Ko biva nezamjenjiv siAmaryl wrote:Ajd bjezi![]()
Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zoya
#476 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
- Zejnep
#477 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma de, ko zna šta je čovjek trpio 
-
Paco
#478 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Buraz,Amaryl wrote:Ma ja to za ovaj period od kako "visim u zraku"...kako je hanuma odlucila da ode...volim da sam i sluzbeno razduzen...
A njoj neka je sa srecom, nasla sebi ono o cemu sanja, mada sam ja trebao biti taj po prici, al se haman malo preracunala
svaki naredni put kad se budes zenio
P.S. Jel' to imas njemacke papire?
- Euridika
- Globalna šefica
#479 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Paco, jel se to pokušavaš udomiti?Paco wrote:Buraz,Amaryl wrote:Ma ja to za ovaj period od kako "visim u zraku"...kako je hanuma odlucila da ode...volim da sam i sluzbeno razduzen...
A njoj neka je sa srecom, nasla sebi ono o cemu sanja, mada sam ja trebao biti taj po prici, al se haman malo preracunala
svaki naredni put kad se budes zenioprvo trazi djacku knjizicu na uvid....da vidis sta je imala iz matematike
![]()
P.S. Jel' to imas njemacke papire?
-
Paco
#480 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Suti bona. Ne razumijes se ti u poslovnu politiku 
-
Amaryl
#481 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Daleko sam ja od papira
jedino kakve se Jozefine dokopati, pa nek se i ona preracuna 
-
zoomba
#482 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
On jadan zanemaren a ona jadna neshvacena 
- superiska
#483 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
U Njemackoj su ti HelgeAmaryl wrote:Daleko sam ja od papirajedino kakve se Jozefine dokopati, pa nek se i ona preracuna
To kod tebe frisko? A sta ces, drz' se, cekaju te sad one roletne o kojima je muski dio ekipe tu pisao.
-
Amaryl
#484 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ima neka dva mjesecasuperiska wrote:U Njemackoj su ti HelgeAmaryl wrote:Daleko sam ja od papirajedino kakve se Jozefine dokopati, pa nek se i ona preracuna
To kod tebe frisko? A sta ces, drz' se, cekaju te sad one roletne o kojima je muski dio ekipe tu pisao.
Trebali na termin za vizu zajedno, zbog posla ona nije mogla i odem sam, dogovorimo se idemo zajedno ako bude pozitivno da malo po sarajvu prosetamo i jbg nije uspjela docekat da se viza odobri...ona ode danas, a meni sutra mail da je viza odobrena
- superiska
#485 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Nista nije slucajno 
Trajalo do kad je trajalo. Samo znaj da nije tako strasno koliko te sada, ili ce kasnije, bune emocije. Bice svakakvih dana ali prodje. Samo polako i mirno. Sretno!
Trajalo do kad je trajalo. Samo znaj da nije tako strasno koliko te sada, ili ce kasnije, bune emocije. Bice svakakvih dana ali prodje. Samo polako i mirno. Sretno!
-
Paco
#486 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Jah...nisi te sreće pa da te dočekaju med i mlijeko o kojem ženski dio ekipe ovdje pišesuperiska wrote: A sta ces, drz' se, cekaju te sad one roletne o kojima je muski dio ekipe tu pisao.
Nego druže, ako je već trebalo da se desi onda je bolje da se desilo prije nego kasnije. I sad samo nemoj zalete praviti. Imaš vremena, ne pravi greške u koracima kad je situacija takva kakva jeste. Nemoj na silu, nemoj forsirati...Razvod ti je u biti onaj komad papira koji dobiješ po okončanju postupka, ali dok se dođe do papira treba oboriti drvo, obraditi ga, poslati u Maglaj u "Natronku" da naprave papir....sve je to proces koji može potrajati i nemoj da ti već pri rezanju drveta ono padne na glavu. Samo polako.
I da, ne zaboravi nam se javiti kad dobijes papir, da se napijemo ovdje u jednoj od forumskih kafana
- superiska
#487 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Dobro Paco, zar nismo sumirali da, mi zene, trezvenije (da ne kazem pametnije, mogu sujetu povrijediti) "odradimo" taj period tokom i nakon razvoda? Do tog zakljucka smo dosli. Ne tece ni nama med i mlijeko, kako kazes, ali ne dobijamo po prstima zbog nepromisljenih postupaka. Uglavnom, realnije i ispravnije poslozimo redoslijed prioriteta nakon razvoda. Zene su jace 
Eh da, slazem se, navrati da zalijemo
Eh da, slazem se, navrati da zalijemo
-
Paco
#488 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
.
Last edited by Paco on 07/11/2017 21:33, edited 1 time in total.
-
Paco
#489 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Nerado priznajem da je takosuperiska wrote:Dobro Paco, zar nismo sumirali da, mi zene, trezvenije (da ne kazem pametnije, mogu sujetu povrijediti) "odradimo" taj period tokom i nakon razvoda? Do tog zakljucka smo dosli. Ne tece ni nama med i mlijeko, kako kazes, ali ne dobijamo po prstima zbog nepromisljenih postupaka. Uglavnom, realnije i ispravnije poslozimo redoslijed prioriteta nakon razvoda.
Kak'a si da mi utovaris ovo ćumura što imam pred kućom? Nije puno, 5 tonasuperiska wrote:Zene su jace![]()
- superiska
#490 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Dobra.Paco wrote:Nerado priznajem da je takosuperiska wrote:Dobro Paco, zar nismo sumirali da, mi zene, trezvenije (da ne kazem pametnije, mogu sujetu povrijediti) "odradimo" taj period tokom i nakon razvoda? Do tog zakljucka smo dosli. Ne tece ni nama med i mlijeko, kako kazes, ali ne dobijamo po prstima zbog nepromisljenih postupaka. Uglavnom, realnije i ispravnije poslozimo redoslijed prioriteta nakon razvoda.![]()
Kak'a si da mi utovaris ovo ćumura što imam pred kućom? Nije puno, 5 tonasuperiska wrote:Zene su jace![]()
Daj adresu na pp, eto me, samo da svezem kosu.
-
Paco
#491 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Hajd' sutra ću. Moram izvaditi ono uvjerenje iz CIPS-a. Ne znam adresu napamet 
-
zoomba
#492 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Jel vi razvedeni kupujete porodicni sladoled? 
-
Paco
#493 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma jok. Niti nam je dozvoljeno ići u službu porodične medicinezoomba wrote:Jel vi razvedeni kupujete porodicni sladoled?
Pored mnogih znakova raspoznavanja karakterističnih za razvedene osobe, nekako je najmisteriozniji onaj pečat koji se pojavi na goozici a na kojem piše "kiss me"
- superiska
#494 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Paco wrote:Ma jok. Niti nam je dozvoljeno ići u službu porodične medicinezoomba wrote:Jel vi razvedeni kupujete porodicni sladoled?![]()
Pored mnogih znakova raspoznavanja karakterističnih za razvedene osobe, nekako je najmisteriozniji onaj pečat koji se pojavi na goozici a na kojem piše "kiss me"
-
zoomba
#495 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Prije ce biti da je pecat u obliku slova L kao luzerPaco wrote:Ma jok. Niti nam je dozvoljeno ići u službu porodične medicinezoomba wrote:Jel vi razvedeni kupujete porodicni sladoled?![]()
-
natascha
#496 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Vidi šta su ti uradili od teme mama....mamamamama.....
Taman kontam ode tema nedje u "nevezu" s temom, kad evo k'o da će se povratiti, meščinimise!!!
Taman kontam ode tema nedje u "nevezu" s temom, kad evo k'o da će se povratiti, meščinimise!!!
-
zoomba
#497 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Mozda si fulala temu 
- superiska
#498 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
natascha wrote:Vidi šta su ti uradili od teme mama....mamamamama.....
Oooo pa gdje si Nataša, kako je, kako je?
- Zejnep
#499 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Svašta, što luzer majke ti?zoomba wrote:Prije ce biti da je pecat u obliku slova L kao luzerPaco wrote:Ma jok. Niti nam je dozvoljeno ići u službu porodične medicinezoomba wrote:Jel vi razvedeni kupujete porodicni sladoled?![]()
-
zoomba
#500 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Pa pravi muski cuvaju i znaju zadrzati svoje zene
Jos neke gey fore prosipa..
Jos neke gey fore prosipa..