Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
triconja wrote:
Pa nije ni cudo, sta je smisao religije? Da se moze oprat covjek nakon cinjenja onoga sto je u drustvu pokudjeno i biti ponovo rodjen kao jedinka koja prihvata obaveze koje joj drustvo nametne
Ma to ti je cisti egzibicionizam.... sa 20 godina polugole slike, sa 40 godina hadisi.
Vazno je da je javno i raji dostupno.
Religija je u stvarnosti ko opcija reseta u igricama, ono kad zajebes skillove na liku pritisnes reset i jovo nanovo. Znaci loces, drogiras se, udaras zenu i djecu, platu sjebes u kladionici i preko noci odjednom prestanes i postanes vjernik. Eee, sta je kljucno u svemu, da nije to sto si posto vjernik? Znaci druga prilika da nastavis zivot onako kako se od tebe ocekuje a ne da zivis u hedonizmu
Nadji nekog ko je prije rata nije bio vjernik a poslije rata iskoristio opciju reseta i ode nekad u dzamiju, eto samo da ispostuje prodaju duse djavolu za bolji polozaj
ma nije stvar izlaska, i ne izlazim bogzna šta, nego vidim po instagramu, na ulici, da se prepoznat "jeftinoća" i ružno je vidjeti, zanima me imaju li te cure roditelje, jbt ja sam muško pa opet me roditelji vazda nadzirali, neke djevojke ko da nikog kod kuće nemaju, ili roditelje jednostavno zaboli dupe za njima
triconja wrote:Pa nije ni cudo, sta je smisao religije? Da se moze oprat covjek nakon cinjenja onoga sto je u drustvu pokudjeno i biti ponovo rodjen kao jedinka koja prihvata obaveze koje joj drustvo nametne
Ma to ti je cisti egzibicionizam.... sa 20 godina polugole slike, sa 40 godina hadisi.
Vazno je da je javno i raji dostupno.
Ja sam cuo da je metanje hadisa po fejsu istovjetno sivanju himena kod Karabega?