Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Hakiz

#476 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by Hakiz »

Ma, ne vjerujem ni ja da je većina oduševljena.

Ali uzeti novinarsko pretjerivanje za bitnu tezu oko koje se treba rspravljati krije nepto drugo.

Ni ubistvo Ferdinanada nije bilo razlog za početak 1. svjetskog rata. Ali je dobro došlo kao povod.
¤ jelena ¤

#477 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by ¤ jelena ¤ »

plain vanilla wrote:
uglavnomja wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:samo kazem da nisam siguran da bi ti koji su kao oduševljeni tom božinom haljinom bili oduševljeni da bilo ko drugi to obuče,osobito neko njima blizak,pošto sam cuo od nekih osoba da je kao super kako je to izgledalo ,haljina i božo,i što je ok,nekome se sviđa,na pitanje,šta da tvoj sin to obuče,je li to super,cool,odgovor bude pa i ne bi baš
da je to tvoj sin znao bi od ranog djetinjstva da ce jednog dana obuci haljinu, dal' javno ili tajno - to je vec inidividualno i zavisi od milion faktora.

bozo je izasao javno, svaka mu cast :thumbup:
i jos pjeva, pise i komponuje :thumbup:

i dobar lik izgleda :)
bolje da sin obuce haljinu nego da bude ograniceni supak, mada to dvoje se nuzno ne iskljucuje
mozes obuci suknjicu i opet biti supak :mrgreen:
:lol: :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#478 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by plain vanilla »

Hakiz wrote:Ma, ne vjerujem ni ja da je većina oduševljena.

Ali uzeti novinarsko pretjerivanje za bitnu tezu oko koje se treba rspravljati krije nepto drugo.

Ni ubistvo Ferdinanada nije bilo razlog za početak 1. svjetskog rata. Ali je dobro došlo kao povod.
Meni se uopste ne svidja Bozo Vreco u haljini. Ali to ne znaci da ga zbog toga treba kamenovati, zapaliti na lomaci, pretuci, kastrirati. U tome je poenta.
Na svijetu zive milijarde ljudi i sad nas pojedinacni ukus ili opredjeljenje trebaju biti neka mjera? Jest, ali malo sutra.
¤ jelena ¤

#479 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by ¤ jelena ¤ »

Ima Božo lijepih haljina. :D

Mene zanima je li ovo on kreirao...
Hakiz

#480 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by Hakiz »

Samo što je puno opravdanja koja sebi oni koji hoće da kažu drugima kao treba živjeti nađu da to i rade i da ne puste druge da žive svoje živote po svome.
ozdrlje_donje

#481 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by ozdrlje_donje »

HAVANA wrote:
Diwan wrote:
Progres je i kada prihvatis da postoje ljudi drugacijih pogleda i nacina zivota od tvog.Nit te ko tjera da zivis kao on,nit trebas haljine nosat ako ti se ne nosaju.Samo se pomiri sa tim da nece svi zivjeti kako je tebi qrcu ceif.Bice ti lakse,vjeruj mi.Opusti se.Nece te jebat.Nemam ja njega sta podrzavati ili ne podrzavati.Ja imam svoj zivot,on svoj,ti svoj I mirna bosna.Ko i svi oni gradovi u koje rado bjezite,tu vam boze ne smetaju...
:thumbup: Bravo, problem broj jedan nase sredine, konjoglavost i uvjerenje da je tvoj svjetonazor ispravan a svako odstupanje od toga za osudu.
Manual

#482 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by Manual »

HAVANA wrote:
Diwan wrote:Bilo bi interesantno vidjeti nekog od forumaša koji podržava Božu i koji smatraju da je to sve ok i normalno da malo da svoj doprinos njemu na taj način što će slijediti njegov stil, ideju, viziju, 'umjetnost' , ludilo ili kako god. Obuci suknjicu frajeru pa izađi napolje ako smatraš da je to normalno, našminkaj se, uradi nešto od sebe, budi umjetnik, budi nositelj progresa kojeg zagovaraš. Hebeš ovakav 'progres'. Ko onaj tukac iz Živinica, a uvijek iz malih sredina, valjda od kompleksa niže vrijednosti, dolaze ovi što skreču pažnju na sebe, što se sinoć pojavio na crvenom tepihu. Ovakve furke fura samo duhovna fukara.
Progres je i kada prihvatis da postoje ljudi drugacijih pogleda i nacina zivota od tvog.Nit te ko tjera da zivis kao on,nit trebas haljine nosat ako ti se ne nosaju.Samo se pomiri sa tim da nece svi zivjeti kako je tebi qrcu ceif.Bice ti lakse,vjeruj mi.Opusti se.Nece te jebat.Nemam ja njega sta podrzavati ili ne podrzavati.Ja imam svoj zivot,on svoj,ti svoj I mirna bosna.Ko i svi oni gradovi u koje rado bjezite,tu vam boze ne smetaju...
Tako je
Ramzess Veliki

#483 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote:Kad su ovakve teme --osjtljive tkz.. ti nisi svoj... -nikako da sjednesh i malo razmislish

Pogledaj kako je obucena djevojka na slici- nisi je primjetio - samo gace i cipkaste hlace... jel to za tebe kupaci ili ne-nije bItno kako se zove - ONA je samo u gacama... I TI NISTA..
Zinuo u roza elegantnu haljinu i smeta ti sto se vidi krajicak ..muske bradavice... :-)
Vidis da je zagrljena sa deckom … nikad ne zagledam tudju djevojku.

A I mozda je Supergirl jer nosi gace preko helanki pa ce me spalit laserskim pogledom ako vidi da zurim …
Ramzess Veliki

#484 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by Ramzess Veliki »

plain vanilla wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:meni bode oči to što je na klixu naslov da su svi oduševljeni njegovim izgledom,cisto ne vjerujem da su svi,sta god to znacilo,ne kontam kako nema istog ili sličnog naslova,da su svi oduševljeni necijim drugim izgledom,bilo koje druge poznate osobe koja se pojavila na SFF,nije valjda jedini on zgodan
gdje je taj naslov?
I mene je to nanerviralo … gebelovska propaganda.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#485 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by plain vanilla »

pa metnu i naslov kako je neka sisama ocarala cijeli svijet, pa se niko ne buni :mrgreen:
Hakiz

#486 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by Hakiz »

plain vanilla wrote:pa metnu i naslov kako je neka sisama ocarala cijeli svijet, pa se niko ne buni :mrgreen:
Eeeeee, ali... :evil:
HAVANA

#487 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by HAVANA »

plain vanilla wrote:pa metnu i naslov kako je neka sisama ocarala cijeli svijet, pa se niko ne buni :mrgreen:
Molim link da pogledam sise? :lol:
Hakiz

#488 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by Hakiz »

Takođe.

Pa da na miru, kao čovjek, mogu izraziti nezadovoljstvo prikazivanjem tog nemorala i gađenjem kuda ovaj svijet ide...
kakavdanakneiskustvu

#489 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by kakavdanakneiskustvu »

uglavnomja wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:samo kazem da nisam siguran da bi ti koji su kao oduševljeni tom božinom haljinom bili oduševljeni da bilo ko drugi to obuče,osobito neko njima blizak,pošto sam cuo od nekih osoba da je kao super kako je to izgledalo ,haljina i božo,i što je ok,nekome se sviđa,na pitanje,šta da tvoj sin to obuče,je li to super,cool,odgovor bude pa i ne bi baš
da je to tvoj sin znao bi od ranog djetinjstva da ce jednog dana obuci haljinu, dal' javno ili tajno - to je vec inidividualno i zavisi od milion faktora.

homoseksualci koje je znam,a eto znam ih par nisu nikad uzivali u tome da budu obuceni u suknje,haljine,ali sto ti rece,to je individualno
kakavdanakneiskustvu

#490 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

¤ jelena ¤ wrote:
Čuj, kao oduševljeni Božinom haljinom...

Dakle, kao što rekoh...problem je prihvatiti da se neki drugi ljudi oduševljavaju nečim što mene baš i ne oduševljava... :-)

To je van pameti.

naslov je ,svi oduševljeni ,time i time,kako svi,koji svi,baš svi?
pustopoljina

#491 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by pustopoljina »

¤ jelena ¤ wrote:Ima Božo lijepih haljina. :D

Koliko znam, barem prije, jeste...
Za moj pojam, stoje mu haljine, bolje nego meni.
Sav je tanak i vretenast i bas ih lijepo nosi.
S druge strane, tesko mi je povjerovati da je cisti homo, sve kontam da je bi...posto je i za muskarca bas fino muzevan.
Na kaludjerski nacin, ali ipak...
¤ jelena ¤

#492 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by ¤ jelena ¤ »

kakavdanakneiskustvu wrote:
¤ jelena ¤ wrote:

Dakle, kao što rekoh...problem je prihvatiti da se neki drugi ljudi oduševljavaju nečim što mene baš i ne oduševljava... :-)

To je van pameti.

naslov je ,svi oduševljeni ,time i time,kako svi,koji svi,baš svi?
Svi prisutni u datom trenutku dok je novinar, koji je pisao članak, bio prisutan na crvenom ćilimu.

Šta je tu čudo s obzirom na to gdje živimo?

Naravno da se ljudi oduševljavaju hrabrim i lucidnim pojedincima, što Božo u ovoj zemlji i u ovakvoj sredini definitivno jeste.
Hakiz

#493 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by Hakiz »

Pustopoljina, nekoliko puta je u intervujima ponovio da on sebe vidi i kao muškarca i kao ženu.
Nadzorna_ploca

#494 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by Nadzorna_ploca »

Rodila majka muskarca....i zenu. :mrgreen:
pustopoljina

#495 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by pustopoljina »

Pa imaju oni fazoni...kao ista haljina, dvije osobe..kome bolje stoji.
Meni su njegove kreacije, kao salivene za njega. Jednostavno, citava pojava...na njemu su i tetovaze dio odjece.
Mozda bi nekome jos dobro stajale, ali sumnjam da bi izgledalo tako dobro kao na njemu.
Zene forsiraju zenstvenost i seksipil na crvenom tepihu, a on ima nesto suzdrzano u sebi (zensko-suzdrzano).
¤ jelena ¤

#496 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by ¤ jelena ¤ »

pustopoljina wrote:
¤ jelena ¤ wrote:Ima Božo lijepih haljina. :D

Koliko znam, barem prije, jeste...
S druge strane, tesko mi je povjerovati da je cisti homo, sve kontam da je bi...posto je i za muskarca bas fino muzevan.
Slažem se i nadam se da je njegova.
Odličnih kreacija ima kao npr. ona ili one haljine u spotu sa Vasilom Hadžimanovim i da, baš dobro izgleda u njima.
Čovjek je prije svega izuzetno talentovan i to je prvo što ja vidim u njegovoj pojavi.

Da smo raja i da mi treba haljina za neku svečanu priliku, prvo bih njega pitala za savjet.
radostan dan

#497 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by radostan dan »

pustopoljina wrote: Koliko znam, barem prije, jeste...
post odiše izvjesnom dozom požude, meščini....
kakavdanakneiskustvu

#498 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

plain vanilla wrote:
uglavnomja wrote:

bolje da sin obuce haljinu nego da bude ograniceni supak, mada to dvoje se nuzno ne iskljucuje
mozes obuci suknjicu i opet biti supak :mrgreen:

tacno
statixx

#499 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by statixx »

Zene mu zavide... :D

Image
Last edited by statixx on 21/08/2019 12:05, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#500 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

¤ jelena ¤ wrote:[quote="kakavdanakneiskustvu"

To je van pameti.

naslov je ,svi oduševljeni ,time i time,kako svi,koji svi,baš svi?[/quote]

Svi prisutni u datom trenutku dok je novinar, koji je pisao članak, bio prisutan na crvenom ćilimu.

Šta je tu čudo s obzirom na to gdje živimo?

Naravno da se ljudi oduševljavaju hrabrim i lucidnim pojedincima, što Božo u ovoj zemlji i u ovakvoj sredini definitivno jeste.[/quote]

naslov je,ponavljam,svi oduševljeni,ne piše svi prisutni na tepihu,pored tepiha,nije valjda novinar intervjuisao sve redom prisutne pored tepiha pa zna njihovo misljenje
Post Reply