Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudo387 wrote:Ma vrte oba penala,
Mazic je ispao budala, sto je sudio zajebane utakmice sudio je.
Fudo, uozbilji se
Jebi ga, kad fox ima 150 kamera i uglova pa su sve secirali u bobu. Reci Siedorfu da se uozbilji, frajer popizdio, ovo je zesca kradja. Mazicu zamjeraju sto nije on otisao da pogleda snimak, vele da se sad ovi iz vara mogu vaditi da mu oni nisu rekli da nije penal.
Kaze siedorf, kako mi znamo sta su oni pricali? Idi vidi ti, pa da znamo da nije do tebe.
pizarro wrote:govori i urs meier da je bio cist penal na jesusu
Nije bio penal. Belgijac ga nije pogodio desnom vec lijevom nogom, a u tom trenutku je lopta bila van terena. Urs Meier se koncentrisao na desnu nogu koja uopce nije dodirnula igraca.
kako nije dodirnula?
prvi kontakt je bio desnom nogom.
https://www.youtube.com/watch?v=wDg2OkHWg7g Podesiti brzinu na najmanje 0,25
Ebi ga, sad vidim da je kontakt ipak bio prije nego je lopta izašla. Sad je li to dovoljno za penal ne znam.
Kad prije svakog prvenstva sudije dobiju "naputke" šta i kako da sude, a mi ostali da se glođemo jer ne znamo koji su napuci
Meni je onaj senegalac sasvim pristojan utisak ostavio.
Last edited by °u° on 06/07/2018 22:28, edited 1 time in total.
Kuci pa materi u dvoristu padaj i foliraj penal.
Brazil ocekivano stisnuo, Belgija je i protiv Japana cekala kontre a kamoli ovdje. Posteno su igrali protiv Engleza, nije im bilo bitno s kim i kad i na tome im cestitam.
Last edited by Nadzorna_ploca on 06/07/2018 22:30, edited 1 time in total.
cyprus wrote:Mažić je zajebo samo to što nije Kadaifu nije podijelio dva žuta za one simulacije...
Penal Kompanija ko kuca, ne nisam navijao za Brazil, istina ni Belgiju.
Na HRT je bio kadar kad se desio kontakt, lopta pola metra van terena. Ne može se svirati penal ako lopta nije u terenu. Beusan potvrdio. VAR potvrdio.
Last edited by mali_milojica on 06/07/2018 22:32, edited 1 time in total.
Ne znam tacno sta pravila kazu al' laicki gledano postoji prekrsaj za sudjenje u kontaktu definitivno i bez obzira gdje se nalazi lopta u datom momentu a mislim i da ista nije napustila granice igralista u trenutku kontakta. To da li bi on nju stigao ili ne potpuno je nevazno jer imas start na igraca koji je za sudjenje definitivno. Ako se brazilci budu zalili a vjerujem da hoce onda je ovo Mazicu zadnja utakmica na ovom SP-u, napominjem da cijenim sudiju i smatram ga dobrim sudijom, ako nista mislim da je trebao pogledati snimku iz vise uglova pa onda donijeti odluku.
fosna2014 wrote:Dobar taj video sto je stavio U. Usporite pa vidite da je lopta presla liniju i da je prvi kontakt bio lijevom nogom. Tada je lopta presla liniju.
Nisam ja U, ja sam °u° Mislio sam postavit °u° kao sličicu ali mi nije prošlo
Prva postava EPL nadmocna nad ostatkom svjeta. I da se izvinim ovim putem javno bratu Chadliu sto sam ga omalovazavao, ipak je sve do trenera i suigraca. Fellaini se zeznuo sto je potpis'o produzetak ugovora prije dvije poslednje tekme Belgije, vrijednost mu je skocila 30%.
Ja sve cijelo vrijeme pokušavam skontat što su meni ovi Belgijanci ovako dragi... I onda skontam - nemaju nikog u Realu ili Barceloni (Vermaelen se ne računa)... To je to...
Last edited by cyprus on 06/07/2018 22:35, edited 1 time in total.
Billy The Pljuc wrote:Ne znam tacno sta pravila kazu al' laicki gledano postoji prekrsaj za sudjenje u kontaktu definitivno i bez obzira gdje se nalazi lopta u datom momentu a mislim i da ista nije napustila granice igralista u trenutku kontakta. To da li bi on nju stigao ili ne potpuno je nevazno jer imas start na igraca koji je za sudjenje definitivno. Ako se brazilci budu zalili a vjerujem da hoce onda je ovo Mazicu zadnja utakmica na ovom SP-u, napominjem da cijenim sudiju i smatram ga dobrim sudijom, ako nista mislim da je trebao pogledati snimku iz vise uglova pa onda donijeti odluku.
Ako je lopta van igrališta onda je i van igre, ista bi trebala biti prekinuta te ne može biti penala. Možda žuti, crveni isl.
Zuti se brisu nakon cetvrtfinala al samo ko ima jedan zuti a razlog je da bi bili svi cisti u polufinalu i da niko ne propusti finale( osim ako crveni ne dobije ). Medjutim, ako je neko dobio zuti u cetvrtfinalu a imo je vec prije zuti ne brise mu se ta kazna i propusta polufinale, kao npr meunier sto ce ga propustiti jer je veceras dobio drugi zuti.
cyprus wrote:Ja sve cijelo vrijeme pokušavam skontat što su meni ovi Belgijanci ovako dragi... I onda skontam - nemaju nikog u Realu ili Barceloni (Vermaelen se ne računa)... To je to...
Sad će Hazard u Real, De Bruyne će za godinu, dvije put Barcelone, Lukaku bi mogao do Reala, itd.