Meni je super al tebi nije lako.Sta kontas, ti ces me jebavat a ja cu ti se naguzit? Opusteno ba,nema potrebe za nadrkan stav.Pricamo.Nasmij se,nece ti nista bit.almir_tz wrote:I opet cinizam. Tebi nije lako, jaro moj.HAVANA wrote:Auu kralj te jebo.Svasta sam cuo al da nam je vako zbog sansone,pokoje ciganske i balade od dzeja nisam jos.almir_tz wrote:Od Daysleepera sve potpisujem.
To što vi ne vidite problem koji se krije iza
vašeg konstantnog cinizma i
licemjerstva koji ubijaju prije svega vas,
a i one oko vas to je vaš problem.
I dalje živite s mišlju:
U kući sam jedno, kulturan i fin, a vani ću biti Rimljanin u Rimu.
Zato nam i jeste kako nam jeste, tj. užasno.Nije ti lako.Bjezi u nedelju,idi na boracko,nisicku visoravan,nedje...film o dubiozi u mixeru.
![]()
al napravili su plafon,neko cita forum.
exMixer Chipas House Sarajevo
- HAVANA
#476 Re: Mixer House Sarajevo
- HAVANA
#477 Re: Mixer House Sarajevo
Ok,posteno.To je tvoj izbor.Ja recimo obozavam svirati jubi san vasu kci od ibrice,ili kemicu...pa do ekv,drugog nacina...pa ako ide u tom smjeru i ciganske...Sve je to ok...Nema potrebe za nadrkane stavove i uvrede necijeg izbora kao sto neki guraju.Eto mi papci i nase ne valja ...DaysleepeR wrote:taktička greška u startu, nikad nit sam naučio niti sam svirao pjesmice na derneku.HAVANA wrote:Kako cu ba na derneku svirat trash metal a hoces trebu da raspilavis?Sviro sam svasta al skoci mi na ledja budala naka napusenaVako zadas drugi nacin divno je biti nekome nesto...ona se raspilavi...i uletis klizeci radeee papricaaaa
pametnije je bit slobodnih ruku
a inače ako ima lijepa curica thrasherka onda se nju smao thrash metalom može i pokupit
na i tebe sam sit kafano pokupiš upravo takv mentalni sklop pa veći belaj nego korist
- JThomas
#478 Re: Mixer House Sarajevo
jao što se ljudi sekiraju...
- HAVANA
#479 Re: Mixer House Sarajevo
Thomas vam je najgori.On voli mezit kad pije.Ti su zlo. 
- zomri
#480 Re: Mixer House Sarajevo
Pozdrav iz sofijske arene od našeg najboljeg benda

- insomnia78
#481 Re: Mixer House Sarajevo
Kae samo crna cokoladaHAVANA wrote:Thomas vam je najgori.On voli mezit kad pije.Ti su zlo.
-
almir_tz
#482 Re: Mixer House Sarajevo
Ovako je i u Cece i u Hitlera bilo.zomri wrote:Pozdrav iz sofijske arene od našeg najboljeg benda![]()
- HAVANA
#483 Re: Mixer House Sarajevo
Posto se ne znate igrat i tersate,odo ja.
Nek' zvuci pesme te
ispunjeni setom
sada mirno plove
kroz ovu noc
Sa novim jutrom
sve ce isto biti
ja to dobro znam
do novog susreta
sa vama, dovidjenja
Nek' zvuci pesme te
ispunjeni setom
sada mirno plove
kroz ovu noc
Sa novim jutrom
sve ce isto biti
ja to dobro znam
do novog susreta
sa vama, dovidjenja
- DaysleepeR
#484 Re: Mixer House Sarajevo
ja sam učenik klasične gitare kod pokojnih Mijeta Praljka i Koste Popovića, sve je to lijepoHAVANA wrote:Ok,posteno.To je tvoj izbor.Ja recimo obozavam svirati jubi san vasu kci od ibrice,ili kemicu...pa do ekv,drugog nacina...pa ako ide u tom smjeru i ciganske...Sve je to ok...Nema potrebe za nadrkane stavove i uvrede necijeg izbora kao sto neki guraju.Eto mi papci i nase ne valja ...DaysleepeR wrote:taktička greška u startu, nikad nit sam naučio niti sam svirao pjesmice na derneku.HAVANA wrote:Kako cu ba na derneku svirat trash metal a hoces trebu da raspilavis?Sviro sam svasta al skoci mi na ledja budala naka napusenaVako zadas drugi nacin divno je biti nekome nesto...ona se raspilavi...i uletis klizeci radeee papricaaaa
pametnije je bit slobodnih ruku
a inače ako ima lijepa curica thrasherka onda se nju smao thrash metalom može i pokupit
na i tebe sam sit kafano pokupiš upravo takv mentalni sklop pa veći belaj nego koristA zbog tih tvojih me dragutin basrak izbacio iz skole gitare 84 godine...
Ja u startu tandrko...a on nas smaro sa klasikom...Tek poslije skonto kako je i klasika divna...
nego, moguće je živjeti i bez narodne, čak i kad je čovjek stariji
- JThomas
#485 Re: Mixer House Sarajevo
ja ne znam meziti dok pijem, ja proždirem dok pijem...k'o da se rupa otvori u stomaku.
-
rizibizi
#486 Re: Mixer House Sarajevo
Molim lijepo od sad nema sjela bez barem dvije tri (jebi ga kad su tanke) iskljucivo Lindt tamne cokolade i to ne pristajem ispod 75% kakaa (ili kakaoa kako se kaze 'bem li ga). Varijacija na temu moze biti ona neka kombinacija cokolade s votkom ili viskijem kad zavrsim s mezom da malo presjecem. Ja sam gitaru ucio s rajom po mnogobrojnim bircusima mahom u 4 gradske opstine, a imam i nesto internacionalne karijere, jest da mi je pola casova onako u magli ali dobro je bilo.
-
almir_tz
#487 Re: Mixer House Sarajevo
Pletimo i dalje sa cinizmom. Odaderi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- JThomas
#488 Re: Mixer House Sarajevo
a što si nervozan?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#489 Re: Mixer House Sarajevo
Meni je najbolja opcija kad cugam i jedem u odvojenim intervalima.
Znaci vecera, pa onda cuga, pa onda opet u neka doba novi oval
Kljucno je da ti meza nije non stop pred nosom, jer onda prozdires mahinalno....
Mada znam dosta raje koja svaki gutljaj zestice zapakuje mezom
Znaci vecera, pa onda cuga, pa onda opet u neka doba novi oval
Kljucno je da ti meza nije non stop pred nosom, jer onda prozdires mahinalno....
Mada znam dosta raje koja svaki gutljaj zestice zapakuje mezom
- DaysleepeR
#490 Re: Mixer House Sarajevo
nikad ne pijem na gladan stomak, preferiram jesti pa piti.
ako ogladnim tokom cuganja, nema toga što pojedem da će mi spriječiti osjećaj cuganja na prazan stomak, obično je to kraj.
ako ogladnim tokom cuganja, nema toga što pojedem da će mi spriječiti osjećaj cuganja na prazan stomak, obično je to kraj.
- Thorgerson
#491 Re: Mixer House Sarajevo
Tema mixer house, oni o tome jel piju il zderu, il zderu pa piju...il sta slusaju...
Pa procitate li vi sta pisete uopste...
Ono znam da je ovaj forum qrac i da je sve off, ali treba imati mjeru jebemu.
Pa procitate li vi sta pisete uopste...
- zomri
#492 Re: Mixer House Sarajevo
pa pišu o tome da li miješaju pića i pića, pića i hranu i to, a sve kad piju kod kuće (house) , ne kontam šta je problem?Thorgerson wrote:Tema mixer house, oni o tome jel piju il zderu, il zderu pa piju...il sta slusaju...
Pa procitate li vi sta pisete uopste...![]()
- navedeni
#493 Re: Mixer House Sarajevo
A zatvorio mixer u Beogradu pa otvorio u Sa, svaka čast
- Banksy
#494 Re: Mixer House Sarajevo
Kad je zatvorio...?navedeni wrote:
A zatvorio mixer u Beogradu pa otvorio u Sa, svaka čast
- Hajvan
#495 Re: Mixer House Sarajevo
kad vidim Baronesse, Beirute, Gotan Projecte, Mastodone, Thievery Corporationse i sta ti ja znam jos- reci cu da je projekt uspio - taj koncertni dio
Kandje, elemtali, tbf-ovi ---- smijesno vise, IMHO
koncept stor je sasma oke… mada i to moze mlogo bolje
Kandje, elemtali, tbf-ovi ---- smijesno vise, IMHO
koncept stor je sasma oke… mada i to moze mlogo bolje
-
Rosso
#496 Re: Mixer House Sarajevo
Fakat. Baš kontam zanimljiva tema, jer se kanim ima par sedmica svratiti do Mixera, kad ono hejbet stranica unazad se oplelo bokalima, mezi i naravno Džeju. HaosThorgerson wrote:Tema mixer house, oni o tome jel piju il zderu, il zderu pa piju...il sta slusaju...
Pa procitate li vi sta pisete uopste...![]()
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#497 Re: Mixer House Sarajevo
hocel biti sevdalinki u mixeru, al da ne bude grozo vreco
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#498 Re: Mixer House Sarajevo
isto.JThomas wrote:ja ne znam meziti dok pijem, ja proždirem dok pijem...k'o da se rupa otvori u stomaku.
i nikad dosta...
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#499 Re: Mixer House Sarajevo
al baklavu pojest na konjak, to je baš merak
barem je bio, dok žena nije zabranila baklavu
barem je bio, dok žena nije zabranila baklavu
- Edin H.
#500 Re: Mixer House Sarajevo
Hendrix wrote:Ja sam prisustvovao instrumentalnoj izvedbi Slayera na akustari u Zaostrogu, ima tome i 20 godinaHAVANA wrote:Kako cu ba na derneku svirat trash metal a hoces trebu da raspilavis?Sviro sam svasta al skoci mi na ledja budala naka napusenaVako zadas drugi nacin divno je biti nekome nesto...ona se raspilavi...i uletis klizeci radeee papricaaaa
Mi nesta tandrkali Brejkerse i Majke standardno kad dolazi cuponja sav u crnom, drugi mu jaran u gacama samo isto kosa do guzice, i kaze daj tu gitaru vamo da vidite sta je svirka pusti te balade.
Kaze "Ova je od Slayera" i udari po gitari ode zica prva odma u pm, jaran mu mlatara kosom, skace okolo.![]()
Ne samo da je otjero sve cure sto su ljudi mamili satima nego i nas, onda smo se sjetili da je gitara nasa pa se vracali da je otmemo.