Znači kasne opet 5 dana ta Novom TVMTV wrote:Supertalent od 4. oktobra na Novoj BH.
Dakle, opet idem u potragu za live streamovima
Moderator: anex
Znači kasne opet 5 dana ta Novom TVMTV wrote:Supertalent od 4. oktobra na Novoj BH.
Sada kasne samo 5 dana a prosle godine su kasnili 2 sedmice radi ribrendinga Pinka u Novu.crnivrag wrote:Znači kasne opet 5 dana ta Novom TVMTV wrote:Supertalent od 4. oktobra na Novoj BH.
Dakle, opet idem u potragu za live streamovima

Nista Nova S, Nova SRB umjesto BHMTV wrote:Postoji Nova S
To nije posao nijednog telecoma na svijetu.fusion_ba wrote:Pa niko ne brani firmi poput npr. BH Telecoma da finansira bosansku sinhronizaciju ili bosanski titl na nekim kanalima. Druga stvar je sto oni ne vide interes u tome i ne zele taj trosak.
Sto se tice bh. verzija nekih programa iz regiona, pa bh. televizije nemaju novca ni za sitkom da snime a kamoli za takve emisije, zato i kupuju sve iz okruzenja.
Pa u Srbiji SBB i Telekom Srbija finansiraju lokalizacije pojedinih kanala a zauzvrat imaju ekskluzivu na te kanale neki period. Ista stvar je i u Hrvatskoj.navedeni wrote:To nije posao nijednog telecoma na svijetu.fusion_ba wrote:Pa niko ne brani firmi poput npr. BH Telecoma da finansira bosansku sinhronizaciju ili bosanski titl na nekim kanalima. Druga stvar je sto oni ne vide interes u tome i ne zele taj trosak.
Sto se tice bh. verzija nekih programa iz regiona, pa bh. televizije nemaju novca ni za sitkom da snime a kamoli za takve emisije, zato i kupuju sve iz okruzenja.
Dok su otkrili gdje se taj natpis nalazi u VI kanalachakany wrote:Konačno su se sjetili da napišu ˝NOVE EPIZODE˝ za neku seriju, kao što je to slučaj evo večeras sa serijom ˝Lud zbunjen normalan˝. Nova TV odavno ima tu praksu, da kada nešto premijerno pušta onda ide u lijevom uglu natpis NOVA SERIJA, ili NOVA SEZONA, ili NOVE EPIZODE. Prvi put da na Novoj BH vidim upravo ovaj natpis. Mogli su to uraditi i sa serijom Na granici.
Ma trebaju to fino pisati, jer i preko tih natpisa mogu privući još više publikeMTV wrote:Dok su otkrili gdje se taj natpis nalazi u VI kanalachakany wrote:Konačno su se sjetili da napišu ˝NOVE EPIZODE˝ za neku seriju, kao što je to slučaj evo večeras sa serijom ˝Lud zbunjen normalan˝. Nova TV odavno ima tu praksu, da kada nešto premijerno pušta onda ide u lijevom uglu natpis NOVA SERIJA, ili NOVA SEZONA, ili NOVE EPIZODE. Prvi put da na Novoj BH vidim upravo ovaj natpis. Mogli su to uraditi i sa serijom Na granici.![]()
Nije prvi put veceras bilo je prosli petak a cini mi se i cetvrtak kad su krenule nove epizode LZN.
Kod granice pisu "Na granici 2".
Pa tek su to nasli, sacekaj dok nadju u VI i te "NOVA SERIJA", "NOVA SEZONA".chakany wrote: Ma trebaju to fino pisati, jer i preko tih natpisa mogu privući još više publike
Kao npr, kad idu Žigosani u reketu napisati NOVA SERIJA itd itd...
Ja sam to prvi put vidio na Novoj TV, kasnije i na RTL HR, jedno vrijeme je i HRT isto to pisao.I da, dobro si kazao, unazad nekih deset godina je to aktuelno. Eno vidim neki dan da je i FTV počeo sa tim natpisima.MTV wrote:Pa tek su to nasli, sacekaj dok nadju u VI i te "NOVA SERIJA", "NOVA SEZONA".chakany wrote: Ma trebaju to fino pisati, jer i preko tih natpisa mogu privući još više publike
Kao npr, kad idu Žigosani u reketu napisati NOVA SERIJA itd itd...![]()
![]()
Nova TV HR to radi zadnjih 10+ godina.
Slažem se. Kad vidim one Pimkove filmove, tačno mi nije dobroMTV wrote:Nova TV je prva u exyu sa tim isticanjem. Od njemackih kanala to je uglavnom kod RTL-a, RTL II, VOX, SUPER RTL (ako na tom kanalu ima ista premijerno).
Ja sam za to, kad im je vec isti gazda, da maksimalno kopiraju original tj Novu TV HR. Mogli bi nas nekad obradovat nekom filmskom "TV Premijerom" jer na Novoj BH ima svega osim filmova. Imaju para