprezentaciju jos od Italije u Sa.
Ovo sad, ima gresaka ali generalno ok igra, napreduje iz utakmice u utakmicu...ali malo mjesta za raspravu na forumu
Ovo sad, ima gresaka ali generalno ok igra, napreduje iz utakmice u utakmicu...ali malo mjesta za raspravu na forumu
- hrasno38
#489 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Za sada imamo u Ligi B osigurano prvo mjesto, imamo najbolju gol razliku, sa Welsom najveci broj postignutih golova (5), Edin Dzeko je prvi strijelac sa 3 gola. Lijep je ovo uspjeh s obzirom da smo igrali u grupi sa reprezentacijama koje su bile podaleko ispred nas na FIFA listi kada je krenulo takmicenje. I sada je Austria na 24, A Irsku smo pretekli i sada smo mi na 32 mjestu a oni na 34. Ako izvucemo remi protiv Spanije godina bi se zaokruzila kao jedina do sada u kojoj nismo izgubili ni jednu utakmicu a vjerovatno bi i pomak na FIFA listi bio znacajan. I da nalazimo se u DRUGOM SESIRU za Evropsko prvenstvo pri izvlacenju grupa te imamo dvije sanse za odlazak na EP! Malo li je?
Last edited by hrasno38 on 15/11/2018 23:57, edited 1 time in total.
- Logovan
#490 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Pa eto ima, nije loše za sad, ali mora i može još bolje. Biće i jače utakmice, jači protivnici, veći naboj, tako da se igra mora podići na veću razinu.Awakened wrote:Ma dobro, eto ostavi Mesu na stranu, ali stvarno ima igra glavu i rep...u nekim stvarima bolje nego i u Cirino i Papetovo vrijeme (veza izmedju odbrane i napada kad se iznosi lopta).Logovan wrote:Jest teško biti bolji od Baždarevića. Pa njim je igra bila horor živi. Ja stvarno ne znam šta je onaj čovjek htio.Awakened wrote:Ko kaze da je ovo bilo lose ocito ne vidi koliki je ovo pomak u odnosu na vrijeme sa Bazdarevicem. Lopta se iznosi mangupski iz nased 16-erca kao da na male igramo. Naravno da bude tu i dosta gresaka i bespotrebnog peglanja lopte, ali daleko bolji fudbal za gledati nego proslih godina. Ja zadovoljan i igrom i rezultatom. Bravo za momke i strucni stab! Savez napolje!Prosinečkom uopšte nije bilo teško da ga prešiša.
-
DonieBrasco
#491 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Ne znam koji cemo zavrsiti na FIFA ili UEFA listi ali znam da smo sigurno u drugom šesiru pred izvacenje grupa sto je najvaznije.hrasno38 wrote:Za sada imamo u Ligi B osigurano prvo mjesto, imamo najbolju gol razliku, sa Welsom najveci broj postignutih golova (5), Edin Dzeko je prvi strijelac sa 3 gola. Lijep je ovo uspjeh s obzirom da smo igrali u grupi sa reprezentacijama koje su bile podaleko ispred nas na FIFA listi kada je krenulo takmicenje. I sada je Austria na 24, A Irsku smo pretekli i sada smo mi na 32 mjestu a oni na 34. Ako izvucemo remi protiv Spanije godina bi se zaokruzila kao jedina do sada u kojoj nismo izgubili ni jednu utakmicu a vjerovatno bi i pomak na FIFA listi bio znacajan. I da nalazimo se u DRUGOM SESIRU za Evropsko prvenstvo pri izvlacenju grupa te imamo dvije sanse za odlazak na EP! Malo li je?
- hrasno38
#492 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
I da zaboravio sam sljedece godine na Grbavici neke od najvecih evropskih reprezentacijaDonieBrasco wrote:Ne znam koji cemo zavrsiti na FIFA ili UEFA listi ali znam da smo sigurno u drugom šesiru pred izvacenje grupa sto je najvaznije.hrasno38 wrote:Za sada imamo u Ligi B osigurano prvo mjesto, imamo najbolju gol razliku, sa Welsom najveci broj postignutih golova (5), Edin Dzeko je prvi strijelac sa 3 gola. Lijep je ovo uspjeh s obzirom da smo igrali u grupi sa reprezentacijama koje su bile podaleko ispred nas na FIFA listi kada je krenulo takmicenje. I sada je Austria na 24, A Irsku smo pretekli i sada smo mi na 32 mjestu a oni na 34. Ako izvucemo remi protiv Spanije godina bi se zaokruzila kao jedina do sada u kojoj nismo izgubili ni jednu utakmicu a vjerovatno bi i pomak na FIFA listi bio znacajan. I da nalazimo se u DRUGOM SESIRU za Evropsko prvenstvo pri izvlacenju grupa te imamo dvije sanse za odlazak na EP! Malo li je?
- denimb
#493 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Ako mislis na ligu nacija, 2020. se igra iduca.hrasno38 wrote:I da zaboravio sam sljedece godine na Grbavici neke od najvecih evropskih reprezentacijaDonieBrasco wrote:Ne znam koji cemo zavrsiti na FIFA ili UEFA listi ali znam da smo sigurno u drugom šesiru pred izvacenje grupa sto je najvaznije.hrasno38 wrote:Za sada imamo u Ligi B osigurano prvo mjesto, imamo najbolju gol razliku, sa Welsom najveci broj postignutih golova (5), Edin Dzeko je prvi strijelac sa 3 gola. Lijep je ovo uspjeh s obzirom da smo igrali u grupi sa reprezentacijama koje su bile podaleko ispred nas na FIFA listi kada je krenulo takmicenje. I sada je Austria na 24, A Irsku smo pretekli i sada smo mi na 32 mjestu a oni na 34. Ako izvucemo remi protiv Spanije godina bi se zaokruzila kao jedina do sada u kojoj nismo izgubili ni jednu utakmicu a vjerovatno bi i pomak na FIFA listi bio znacajan. I da nalazimo se u DRUGOM SESIRU za Evropsko prvenstvo pri izvlacenju grupa te imamo dvije sanse za odlazak na EP! Malo li je?
-
north
#494 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Daj napokon engleze...ili svabe..ali ko da gledam Belgija ili Portugal again 
-
Fudo387
#495 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Sa ovom igrom nema sanse da odemo na EP.hrasno38 wrote:Za sada imamo u Ligi B osigurano prvo mjesto, imamo najbolju gol razliku, sa Welsom najveci broj postignutih golova (5), Edin Dzeko je prvi strijelac sa 3 gola. Lijep je ovo uspjeh s obzirom da smo igrali u grupi sa reprezentacijama koje su bile podaleko ispred nas na FIFA listi kada je krenulo takmicenje. I sada je Austria na 24, A Irsku smo pretekli i sada smo mi na 32 mjestu a oni na 34. Ako izvucemo remi protiv Spanije godina bi se zaokruzila kao jedina do sada u kojoj nismo izgubili ni jednu utakmicu a vjerovatno bi i pomak na FIFA listi bio znacajan. I da nalazimo se u DRUGOM SESIRU za Evropsko prvenstvo pri izvlacenju grupa te imamo dvije sanse za odlazak na EP! Malo li je?
Ako se nesto ozbiljno ne popravi, neko ce nam ogaditi loptu, i poslije slijedi pad. Vec vidjeni toliko puta.
- hrasno38
#496 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Ma zna @DonieBrasco sto sam ja to napisaodenimb wrote:Ako mislis na ligu nacija, 2020. se igra iduca.
- denimb
#497 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Pad slijedi svakako, a kada jos se ne zna...pa uspon, pa pad, pa zlatna generacija, pa krampa generacija...pa uspon, pa pad...gledas li fudbal uopste jbt, ili jednostavno ne znas zivjeti u jednom trenutku, opusti se covjece...Fudo387 wrote:Sa ovom igrom nema sanse da odemo na EP.hrasno38 wrote:Za sada imamo u Ligi B osigurano prvo mjesto, imamo najbolju gol razliku, sa Welsom najveci broj postignutih golova (5), Edin Dzeko je prvi strijelac sa 3 gola. Lijep je ovo uspjeh s obzirom da smo igrali u grupi sa reprezentacijama koje su bile podaleko ispred nas na FIFA listi kada je krenulo takmicenje. I sada je Austria na 24, A Irsku smo pretekli i sada smo mi na 32 mjestu a oni na 34. Ako izvucemo remi protiv Spanije godina bi se zaokruzila kao jedina do sada u kojoj nismo izgubili ni jednu utakmicu a vjerovatno bi i pomak na FIFA listi bio znacajan. I da nalazimo se u DRUGOM SESIRU za Evropsko prvenstvo pri izvlacenju grupa te imamo dvije sanse za odlazak na EP! Malo li je?
Ako se nesto ozbiljno ne popravi, neko ce nam ogaditi loptu, i poslije slijedi pad. Vec vidjeni toliko puta.
- Point.
#498 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Nemoj ih više spominjati kruha ti. Ni Kipra ni Grčke. Goni ih.north wrote:Daj napokon engleze...ili svabe..ali ko da gledam Belgija ili Portugal again
- luckylaka
#499 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Fudo ne odustajeFudo387 wrote:Sa ovom igrom nema sanse da odemo na EP.hrasno38 wrote:Za sada imamo u Ligi B osigurano prvo mjesto, imamo najbolju gol razliku, sa Welsom najveci broj postignutih golova (5), Edin Dzeko je prvi strijelac sa 3 gola. Lijep je ovo uspjeh s obzirom da smo igrali u grupi sa reprezentacijama koje su bile podaleko ispred nas na FIFA listi kada je krenulo takmicenje. I sada je Austria na 24, A Irsku smo pretekli i sada smo mi na 32 mjestu a oni na 34. Ako izvucemo remi protiv Spanije godina bi se zaokruzila kao jedina do sada u kojoj nismo izgubili ni jednu utakmicu a vjerovatno bi i pomak na FIFA listi bio znacajan. I da nalazimo se u DRUGOM SESIRU za Evropsko prvenstvo pri izvlacenju grupa te imamo dvije sanse za odlazak na EP! Malo li je?
-
Fudo387
#500 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Pa opustio sam, pricamo, sta?denimb wrote:Pad slijedi svakako, a kada jos se ne zna...pa uspon, pa pad, pa zlatna generacija, pa krampa generacija...pa uspon, pa pad...gledas li fudbal uopste jbt, ili jednostavno ne znas zivjeti u jednom trenutku, opusti se covjece...Fudo387 wrote:Sa ovom igrom nema sanse da odemo na EP.hrasno38 wrote:Za sada imamo u Ligi B osigurano prvo mjesto, imamo najbolju gol razliku, sa Welsom najveci broj postignutih golova (5), Edin Dzeko je prvi strijelac sa 3 gola. Lijep je ovo uspjeh s obzirom da smo igrali u grupi sa reprezentacijama koje su bile podaleko ispred nas na FIFA listi kada je krenulo takmicenje. I sada je Austria na 24, A Irsku smo pretekli i sada smo mi na 32 mjestu a oni na 34. Ako izvucemo remi protiv Spanije godina bi se zaokruzila kao jedina do sada u kojoj nismo izgubili ni jednu utakmicu a vjerovatno bi i pomak na FIFA listi bio znacajan. I da nalazimo se u DRUGOM SESIRU za Evropsko prvenstvo pri izvlacenju grupa te imamo dvije sanse za odlazak na EP! Malo li je?
Nezadovoljan sam prikazanim, pogotovo sto znam da imamo milion puta bolje opcije na nekim pozicijama.
Ovaj zavr’o s viscom, civicem, saricem, i ne pusta.
Jetra me zaboli dok ih gledam.