A sto su zene takve? Jel ih tako drustvo odgojilo? Joj sto ne mogu kora na rende nikakoMarlboroGold wrote:A-haConnaisseur Karlin wrote: RELEVANTNO jeste, da muskraci sudjeluju u ME Too![]()
meni ne smetaju submisivne zene nekome u braku , jer submisivne zene u braku, ne moraju automatski biti subimisvne na poslu![]()
Znaš ti dobro da to nije ispravno i zašto ovo sve govorim. Bumerang se već počeo vraćati
Diskriminacija muskaraca
- triconja
#476 Re: Diskriminacija muskaraca
- Connaisseur Karlin
#477 Re: Diskriminacija muskaraca
ne raumijem, kakav boomerang, sto nije ispravno?MarlboroGold wrote:A-haConnaisseur Karlin wrote:RELEVANTNO jeste, da muskraci sudjeluju u ME TooMarlboroGold wrote: Kao da je to relevantno, a i svakako se radi o veoma malom broju. Isto što za vas nisu relevantne žene kojima patrijarhat odgovara, pa opet samo svoje gurate.![]()
meni ne smetaju submisivne zene nekome u braku , jer submisivne zene u braku, ne moraju automatski biti subimisvne na poslu![]()
Znaš ti dobro da to nije ispravno i zašto ovo sve govorim. Bumerang se već počeo vraćati
- MarlboroGold
#478 Re: Diskriminacija muskaraca
Ne znam. Nisam ženatriconja wrote: A sto su zene takve? Jel ih tako drustvo odgojilo? Joj sto ne mogu kora na rende nikako![]()
![]()
- MarlboroGold
#479 Re: Diskriminacija muskaraca
Backfire od metoo. Ima ga sve više.Connaisseur Karlin wrote: ne raumijem, kakav boomerang, sto nije ispravno?
- Connaisseur Karlin
#480 Re: Diskriminacija muskaraca
Gdje ih pratis?MarlboroGold wrote:Backfire od metoo. Ima ga sve više.Connaisseur Karlin wrote:
ne raumijem, kakav boomerang, sto nije ispravno?
- MarlboroGold
#481 Re: Diskriminacija muskaraca
ConfidentialConnaisseur Karlin wrote:Gdje ih pratis?MarlboroGold wrote:Backfire od metoo. Ima ga sve više.Connaisseur Karlin wrote:
ne raumijem, kakav boomerang, sto nije ispravno?
- triconja
#482 Re: Diskriminacija muskaraca
Cekam da vidim mozda ce carlin iščitat neka istrazivanja sto zene razmisljaju ko zene a muskarci ko muskarci i ima li to veze sa okolinom u tolikoj mjeri u kojoj ona misli pa da mogu na miru mrijetMarlboroGold wrote:Ne znam. Nisam ženatriconja wrote: A sto su zene takve? Jel ih tako drustvo odgojilo? Joj sto ne mogu kora na rende nikako![]()
![]()
- Connaisseur Karlin
#483 Re: Diskriminacija muskaraca
aha, slatka tajnaMarlboroGold wrote:ConfidentialConnaisseur Karlin wrote:Gdje ih pratis?MarlboroGold wrote:
Backfire od metoo. Ima ga sve više.
-
bossnjak
#484 Re: Diskriminacija muskaraca
Makar cure sa sela su ostale iste 
- triconja
#485 Re: Diskriminacija muskaraca
Kad se opanak dotakne asfalta onda si najebo, ako je mislis dovodit u carsijubossnjak wrote:Makar cure sa sela su ostale iste
-
bossnjak
#486 Re: Diskriminacija muskaraca
Nisam ni ja gradjanin 
- Connaisseur Karlin
#487 Re: Diskriminacija muskaraca
musko je musko, selo grad, nije vazno

obratite paznju na njegovu desnu ruku

obratite paznju na njegovu desnu ruku
-
bossnjak
#488 Re: Diskriminacija muskaraca
Žensko je bitno da sela su drugačije :oo
-
moonca
#489 Re: Diskriminacija muskaraca
Iz mog iskustva zene iz grada su ipak u prednosti, respekt za zene sa sela ali..... 
- radiša
#490 Re: Diskriminacija muskaraca
Sa zenom iz grada nikad ne znas na cemu si a sa seljankom znas da je namazana.Tesko da seljaku mozes ugodit.
- MarlboroGold
#491 Re: Diskriminacija muskaraca
Gradske često glume da su primadone i nedodirljive. Samo je u tome razlika.
- Ramzess Veliki
#492 Re: Diskriminacija muskaraca
A gdje nema zenska?bossnjak wrote:Ramzess Veliki wrote:Hajde ti to meni kao samohranom roditelju potanko objasni ...bossnjak wrote:Mene iznenađuju muskarci koji smatraju da im nije nametnuto da kuhaju peglaju joj dok izgovorim fata me nekinikako nije muški posao.
Problem nisu žene nego muškarci koji misle da trebaju to radit.
Ili radnicima na baustelu.
Šta na bausteli, ja govorim u kući dok ima žensko, čak ima žena koje bi se uvrijedile da im muškarac kuha
- mO k3
#493 Re: Diskriminacija muskaraca
svi muski , osim onih sto vole brace su pussyslave 
- wewa
- mO k3
#495 Re: Diskriminacija muskaraca
fak fak fak fak fak
prvi put da sam zinuo i pomislio da mjenjam mjestu sa njim
- Connaisseur Karlin
#496 Re: Diskriminacija muskaraca
While the #MeToo movement has highlighted by and large sexual harassment that men in Hollywood have committed against women, there is layer of sexual harassment against men that is also part of the movement.
Actor Terry Crews came out in the midst of sexual assault allegations against Hollywood executives to admit that he too was sexually assaulted by a producer in Hollywood, who groped his genitals at an industry function.
-
moonca
#497 Re: Diskriminacija muskaraca
Zivjeti u gradu je i stil zivota. Nije za ocekivati da se smijese svakom prolazniku, sto je za manje mjesto ili selo pa i normalo.MarlboroGold wrote:Gradske često glume da su primadone i nedodirljive. Samo je u tome razlika.
- MarlboroGold
#498 Re: Diskriminacija muskaraca
Ja to ne očekujem. Govorim o kompleksu superiornosti.moonca wrote:Zivjeti u gradu je i stil zivota. Nije za ocekivati da se smijese svakom prolazniku, sto je za manje mjesto ili selo pa i normalo.MarlboroGold wrote:Gradske često glume da su primadone i nedodirljive. Samo je u tome razlika.
-
Niemand
#499 Re: Diskriminacija muskaraca
Sve ovo oko metoo najbolje opisuje ljude. Tolike godine je prica isla u smjeru kako muskarci trebaju da daju podrsku zenama koje su ugrozene, u bilo kojem smislu, a sada, kada je doslo dotle da se i lazno optuzuje za kojekakve vise ciljeve, zene sute. Il kako ona pametnica lindin rece, i treba tako, nije mi zao, sta ako se malo isprlja ugled il izgubi poso..
Podsjeca me to na jednu scenu iz wayward pines-a, na ulicima nastaje haos i ljudi maltene cekaju smrt dok grupa odabranih se nalazi unutar nekakvog zasticenog bunkera i oni ce biti spaseni, s tim da ovim prvim nisu rekli da nisu odabrani vec su to kako je vrijeme odmicalo skontali i sami. Kada ta jedna skonta da nije odabrana, ispred bunkera se obrati jednom liku uplakana i razocarana, sve sa razmazanom sminkom, kojem kaze da ne shvata kakvi su oni to ljudi, mogli su im makar reci da nece biti spaseni. Lik je uvede unutra, spasi je dakle, a iduca scena, ta ista zena koja se samo nekoliko minuta ranije pitala kako ljudi mogu tako, stoji sa ogledalom u ruci i popravlja sminku, ne pitajuci se uopste sta je sa onima koji su ostali vani.
Podsjeca me to na jednu scenu iz wayward pines-a, na ulicima nastaje haos i ljudi maltene cekaju smrt dok grupa odabranih se nalazi unutar nekakvog zasticenog bunkera i oni ce biti spaseni, s tim da ovim prvim nisu rekli da nisu odabrani vec su to kako je vrijeme odmicalo skontali i sami. Kada ta jedna skonta da nije odabrana, ispred bunkera se obrati jednom liku uplakana i razocarana, sve sa razmazanom sminkom, kojem kaze da ne shvata kakvi su oni to ljudi, mogli su im makar reci da nece biti spaseni. Lik je uvede unutra, spasi je dakle, a iduca scena, ta ista zena koja se samo nekoliko minuta ranije pitala kako ljudi mogu tako, stoji sa ogledalom u ruci i popravlja sminku, ne pitajuci se uopste sta je sa onima koji su ostali vani.
- Bloo
- Globalna šefica
#500 Re: Diskriminacija muskaraca
what?MarlboroGold wrote:Gradske često glume da su primadone i nedodirljive. Samo je u tome razlika.