Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haris.ba wrote:Dva mjeseca sam vozao spice. Dnevno oko 60 km. Samo gradska. Malo jace od 7 litara
Sada ima autoputa. Pa je ispod 6.5 litara.
Kakav je rezim samo sa prednjim pogonom? Nemas sport mod?
E ja je danas dotjerao do 8,5l i to sve vozim kako mi ona "sugerise"
Nema sa prednjim pogonom sport mud snow opcije.
A nasuo sam 30KM kad sam je preuzeo, bas da vidim mogu li 150km sa toliko goriva nagurati.
Kad sam preuzeo mislim ni da 5l nisu nasuli u nju, nije se kazaljka milimetra pomakla nakon paljenja.
NediM17 wrote:Ako i s tim prodjes u gradu budi sretan. Pusti Harisa.ba, njegova mora da je hibrid.
Što si ljubomoran?
Japancovi imaju zanimljivu filozofiju. Gledaju da ne stavljaju mlinove za kahvu u auta.
Tona auto, 120 ks. Moderan motor. Što bi trošio više?
Ja problem vidim u modi stavljanja trocilindričnih kosilica koje moraš tjerati u obrtaje da bi negdje krenule. Eno, Suzuki stavlja u auto teško oko 850 km 1.2 četiri cilindra sa 80ks. I što bi to auto trošilo više od 6l gradske?
basicm wrote:Po Sarajevu vam gradske trosi 6-7 litara 1.6 benzin?
7,4 nemoj umanjivati.
Evo necu, neka je i onih 8.5, cega? Po kojem Sarajevu i kada?
Pa svakodbevna voznja, jbg idem na posao ujutro. U petak sam u onom haosu vozio kad nista nije funkcioniralo. Vratnik kovaci sbb. Jbg nisam se sad verao na jarcedole i uz sirokacu. Vozio sam i danas nije bilo guzve. Ugl nisam fakat izasao iz sarajeva. Nije bilo otvorene voznje uopste, nit je upaljen start stop.
Eto u petak sam od skenderije do vijecnice vozio prva druga, oko 20 min mi je trebalo do vijecnice.