https://www.olx.ba/artikal/25395811/sko ... 5ks-apolo/
razvuceni golf ili takmac passatu , ja znam da ja ne bi bio budala
Moderators: _BataZiv_0809, anex
vitara glx 4x4 automatik 1.6 benzinjara, samo kazemamar1994 wrote:https://www.olx.ba/artikal/26591956/ope ... kcija-24h/
https://www.olx.ba/artikal/25395811/sko ... 5ks-apolo/
![]()
razvuceni golf ili takmac passatu , ja znam da ja ne bi bio budala
mk ultra wrote:dzabe vam sva ta auta ako ih ne vozate
Evo prvi put od tebe čujem.basicm wrote:508 je nekvalitetan. Pitajte vlasnike, ali da ne lazu. Ne pada im cijena dzaba. Elekternika slaba, recesija se bas vidi na njemu.
Citroen je imao Citroena davnih dana. Imaće ga opet, ali ne C5 već XM ili nešto starije. No to sada nije tema.condy wrote:Kako ne razumijeteBitna je i tehnologija u autu, i sta auto nudi, a ne samo dimenzije i klase. Sa klasom ne ide uvijek i tehnologija pogotovo sa ovim brendovima u recesiji. Po prici naseg citroena, koji nikad nije imao citroena, i njegovim kriterijima i klasama, ispade da jedan Citroen C5 ili Insignija biturbo u najjacem paketu sa dakle jacim turbodizelasem nudi vise kao auto od recimo malenog mercedesa a45 amg-a !
![]()
Po njegovim kriterijima ' ako gledas objektivno ' slabija je mecka jer je niza klasa jel tako

Pa do one zapremine do koje nude jedni i drugi.Bakir1 wrote:Condy do koje zapremine motora?
sad je glavni onaj gesture kontrol , ono rukama mases i pojacas radio , jebo motor , jebo vjesanje daj ekran i daj jos jedan ispred vozacacitroen xm wrote:Švabe prodaju muda pod bubrege. Mogu oni nuditi svakakve motore, samo im je problem ponuditi pouzdan motor. Pa još ove bruke na testovima. 3008 koji je krosover bolje prolazi na testu od VW-ovog kupea.
Tragikomedija u režiji švaba.
308 gti ima oko 260-270ps.citroen xm wrote:Auuu. Ma šta kažeš, ne znaju.A koliko ima P308 GTI?
Eto neka ovi prevaranti znaju pa ga puše na svakom ćošku što se ekologije tiče.
I hajde molim te u smislu svrhe te usporedbe nadji zastupljenost tih i takvih motora u modelima u kojima usporebu pravis....condy wrote:Pa do one zapremine do koje nude jedni i drugi.Bakir1 wrote:Condy do koje zapremine motora?![]()
Al hajd moze i tako parcijalno i tu je PSA slabija. VW ima 2.0 motor i benzinski i dizelski jaci od PSA. U pogledu verzija tog motora ima veci izbor od PSA. Od 110, 140, i 180 kw. Dok PSA ima dva od 110 i mislim od 130 kw, plus ovaj hdi+elektro ako jos ide. Kod 2.0 t(f)si nude vise verzija nego sto PSA ima ponuda motora, mislim da ima oko 6 verzija.
To koliko RS3 ima nije bitno u priči. Bila je konstatacija da bez elektro motora nisu u stanju dobaciti 200 KS. Kad ono prc, iz 1.6 motora uveliko preko 250 KS.condy wrote: 308 gti ima oko 260-270ps.
Pa nek naprave jos koju verziju, ako mogu.
To je dobar motor ali opet nisu stigli ni blizu konkurenciju.
Znas koliko ima rs3 ps ?
to je dvotaktni motor - oni idu na mješavinuBakir1 wrote:I hajde molim te u smislu svrhe te usporedbe nadji zastupljenost tih i takvih motora u modelima u kojima usporebu pravis....condy wrote:Pa do one zapremine do koje nude jedni i drugi.Bakir1 wrote:Condy do koje zapremine motora?![]()
Al hajd moze i tako parcijalno i tu je PSA slabija. VW ima 2.0 motor i benzinski i dizelski jaci od PSA. U pogledu verzija tog motora ima veci izbor od PSA. Od 110, 140, i 180 kw. Dok PSA ima dva od 110 i mislim od 130 kw, plus ovaj hdi+elektro ako jos ide. Kod 2.0 t(f)si nude vise verzija nego sto PSA ima ponuda motora, mislim da ima oko 6 verzija.
Cuj imaju motor od 180 kW koliko li on ulja trosi?