Friendzone

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Capajebo

#476 Re: Friendzone

Post by Capajebo »

lmo wrote:
Capajebo wrote: Znaci sve je do sisa. Ostalo ti je zanemarivo, a jedino si tu malo pomnije objasnio :mrgreen:
a haj ba, pa sise se kupe sad' pa sad' ..đe će to bit sve :D
Moderator, a nako prica... jes vidl'a moja ti... :D
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#477 Re: Friendzone

Post by lmo »

eeeee, nije ni moderacija ko što je nekad bila :shmizla1:
Xavier1

#478 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

lmo wrote:
Capajebo wrote: Znaci sve je do sisa. Ostalo ti je zanemarivo, a jedino si tu malo pomnije objasnio :mrgreen:
a haj ba, pa sise se kupe sad' pa sad' ..đe će to bit sve :D
Nikad nisam cuo da je neko odbio curu koja mu se svidja zbog losih sisa. Svakako su kvalitetne prirodne sise rijetkost.
Tomahawk11
Globalni moderator

#479 Re: Friendzone

Post by Tomahawk11 »

sheilak wrote:
Tomahawk11 wrote:respo, koje je bitnije, šta kaže ili šta radi?
A cega se vise nagledas price ili djela? (r)
To nije odgovor na moje pitanje.
Lovačkih priča.
sheilak

#480 Re: Friendzone

Post by sheilak »

Tomahawk11 wrote:
sheilak wrote:
Tomahawk11 wrote:respo, koje je bitnije, šta kaže ili šta radi?
A cega se vise nagledas price ili djela? (r)
To nije odgovor na moje pitanje.
Lovačkih priča.
E vidis nadolazis
Ne znam ja sta si ti uradio ili radis je li lovacka ili nije al vrlo dobro znam kad mi kazes ne bi ja ja bi ovako onako ne bi to tako i sl
Sta radi je bitno kad je taj neko tvoj partner a kad je prica onda nije bitno ni jedno za mene kao posmatraca ustvari bitnija je prica jer onda tacno znam s kim pricam (r)
insomnia78

#481 Re: Friendzone

Post by insomnia78 »

Vi brkate pojmove. Kad vidis curu prvi put i ona te eskivira to nije frendzone
sheilak

#482 Re: Friendzone

Post by sheilak »

insomnia78 wrote:Vi brkate pojmove. Kad vidis curu prvi put i ona te eskivira to nije frendzone
Au revoir (r)
Capajebo

#483 Re: Friendzone

Post by Capajebo »

insomnia78 wrote:Vi brkate pojmove. Kad vidis curu prvi put i ona te eskivira to nije frendzone
To si ti pobrko nesto. To o cemu ti pricas ti se zove seen :mrgreen:
Nastasia

#484 Re: Friendzone

Post by Nastasia »

:unesvijest:

E nek se i ja sa tobom složim nekad :thumbup:
Xavier1

#485 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

Nastasia wrote:

Friendzone je kad se druzis cesto sa likom koji je zaljubljen u tebe. Ti Nastasijo sigurno imas barem jednog takvog kolegu na faksu.
Nastasia

#486 Re: Friendzone

Post by Nastasia »

Xavier1 wrote:
Nastasia wrote:

Friendzone je kad se druzis cesto sa likom koji je zaljubljen u tebe. Ti Nastasijo sigurno imas barem jednog takvog kolegu na faksu.
Ne družim se sa kolegama sa faksa, radim pa izlazim samo na ispite.
Nastasia

#487 Re: Friendzone

Post by Nastasia »

Ja sam imala prijatelja, negdje od 17-te do 23 godine. Ja nisam mogla da zamislim bolju osobu da mi bude prijatelj. Sve, sve, sve smo radili skupa. Slavili praznike, išli na odmore, pričali jedno drugom o svemu, upoznali porodice, njegova mama mene na maturu ispraćala :? , borili se kroz život zajedno, nijednom od nas nije bilo lahko.

Stvarno, to nije bilo druženje, to je bilo prijateljstvo.

I jednoga divnog sunčanog dana, sjedim ja u tramvaju, a moj najbolji prijatelj mi na viber piše kako se više ne možemo družiti, kako je on zaljubljen u mene, kako je oduvijek zaljubljen u mene, kako on zbog mene tapka u mjestu, kako zbog mene ne može da ima vezu ozbiljnu, kako se zbog mene nikad nije zaljubio u nekog drugog, kako zbog mene on nije sretan.

Od tad, mogu imati jarane, drugove, možemo ispijati kafe, možemo se dopisivati, zezati, izlaziti do besvijesti, ali ne vjerujem da ću ikad za nekog muškarca reći da mi je PRIJATELJ.
Xavier1

#488 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

Nastasia wrote: Ne družim se sa kolegama sa faksa, radim pa izlazim samo na ispite.
Predavanja? Vjezbe? To nista, samo se na ispitu pojavis i odes. :lol:
Nastasia

#489 Re: Friendzone

Post by Nastasia »

Xavier1 wrote:
Nastasia wrote: Ne družim se sa kolegama sa faksa, radim pa izlazim samo na ispite.

Da.
insomnia78

#490 Re: Friendzone

Post by insomnia78 »

Cudo bi bilo da ti nisi. Nema situacije na dunjaluku da je ti sa svojih 24 nisi prezivila
Nastasia

#491 Re: Friendzone

Post by Nastasia »

insomnia78 wrote:Cudo bi bilo da ti nisi. Nema situacije na dunjaluku da je ti sa svojih 24 nisi prezivila
Takoe :kiss:
Xavier1

#492 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

Nastasia wrote:
Xavier1 wrote:

Da.
Svasta. I to tehnicki faks. Izgleda danas fakultet ne moze zavrsiti samo ko ne zeli.
Nastasia

#493 Re: Friendzone

Post by Nastasia »

Xavier1 wrote: Svasta. I to tehnicki faks. Izgleda danas fakultet ne moze zavrsiti samo ko ne zeli.
Pa, ne znam šta impliciraš time, iako je OT, mogu ti reći da sam rijedak slučaj, ako ne i jedini na svom fakultetu.
Predavanja i vježbe su obavezni, (što znači da sam nekad i sa 85 bodova upisivala šesticu, jer nisam imala odslušan predmet, a imala sam super bodove, pa je profesorima bilo žao da me obore) neke predmete na kojima baš nisam mogla dobiti ocjenu sam odslušala, uklapajući se sa raznim grupama, tako da nigdje nisam išla dovoljno često da mogu ostvarit drugarstvo, poznanici, da, ovako popričaš na pauzi, ali ni sa kim se ne družim aktivno.

Mašinstvo danas može završiti neko ko želi da ga završi i ko je uporan i ako želiš da radiš i ideš na faks, moraš biti svjestan da ćeš duplo više vremena trebati posvetiti učenju, nego neko ko odsluša vježbe i kome se na licu mjesta rješe sve nedoumice. Ja uvijek ostavim ispite za septembar, uzmem pauzu na poslu mjesec dana i učim po 12-14 sati dnevno. Pa kol'ko položim. Da ne radim paralelno, vjerovatno bih ga dosad završila.

Ubiće te predrasude ;)
Humljanin

#494 Re: Friendzone

Post by Humljanin »

Nastasia wrote:Ja sam imala prijatelja, negdje od 17-te do 23 godine. Ja nisam mogla da zamislim bolju osobu da mi bude prijatelj. Sve, sve, sve smo radili skupa. Slavili praznike, išli na odmore, pričali jedno drugom o svemu, upoznali porodice, njegova mama mene na maturu ispraćala :? , borili se kroz život zajedno, nijednom od nas nije bilo lahko.

I jednoga divnog sunčanog dana, sjedim ja u tramvaju, a moj najbolji prijatelj mi na viber piše kako se više ne možemo družiti, kako je on zaljubljen u mene, kako je oduvijek zaljubljen u mene, kako on zbog mene tapka u mjestu, kako zbog mene ne može da ima vezu ozbiljnu, kako se zbog mene nikad nije zaljubio u nekog drugog, kako zbog mene on nije sretan.

Od tad, mogu imati jarane, drugove, možemo ispijati kafe, možemo se dopisivati, zezati, izlaziti do besvijesti, ali ne vjerujem da ću ikad za nekog muškarca reći da mi je PRIJATELJ.
Prekrasno životno svjedoćanstvo :ljubi1:
MarlboroGold

#495 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

cendlerbing wrote: eto maliboro, jesil se ti sad uvjerio :lol:
Tamam da ga pohvalim, a on zabi autogol :lol:
mad_max_ba

#496 Re: Friendzone

Post by mad_max_ba »

Nastasia wrote:Ja sam imala prijatelja, negdje od 17-te do 23 godine. Ja nisam mogla da zamislim bolju osobu da mi bude prijatelj. Sve, sve, sve smo radili skupa. Slavili praznike, išli na odmore, pričali jedno drugom o svemu, upoznali porodice, njegova mama mene na maturu ispraćala :? , borili se kroz život zajedno, nijednom od nas nije bilo lahko.

Nezz ja sam svoju prijateljicu upoznao dosta ranije, skupa po mahali zjahali, skupa cure i momke fatali, zajedno se pomagali u nekim stvarima, štelili si šeme....

2000 se udala i odselila vanka.
Evo primjer od ove nedelje kad se mahala od nas orila od zajebancije ja njoj debelaaaaa ona meni seroooonjaaaaaaa.

Njen cojk mi je nista drugo do brat.....

Al jbg

Prema nekim ljudima nemre m ž prijateljstvo nikad...
Nastasia

#497 Re: Friendzone

Post by Nastasia »

mad_max_ba wrote: Nezz ja sam svoju prijateljicu upoznao dosta ranije, skupa po mahali zjahali, skupa cure i momke fatali, zajedno se pomagali u nekim stvarima, štelili si šeme....

2000 se udala i odselila vanka.
Evo primjer od ove nedelje kad se mahala od nas orila od zajebancije ja njoj debelaaaaa ona meni seroooonjaaaaaaa.

Njen cojk mi je nista drugo do brat.....

Al jbg

Prema nekim ljudima nemre m ž prijateljstvo nikad...
To je maxo jako lijepo, ali eto, nekad je jednostavno nemoguće.

Ne kažem da ne postoji m-ž prijateljstvo, samo kažem da sam se ja jednom razočarala i sumnjam da ću ikad više ostvariti toliko blizak odnos sa muškarcem.
mad_max_ba

#498 Re: Friendzone

Post by mad_max_ba »

Ma neko je vec rekao... ne vjerujem da bi to tako bilo da smo se sreli nekada kasnije...

Ovako smo odrasli skupa, tako da....
cendlerbing

#499 Re: Friendzone

Post by cendlerbing »

MarlboroGold wrote:
cendlerbing wrote: eto maliboro, jesil se ti sad uvjerio :lol:
Tamam da ga pohvalim, a on zabi autogol :lol:
nije me ni upoznao a već neće da se druži sa mnom :lol:
Xavier1

#500 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

Pa mislio sam da je obavezno prisustvo na predavanjima i vjezbama. Barem u odredjenom procentu. Tako da mi je cudno da moze bez. Ne znam o kakvim predrasudama pricas.
A taj prijatelj se vjerovatno vremenom zaljubio u tebe. Ako ste bili dugo vremena bas bliski onda je to normalna stvar. Nije rijetkost da prijateljstvo predje u ljubav. Izgleda samo da je on tebi bas ruzan dok se nikako ne mozes zamisliti sa njim.
Post Reply