sekerbay wrote:Me_again wrote:Sam se bori i to pod zastavom BiH
Sve je počelo zato što je omalovažavao i s neke visine gledao onog krajnje kulturnog momka.
Me_again wrote:Šta bi sa mojom ponudom ?
Da ti ja tražim auto

Pa i da tražim, šta da tražim? Jedno ne smije na cestu tj ide na stazu. Meni nije poznato da se negdje iznajmljuju slična auta.
Druga dva koja dolaze u obzir i nisu baš serija.
Ovo je još teže. Nemoguće je iznajmiti slično.
Jedino da platiš 1500 il 2000 e za običnog amg-a.
Ako si za, navrni kad god možeš.
drndalo wrote:Zar nije on u startu nudio trku SA-TZ. Karaula
Da. I to stoji. Naći vrijeme u sitne sate kad se ne mogu ugroziti drugi učesnici.
Svakako mi je san da tu dionicu pređem ispod 60 min.
Ps.
Šta god da izaberete, ne zaboravite povesti ove vaše mahalce koji vam klicu

Da ne širim bezveze, ako si u nedoumici auto ću nači ja, nije problem. A može i to od 2-3 tisuće E , ni to nije problem. To će te koštati 5 kE na haubu.
I nije nikakvo opravdanje da sada bježiš od ponude.
Sa-Tz ne vozim sa takvom ponudom jer, kao što sam več rekao, ne želim da ugrozim pješake kojih ima i u sitne sate, Tu nema opravdanja ako se nešto desi. Moju je rodjenu majku udarilo auto i prikovalo je za postelju i ne želim nikome da priredim takvu scenu.
Otesa što se tiče, on je branik ove "države" na svoj način, a ti se i dalje iz daljine kuni u Allaha i razmisli dobro šta ti radiš za ovu državu. Otes ne mora niti je obavezan da se kune u istu institutciju ali je ipak tu i svima je drago kada se jedan BiH takmičar pojavi u Skradinu (HR), na primjer. I na ostalim mjestima. A ti drkaj sa svojim Mercedesom, budi dosljedan svojoj vjeri i razmisli koliko ti uopšte doprinosiš bilo čemu ovoj nikakvoj ali ipak našoj rodnoj državi. Ako si pravi vjernik shvatičeš o čemu govorim i proradiče ti savjest. Kuran ako si čitao, jasno kaže da se (ovo je moj doprinos prevodu) ne kurchish okolo sa onim što imaš. Na kraju krajeva, nikada ne možeš biti siguran da li te ja ili neko drugi ne može kupiti istog momenta.