Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
-
ernestalic
#476 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Dok se Mi Bošnjaci prepiremo oko vehabija i arapa koji jesu poprilična opasnost za nas, hercegovački portal " Poskok" sikće i širi nepojmljivu količinu mržnje prema Bošnjacima. Risto Djogo je pravi šegrt za njih. Ako želite saznati pravi program HDZ-a i tzv. HNS-a, posjetite "Poskok". Mene su tri puta eliminisali nakon registracije i to samo zbog ukazivanja na najgori mogući, rasizam i šovinizam njihovih tekstova i komentara. Tolika količina mržnje je vjerovatno samo propagandno-psihološka priprema za stvarnu uspostavu Herceg Bosne. Ma, prosto čovjeku pamet stane od tih tekstova i komentara punih laganja, insinuacija, vrijedjanja i neskrivene mržnje!
- spreca
#477 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
E jarane jesi naso gdje ces ukazivati na tolerantnosternestalic wrote:Dok se Mi Bošnjaci prepiremo oko vehabija i arapa koji jesu poprilična opasnost za nas, hercegovački portal " Poskok" sikće i širi nepojmljivu količinu mržnje prema Bošnjacima. Risto Djogo je pravi šegrt za njih. Ako želite saznati pravi program HDZ-a i tzv. HNS-a, posjetite "Poskok". Mene su tri puta eliminisali nakon registracije i to samo zbog ukazivanja na najgori mogući, rasizam i šovinizam njihovih tekstova i komentara. Tolika količina mržnje je vjerovatno samo propagandno-psihološka priprema za stvarnu uspostavu Herceg Bosne. Ma, prosto čovjeku pamet stane od tih tekstova i komentara punih laganja, insinuacija, vrijedjanja i neskrivene mržnje!
-
Fudo387
#478 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Kad pobijes i protjeras sve sto ne razmislja k'o ti, onda se primiris i citavu ideju odrzavas u zivotu "kulturno-umjetnickim" manifestacijama, zluHafis wrote:Znam ja dobroi o kojem se broju radilo.Samo, nekako sam više zainteresiran za ovo sadašnje zlo. Bit će zato što je to iz domene sadašnjosti i budućnosti.
ne trebalo.Nemas nikakav kredibilitet da nekom spocitavas ekstremizam kad ga sam zivis punim plucima. Da se taj tvoj kraj igrom slucaja
islamizirao, a uzimajuci u obzir propuh u kockastim tintarama, to bi danas bilo isto Kandahar, bas kao sto ste vodjeni trenutnim vjerovanjem
napravili Vatikan iz 14. vijeka. Iskljucivi, netolerantni, zaosinuti, i kakvi sve jeste, vec bi poslali nekog Matu da, ako nista, izbusi gume onom
ceskom supku.
- seln
#479 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Kucamo na vrata zaboravljenih sampiona.spreca wrote:Po stazama slaveNovak20 wrote:
![]()
Dijaspora u Blajburgu.
- LBVIEW
#480 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Pa sto se druge ne boje?Hafis wrote:Jebi ti to. Dobra je mala...k'o bombonica.incognito071 wrote:
Ove stvari volim. A i nije ovo za vas...prepali bi je
A ova,valjda, odgojena u duhu Ante Starcevica, ne bi imala nista protiv.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#481 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
naravno da će te banovati. banovali su svakoga ko je rekao kontra mišljenje a i sam sam među istima. samo dopuštaju ustaške i nacionalističke komentare i čim njih prozoveš za nešto odma ti zabrane komentare, a o nini raspudiću ni pomisliti ne smiješernestalic wrote:Dok se Mi Bošnjaci prepiremo oko vehabija i arapa koji jesu poprilična opasnost za nas, hercegovački portal " Poskok" sikće i širi nepojmljivu količinu mržnje prema Bošnjacima. Risto Djogo je pravi šegrt za njih. Ako želite saznati pravi program HDZ-a i tzv. HNS-a, posjetite "Poskok". Mene su tri puta eliminisali nakon registracije i to samo zbog ukazivanja na najgori mogući, rasizam i šovinizam njihovih tekstova i komentara. Tolika količina mržnje je vjerovatno samo propagandno-psihološka priprema za stvarnu uspostavu Herceg Bosne. Ma, prosto čovjeku pamet stane od tih tekstova i komentara punih laganja, insinuacija, vrijedjanja i neskrivene mržnje!
a ti meni reci kakva je razlika između saffa i poskoka? poskok klasično hdz glasilo, a saff klasični mediji sda i oba medija bi, da mogu, samo o svojim šefovima pisali.
ps. primjera radi:
http://saff.ba/sda-tzv-herceg-bosna-je- ... poduhvata/
http://--- NO LINKS ---/wp/covic-bih-prezivj ... uci-hr-hb/
ili još gore:
http://--- NO LINKS ---/wp/licemjerna-sda-ak ... e-zlocina/ i preporučujem da se pročita taj tekst, a pogotovo komentare.
- Lincoln-Burrows
#482 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Vidim po nekim (ne svim) komentarima da BiH ne može nikako biti
uporište radikalnih islamista štovoše ISIL čak nije ni problem
ako bi i egzistirao u BiH.
Čovjek stekne dojam da je zapravo Poskok rasadnik ubojica sa prslucima i vozača kamiona.
Čovjek stekne dojam da je zapravo Poskok rasadnik ubojica sa prslucima i vozača kamiona.
- raoul duke
- Alfons Kauders
#484 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Saffovcima i Poskokovcima siroka Evropa i Bliski Istok.
Nama ne trebaju.
Nama ne trebaju.
- mO k3
#485 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Alfons Kauders wrote:Saffovcima i Poskokovcima siroka Evropa i Bliski Istok.
Nama ne trebaju.
-
ernestalic
#486 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Upravo je to cilj onih koji stoje iza "Poskoka". Znači, sve Bošnjake predstaviti kao bradate, prljave, primitivne isilovce, a zatim lijepo ponovo proglasiti Herceg Bosnu i najaviti pripojenje Hrvatskoj. Pri tome se nastoje što više dodvoravati Dodiku i srpskoj strani kako bi imali saveznika u kritičnom momentu. Ja mogu da razumijem težnje Hercegovaca, ali ne uz tu patološku količinu mržnje i šovinizma. Ti, na ovom portalu zvanom "Klix", možeš da kažeš što hoćeš. Mene su na "Poskoku" eliminisali zato što sam na hiljadu puta ponovljenu uvredu da je Sarajevo = fekalistan, odgovorio da je Sarajevo lijep grad. Ozbiljne su to stvari koje mi jasno govore što zapadni Hercegovci hoće. Mogu otići u Hrvatsku (imaju uredne putovnice), ali ni jedan kamen Hercegovine neće odnijeti!Lincoln-Burrows wrote:Vidim po nekim (ne svim) komentarima da BiH ne može nikako biti
- Lincoln-Burrows
#487 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Mogao bih ti odgovoriti ali bi samo nastavio trolati o ovome što si započeo.ernestalic wrote:Upravo je to cilj onih koji stoje iza "Poskoka". Znači, sve Bošnjake predstaviti kao bradate, prljave, primitivne isilovce, a zatim lijepo ponovo proglasiti Herceg Bosnu i najaviti pripojenje Hrvatskoj. Pri tome se nastoje što više dodvoravati Dodiku i srpskoj strani kako bi imali saveznika u kritičnom momentu. Ja mogu da razumijem težnje Hercegovaca, ali ne uz tu patološku količinu mržnje i šovinizma. Ti, na ovom portalu zvanom "Klix", možeš da kažeš što hoćeš. Mene su na "Poskoku" eliminisali zato što sam na hiljadu puta ponovljenu uvredu da je Sarajevo = fekalistan, odgovorio da je Sarajevo lijep grad. Ozbiljne su to stvari koje mi jasno govore što zapadni Hercegovci hoće. Mogu otići u Hrvatsku (imaju uredne putovnice), ali ni jedan kamen Hercegovine neće odnijeti!Lincoln-Burrows wrote:Vidim po nekim (ne svim) komentarima da BiH ne može nikako biti
Ja znam kolika je stvarna opasnost od ISIL-a i ne zabrinjava me ali to ne mogu znati oni
koji nisu nikada bili u BiH. Dok je tvoj problem držati se teme.
Last edited by Lincoln-Burrows on 29/08/2017 18:57, edited 1 time in total.
-
PM72
#488 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Šunj wrote:Unistit ce nas ovi Arapi!?
Pa da li iko normalan razmislja o radnim mjestima i jacanju drzave BiH?
Srbija je sklopila ugovore sa arapima i dala im 30.000 hekrtara zemlje, a arapi investiraju 1,7 milardi us dolara u Srbiju, a kod nas su arapi problem jer su kod nas veci srbi nego u srbiji i veci hrvati nego u hrvatskoj...
Nama ce trebati jos 300 godina da podignemo nasu svijest na nivo privrednika!
Fazon je što u Srbiju dolaze arapski privrednici spremni da ulože i da zarade a kod nas dolazi furda koja je brisala guzicu od pijesak i koja se ne zna ponašati i kao takvi nas kupe za par stotina eura.Po Srbiji ne hodaju kao strašila - zamotani ko cerada nego obučeni u odjela a ovdje im je rečeno da su među "braćom" i da mogu raditi sve ono što kod kuće ( i u Srbiji) ne smiju.
- salik79
#489 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Pun Minhen "strasila zamotanih ko cerada", vec dugi niz godina...Garmisch pun Arapa ko sibica, prometni znakovi na arapskom, ali eto - mi ne zelimo da ih gledamo, jer bi komsije mogle pomislit' da im nesto iza ledja spremamoPM72 wrote:Šunj wrote:Unistit ce nas ovi Arapi!?
Srbija je sklopila ugovore sa arapima i dala im 30.000 hekrtara zemlje, a arapi investiraju 1,7 milardi us dolara u Srbiju, a kod nas su arapi problem jer su kod nas veci srbi nego u srbiji i veci hrvati nego u hrvatskoj...
Fazon je što u Srbiju dolaze arapski privrednici spremni da ulože i da zarade a kod nas dolazi furda koja je brisala guzicu od pijesak i koja se ne zna ponašati i kao takvi nas kupe za par stotina eura.Po Srbiji ne hodaju kao strašila - zamotani ko cerada nego obučeni u odjela a ovdje im je rečeno da su među "braćom" i da mogu raditi sve ono što kod kuće ( i u Srbiji) ne smiju.
- Maraschino
#490 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
malo muda im fali...pa to su dica onih iz ága...Lincoln-Burrows wrote:Vidim po nekim (ne svim) komentarima da BiH ne može nikako biti
- Maraschino
#491 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
nista, vrati se na poskok i tamo kmeci do mile voljedamirovich wrote:Haha cestitam, dobar komentar i zapazanje, spinuju cetnici,ustase, a ovi teroristi im vjernici malo zavedeni,al nista strasno, onaj se zali tri puta ga banovalo na Piskoku, a ovdje Hafizagu koji nemoze bit kulturniju bar pet puta banuju....sta reciLincoln-Burrows wrote:Vidim po nekim (ne svim) komentarima da BiH ne može nikako biti
uporište radikalnih islamista štoovoše ISIL čak nije ni problem
-
Fudo387
#492 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Glede komentara na tekstove, ruku na srce, klix ne zaostaje za poskokom, iako se sasvim sigurno radi o istoj ekipi. Od zla oca od gore matere, ono je sve za zatvora.Maraschino wrote:malo muda im fali...pa to su dica onih iz ága...Lincoln-Burrows wrote:Vidim po nekim (ne svim) komentarima da BiH ne može nikako biti
-
PM72
#493 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Nisam imao tu "sreću" da upoznam Minkensalik79 wrote:Pun Minhen "strasila zamotanih ko cerada", vec dugi niz godina...Garmisch pun Arapa ko sibica, prometni znakovi na arapskom, ali eto - mi ne zelimo da ih gledamo, jer bi komsije mogle pomislit' da im nesto iza ledja spremamoPM72 wrote:Šunj wrote:Unistit ce nas ovi Arapi!?
- Maraschino
#494 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Na Klixu(portalu) se ne zna ko je ko. Jedni se predstavljaju ovako drugi onako samo da zakuhavaju a Poskok je navodno forum. Ni tamo nisam bio ima i 15 godina.Fudo387 wrote:
Glede komentara na tekstove, ruku na srce, klix ne zaostaje za poskokom, iako se sasvim sigurno radi o istoj ekipi. Od zla oca od gore matere, ono je sve za zatvora.
Da ima pravne drzave sve bi to zatvorilo ili bi trazili ukidanje komentara. Ako to nije sirenje mrznje i netrpeljivost pa sta je onda.
- salik79
#495 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Ostao i ja, moj pozornice, ali sam vidjao Minken i prije i poslije rata. Zadnji puta zimus (sajam privrede, a i skijanje o je'nom trosku), a planiram i u septembru ici.PM72 wrote:Nisam imao tu "sreću" da upoznam Minkensalik79 wrote:Pun Minhen "strasila zamotanih ko cerada", vec dugi niz godina...Garmisch pun Arapa ko sibica, prometni znakovi na arapskom, ali eto - mi ne zelimo da ih gledamo, jer bi komsije mogle pomislit' da im nesto iza ledja spremamoPM72 wrote: Fazon je što u Srbiju dolaze arapski privrednici spremni da ulože i da zarade a kod nas dolazi furda koja je brisala guzicu od pijesak i koja se ne zna ponašati i kao takvi nas kupe za par stotina eura.Po Srbiji ne hodaju kao strašila - zamotani ko cerada nego obučeni u odjela a ovdje im je rečeno da su među "braćom" i da mogu raditi sve ono što kod kuće ( i u Srbiji) ne smiju.devedesetih godina kao mnoge patriote koji ovdje palamude.I žao mi jer se nisam borio za ovo sranje od države niti da mi arapi kupuju komšiluk.Garmiš sam vidio samo na TV-u kad je kakvo takmičenje u plazanju a ne primjetih niti jedan natpis na arapskom uostalom nije natpis problem nego kad je isti poboden u zemlju koju su kupili na neviđeno.Zato mi je Tito sve draži,ni Gadafi ni Naser (njegovi omiljeni arapi) nisu mogli imati ni saksiju jugoslovenske zemlje.
Samo za tebe, Garmisch-Partenkirchen:

Za Tutina vakta su i mojima oduzeli i zemlje i imovine hejbet (a svi bili u partizanima, odnosno djeca im), mozda zato sto su ih pomijesali s Arapima?
- Lincoln-Burrows
#496 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Poskok postoji tek 16 godina.Maraschino wrote:
Na Klixu(portalu) se ne zna ko je ko. Jedni se predstavljaju ovako drugi onako samo da zakuhavaju a Poskok je navodno forum. Ni tamo nisam bio ima i 15 godina.
Da ima pravne drzave sve bi to zatvorilo ili bi trazili ukidanje komentara. Ako to nije sirenje mrznje i netrpeljivost pa sta je onda.
-
PM72
#497 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Tuta? Mladen Naletilić?Za Tutina vakta su i mojima oduzeli i zemlje i imovine hejbet (a svi bili u partizanima, odnosno djeca im), mozda zato sto su ih pomijesali s Arapima?
Nego,sumnjam u tu priču kako je zemlja oduzimana partizanima.Zemlja u onoj državi je oduzimana folksdojčerima i onima koji su promjenili dres u zadnjoj minuti.
- General War
#498 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Tu je i razlika "visak" zemlje je uzimana od svih...ne mozes bit i partizan i kapitalista...ne znam kako je u ostalim djelovima BiH ali tek od prije nekoliko godina si mogao tek da knjizis svojinu 100% (jer je u ZK izvatku bilo DS-drzavna svojina pa si morao pisati zahtjev da se brise DS) u Tuzli.PM72 wrote:Tuta? Mladen Naletilić?Za Tutina vakta su i mojima oduzeli i zemlje i imovine hejbet (a svi bili u partizanima, odnosno djeca im), mozda zato sto su ih pomijesali s Arapima?![]()
Nego,sumnjam u tu priču kako je zemlja oduzimana partizanima.Zemlja u onoj državi je oduzimana folksdojčerima i onima koji su promjenili dres u zadnjoj minuti.
- GeeTnT
#499 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
..tek 16, a sve pukovnici, majori, generali...Lincoln-Burrows wrote:Poskok postoji tek 16 godina.Maraschino wrote:
Na Klixu(portalu) se ne zna ko je ko. Jedni se predstavljaju ovako drugi onako samo da zakuhavaju a Poskok je navodno forum. Ni tamo nisam bio ima i 15 godina.
- salik79
#500 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Vallahi, Billahi, Tallahi, oduzeta, a svi bili u partizanima, najkasnije od 1942. Kod jednog pradjeda, onog sto je spasavao Jevreje, Srbe i Cigane, sin bio i nosilac Spomenice. Kao maloljetan bio jednom i zarobljen, pa ga pradjed otkupio (zvanicno, pusten zbog maloljetnosti i obecanja da vise nece ponoviti slicnu glupost), a ovaj opet smugnuo u brda/sumu. Kada je prvi puta Tuzla oslobodjena isti taj sin dosao kod babe i zapalio zidanu stalu, da bi dao signal ostalim jedinicama da udju u grad.PM72 wrote:Tuta? Mladen Naletilić?Za Tutina vakta su i mojima oduzeli i zemlje i imovine hejbet (a svi bili u partizanima, odnosno djeca im), mozda zato sto su ih pomijesali s Arapima?![]()
Kasnije, kada je babi rekao kako ga je oslobodio, ovaj bi mu odgovorio potvrdno i poceo nabrajati cega sve ga je oslobodio. A kcerka kod tog pradjeda je bila politicki komesar za tuzlanski srez.