Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
- pirpa
#476 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
ne prodje im probni balon, pih, pih... a tako je momak imao potencijala 
- forum_selektor
#477 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
[youtube]http://youtu.be/F7MdB11CiUk[/youtube]
Ova tema podsjeca na javljanje ovog anonimnog nesretnika, skrivenog iza telefonske slusalice. Bezimeni junaci sirokih ramena a muda malena
Ova tema podsjeca na javljanje ovog anonimnog nesretnika, skrivenog iza telefonske slusalice. Bezimeni junaci sirokih ramena a muda malena
-
Fudo387
#478 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Za tebe su Bosnjaci nedovrsena morfoloska masa, iskoristio si priliku i Tarikove fb statuse da nam svima spomenes familiju od do. Ostaje pitanje kako ti je ovo proslo, a da:Control panel wrote:Alfons Kauders wrote:Zamolio bih te da ne vrijedjas Bosnjake, vec da nasno naglasis da je nova generacija SDA BosnjakaControl panel wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-ov- ... /170817056
Ovoj nedovrsenoj morfoloskoj masi yebem komplet familiju od do.![]()
Da ne bude neke zabune, Tarik je nova generacija SDA, ne nova generacija Bosnjaka. Zahiragic takodjer.
Pa sad nastavite glasati za SDA i njihove trabante. Za deset godina ce biti kantonalni premijeri, za dvadeset drzavni.
nisam nikoga vrijedjao samo sam stavio njegovo ime i onu recenicu da on govori u ime nove generacije Bosnjaka
znaci on je rekao nova generacija bosnjaka, ON
a) nisi odstranjen
b) niko nije uzvratio istom mjerom, u fazonu, jebo i ja tebi?
-
al-em
#479 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Otvorite fb profil brata bivseg predsjednika spusa, e taj je najgori.
Imacemo temu i za njega kroz neko vrijeme.
- pussysmoke
#480 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
.
Last edited by pussysmoke on 26/12/2019 01:26, edited 1 time in total.
- Control panel
#481 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
al-em wrote:Otvorite fb profil brata bivseg predsjednika spusa, e taj je najgori.
sto je najgore i tarik i taj brat od zahiragica su vijecnici u starom gradu. znaci oni nesto odlucuju. a placamo ih mi iz budzeta.
od nasih para seru po nama.
Last edited by Control panel on 18/08/2017 17:39, edited 1 time in total.
- Control panel
#482 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
ne stavljaj mi rijeci u usta koje nisam rekao.Fudo387 wrote:
Za tebe su Bosnjaci nedovrsena morfoloska masa, iskoristio si priliku i Tarikove fb statuse da nam svima spomenes familiju od do. Ostaje pitanje kako ti je ovo proslo, a da:
a) nisi odstranjen
sve sto sam rekao i napisao je o onom kretenu. tacka.
- uglavnomja
#483 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Fudo387 wrote: Za tebe su Bosnjaci nedovrsena morfoloska masa, iskoristio si priliku i Tarikove fb statuse da nam svima spomenes familiju od do. Ostaje pitanje kako ti je ovo proslo, a da:
a) nisi odstranjen
ti si ocito jedini koji je previdio ocitu cinjenicu da ta rijec masa nisu bosnjaci nego taj lik ...
zaboravlja se jezik ili se pocelo prividjati ono sto se zeli procitati
-
Fudo387
#484 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Pozitivno je sto to si prikocio, srljanje ne vodi ni cemu.Control panel wrote:ne stavljaj mi rijeci u usta koje nisam rekao.Fudo387 wrote:
Za tebe su Bosnjaci nedovrsena morfoloska masa, iskoristio si priliku i Tarikove fb statuse da nam svima spomenes familiju od do. Ostaje pitanje kako ti je ovo proslo, a da:
a) nisi odstranjen
sve sto sam rekao i napisao je o onom kretenu. tacka.
Mada, meni si i dalje sumnjiv, antipatican, i nista ti ne vjerujem.
-
Fudo387
#485 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Ne zaboravlja, bilo je tu ispravki i brisanja.uglavnomja wrote:Fudo387 wrote: Za tebe su Bosnjaci nedovrsena morfoloska masa, iskoristio si priliku i Tarikove fb statuse da nam svima spomenes familiju od do. Ostaje pitanje kako ti je ovo proslo, a da:
a) nisi odstranjen
ti si ocito jedini koji je previdio ocitu cinjenicu da ta rijec masa nisu bosnjaci nego taj lik ...
Ima li jos kakvih pitanja iz norveskog studija?
- uglavnomja
#486 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
kakav studij? moj studij je jugoslavenski, vrijedi 240 poena u norveskojFudo387 wrote:Ne zaboravlja, bilo je tu ispravki i brisanja.uglavnomja wrote:Fudo387 wrote: Za tebe su Bosnjaci nedovrsena morfoloska masa, iskoristio si priliku i Tarikove fb statuse da nam svima spomenes familiju od do. Ostaje pitanje kako ti je ovo proslo, a da:
a) nisi odstranjen
Ima li jos kakvih pitanja iz norveskog studija?
- vjesticanametli
#487 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Toffee karamela wrote:fuj koje g...ce, slika i prilika zlatka hasanbegovića...krenulo od zagrebačkog trga pa misle i u bosni kopirati kampanju...pizdun pilećeg mozga, bez tita mu roditelji ni za madraca na kojem su ga napravili ne bi imali...
-
Bodkin
#488 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Kad im objasnis da danas nemaju posla, para, vode, normalnih ljudi oko sebe i perspektive, a da su to sve imali u "diktaturi", shvatice istr sekundehAZNADAR wrote:Lako je ismijavati ovako u nekom zatvorenom krugu ali hajdemo malo pogledati realnost.Seyfo wrote:Čitam ovo,...Tarik, ....Vipsilon.... i kontam...fakat uvijek može gore.
Gdje je više dno ????
Ko je normalniji danas - neko ko priziva stara vremena znajuci da se nece vratiti? Spomeni bilo kome u modernom dijelu svijeta da tamo negdje na brdovitom Balkanu imaju neki teneki koji slave i prizivaju diktaturu i neki koji to kritikuju. Sta mislis ko je tu u ocima normalnih - dno.
Rekoh ja davno - dobar dio nasih danasnjih urbanih sredina u gradovima je jednostavno operisan od stvarnosti, danasnjice, realnosti,... i zivi poput enklave zatvarajuci se sve vise u sebe.
-
hizo ramidovic
#489 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
svaki posteni gradzanin izovog grada koi misli svojom glavom treba podrzat tarik bega zaovo aniko ni je kriv vama koiste puni konpleksa istovi nemerete bit kostoe on
-
Fudo387
#490 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
U diktaturi je inace bilo para i posla za sve, a tek normalnih ljudi okolo, na pretek.Bodkin wrote:Kad im objasnis da danas nemaju posla, para, vode, normalnih ljudi oko sebe i perspektive, a da su to sve imali u "diktaturi", shvatice istr sekundehAZNADAR wrote:Lako je ismijavati ovako u nekom zatvorenom krugu ali hajdemo malo pogledati realnost.Seyfo wrote:Čitam ovo,...Tarik, ....Vipsilon.... i kontam...fakat uvijek može gore.
Gdje je više dno ????
Ko je normalniji danas - neko ko priziva stara vremena znajuci da se nece vratiti? Spomeni bilo kome u modernom dijelu svijeta da tamo negdje na brdovitom Balkanu imaju neki teneki koji slave i prizivaju diktaturu i neki koji to kritikuju. Sta mislis ko je tu u ocima normalnih - dno.
Rekoh ja davno - dobar dio nasih danasnjih urbanih sredina u gradovima je jednostavno operisan od stvarnosti, danasnjice, realnosti,... i zivi poput enklave zatvarajuci se sve vise u sebe.
Ok, vode je bilo, manje su redukcije bile.
- shbc
#491 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Hahahahhahahaha
U jednom trenutku sam fakat pomislio da citam Tarzaniju a ne SAFF
Oj jebem ti... Jos ovaj zadnji dio:
"Dear Tarik, I am proud of you!
Don't allow them to let you down!
Get up & stand up against hatred.
We like Alia no matter what!"
Hahahhahahah
Pa je li moguce ovo?
- Toffee karamela
#492 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
a gle im naslova u desnom ćošku

- shbc
#493 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Meni je samo zanimljivo kako zeleni i dan danas glume zrtve. I dalje se njima ne da da budu Bosnjaci i muslimani, a likovi okupljeni oko najjace stranke u drzavi.
U meni su izvukli onaj inat, silan bosanski kojim vole da se dice. Od sad na izbore obavezno, samo protiv vas da glasam. Dugo godina me nije bilo briga, ali u posljednje vrijeme me opasno nervirate. Samo nastavite. Sto vise ovakvih kao ja probudite, to gore po vas kada se budu brojali glasovi.
U meni su izvukli onaj inat, silan bosanski kojim vole da se dice. Od sad na izbore obavezno, samo protiv vas da glasam. Dugo godina me nije bilo briga, ali u posljednje vrijeme me opasno nervirate. Samo nastavite. Sto vise ovakvih kao ja probudite, to gore po vas kada se budu brojali glasovi.
- Control panel
#494 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
treba na izborima kad se budu brojali glasovi otvoriti cetvre oci. oni svaki put ukradu i namjeste sebi koliko im treba.shbc wrote:Meni je samo zanimljivo kako zeleni i dan danas glume zrtve. I dalje se njima ne da da budu Bosnjaci i muslimani, a likovi okupljeni oko najjace stranke u drzavi.
kazu da imaju duple glasacke listove sa istim brojevima i da onda samo zamijene kutije
dobro organizovana lopovska organizacija
-
Fudo387
#495 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Oni prave odlican PR, prepisiju od najboljih u tim stvarima.shbc wrote:Meni je samo zanimljivo kako zeleni i dan danas glume zrtve. I dalje se njima ne da da budu Bosnjaci i muslimani, a likovi okupljeni oko najjace stranke u drzavi.
Ocekuj da Tare otvori twitter na kojem ce bombardovati javnost kontraverznim stavovima.
Ljevica, ova danasnja kakva jeste, obicno reaguje neodmjereno.
Objesi ga, ubij ga, majku, rodbinu, od do, mali zeleni, zaostali...bla bla bla.
Kod obicno covjeka kojeg uglavnom boli qrac i za desnicu i za ljevicu, gleda kako da prezivi, to izaziva revolt.
Imaj na umu da se u cilju dolaska na vlast obracate istoj ciljanoj grupaciji, u ovom slucaju uglavnom Bosnjacima.
Prva reakcija je, ti's naseg Tareta vjesat'? Druga je, jebo ti Tito sve.
Vec vidjeno.
Ima i neke simbolicke slicnosti, Tare-Trump.
- Krokodajl
#496 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Za državu u kojoj nemreš 50% izlaznost na izborima nabit i na kojoj ti vladajuća stranka dobije 30% glasova od onih 50% izašlih, a koju su u prvom redu na životu održale vlade u kojima su sjedili razni Nikšići, Lagumdžije, Gracovi, u kojoj opozicija nemože kafu zajedno popiti a ne smislenu političku platformu sastavit da onih 50% koji su evidentno nezadovoljni natjera da izađe i glasa urpavo za njih, no im je glavna referensa ta "viđe njih, za njih seljaci glasaju i šošoni", puno seremo u vezi s iznesenim mišljenjima vijećnika koji su izabrani nekakvom voljom nekakvog naroda koji evidentno stoji iza njega.
- Control panel
- ultima_palabra
#498 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Sta reci onda za ove sto prizivaju Busuladzice i ostale NDH figure?hAZNADAR wrote:Lako je ismijavati ovako u nekom zatvorenom krugu ali hajdemo malo pogledati realnost.Seyfo wrote:Čitam ovo,...Tarik, ....Vipsilon.... i kontam...fakat uvijek može gore.
Gdje je više dno ????
U svakoj ex-komunistickoj drzavi imas nostalgicare koji misle da je ranije bilo bolje, cak i u istocnoj Njemackoj. Postavlja se pitanje koliko su ti ljudi zreli, ali je to legitimna opcija... s druge strane ako pocnes prizivati Hitlera i ekipu, onda ti policija kuca na vrata.
- Maraschino
#499 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Zasto ovo generaliziranje Bosnjaka?
- triconja
#500 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Sta treba od ckole da se postane vijecnik i kolka je plata?