Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
last mohicans wrote:Sad kontam kako bi mi skinuli gace i Brazilu i Njemačkoj. Meksiko uze svabe, evo se i Swica dostojanstveno bori. Al da je bilo za nas mjesta na prvenstvu, bilo je.
Pa nismo ih skinuli protiv Argentine, pa nesto ne vjerujem da bi i protiv ovih. U onoj nekoj prijateljskoj bili smo pravo dobri protiv njemacke. Imamo mi tih momenata, ali imamo i dobrih isto. Svakako da je bilo mjesta za nas, ali jbg kad imamo debile i savezu i nekuke retarde od selektora. Steta ove generacije
Ime mu ne mogu skontat (čini mi se Ćerdan) ali kaže Šakiri. Slušao sam radi provjere neke od ovih s iz bivše države i čini mi se da su baš lokalce uzeli za čitanje imena.
Last edited by °u° on 17/06/2018 21:48, edited 1 time in total.
Mislim iskreno ... volio sam Brazilce, bilo mi je krivo kad su "umirali u ljepoti" recimo 86e ili 90e... Ali ovo u zadnjih 4-5 godina je stvarno u stagnaciji totalnoj... preplaćeno...šminka...ufurano....isto kao da su oni tu sad nešto ....kao Šljivo, Zjajo, Sprečo i ostali .... treba ih nekako spustiti na zemlju .... Ja sam mislio da su im Švabe to uradile prije 4 godine ...ali ne ...ti se tipovi još ufuravaju ...a kako ne bi kad im trpaju tolike pare u džepove
Ime mu ne mogu skontat (čini mi se Ćerdan) ali kaže Šakiri. Slušao sam radi provjere neke od ovih s iz bivše države i čini mi se da su baš lokalce uzeli za čitanje imena.
Ma nigdje veze, frajer sva imena izgovara sa francuskim naglaskom
Čak i Schär pogrešno kaže (Šar, a treba Šeer)
Edit: ali najjače je Žozip Derrmić
Last edited by vicious on 17/06/2018 21:58, edited 1 time in total.