A sigurno moracu nastaviti samo reda radi bar da ih bar izbacim s liste..
Znaš zašto.. Zbog toga koliko ljudi u državi imaju zbog toga je to tako..
imaju prostora za sve.
Ma kakvi mi imamo jedno kino nismo mi nizašta, a ne da se poredimo s bilo kim
Moderator: _BataZiv_0809
Pa i sad se čudacima smatraju ovi malo posvećeniji gameri, kod nas se od tih sporednih stvari jedino nije sramota zanimat fudbalomMarlboroGold wrote:Ma ljudi... ovdje su do prije 10-15 godina čudacima bili smatrani oni koji igraju video igre... suvišno je išta dalje govoriti.
Tek sad dolazimo tobe...
I danas se čudacima smatrjau ovi što vole stripove jer je to "za djecu"MarlboroGold wrote:Ma ljudi... ovdje su do prije 10-15 godina čudacima bili smatrani oni koji igraju video igre... suvišno je išta dalje govoriti.
Tek sad dolazimo tobe...
Barem ove iz Tolkien Estate boli ćošak za to, Rowlingova je tako krenula srat da je Dumbledore svo vrijeme bio gay i da nikad nije rekla da je Hermione bijelkinja kako bi udovoljila ovim SJW-ovima, a to mi je baš niđe veze. Da ti hoćeš to zaista ubacit u priču kako bi podržala manjine jasno bi to naglasila u priči, a ne krenula izjavama pravit canon kad je serijal već završen.ferratilis wrote:Sad ga mnogi pljuju kao rasistu jer su orci zapravo crnci (sto licno ne vjerujem), ali barem je ostao vjeran mitologiji kojom se bavio
Ja sam sad na moru kupio jedno 20 pakovanja zagora, a u jednom paklu 3 stripa. Jedva spakovaoBloo wrote:I danas se čudacima smatrjau ovi što vole stripove jer je to "za djecu"MarlboroGold wrote:Ma ljudi... ovdje su do prije 10-15 godina čudacima bili smatrani oni koji igraju video igre... suvišno je išta dalje govoriti.
Tek sad dolazimo tobe...

nemoj bit pizda i cekat dok te prenese uradi to odmahAverus wrote:Joj kad me prenese jednog dana...

*cough*cough*MarlboroGold wrote:Još samo treba neko spomenuti mange i anime pa da sve zaokružimo u cjelinu
Nije dugo bilo Gokua... jel tako Spree?
Ok, jarane.ferratilis wrote:Previse forsiraju pop kulturu. I svidja mi se sto stalno probija cetvrti zid, ali treba imat granicuMozda bi bio zanimljiviji lik da ga ne glumi pijacar Ryan Reynolds
Vidiš ti ovo moj dale?!?!?!?!dale cooper wrote:Smetaju vam najbolje stvari o Deadpoolu.
Podsjeti me...neki dan gledam klip odnosno skeč Conana O'Briena.Bloo wrote:Vidiš ti ovo moj dale?!?!?!?!dale cooper wrote:Smetaju vam najbolje stvari o Deadpoolu.
I kažu na mladosti budućnost ostaje.
Crna nam je budućnost. Sve to treba s noge na nogu.
Uskoro će da bogohule protiv Batmana.
But,but...what about Martha...!dale cooper wrote:Podsjeti me...neki dan gledam klip odnosno skeč Conana O'Briena.Bloo wrote:Vidiš ti ovo moj dale?!?!?!?!dale cooper wrote:Smetaju vam najbolje stvari o Deadpoolu.
I kažu na mladosti budućnost ostaje.
Crna nam je budućnost. Sve to treba s noge na nogu.
Uskoro će da bogohule protiv Batmana.Kao Batman hoće da se pridruži Marvelu, dokurčili mu Superman, Aquaman
i ostali jer nisu zabavni.
Ti, nabildaš?Averus wrote:Čekam da se nabildam, pa da ovo uradim

I ja isto kontam citajucidale cooper wrote:Smetaju vam najbolje stvari o Deadpoolu.