Izvini, je li pisanje na forumu iskljucivo pravo onih koji bi dijelili Bosnu? I ko je tebi branio da "sklonis guzicu na toplo"?exliberal-ex wrote:seln wrote:Vec smo raspravljali na tu temu... bi li tebi bilo bolje da sam poslije rata ostao i svako malo protestirao ispred federalne vlade?PM72 wrote:Seln,
I ti ono preferiraš Mocart kugle a nama bi ovdje tušio halvu?
Hoce li ti biti bolje ako se vratim?
Ako nista drugo, nisam na teretu drzavi. A uobrazavam sebi da sam pomalo i pomogao...
Pa ako nisi dole ko ni ja onda barem nemoras da podjebavas I zakuvavas ....fino sklonio guzicu na toplo a onda "imam prijedlog...ajde da jebemo hrvate ....ma oni su niko I nista"...i ako se zakuha ja cu da navijam za nas...mislim vas...mislim ko god bude krvario ...obecavam
De ba odlucite vise jesu li vam hrati prijatelji ili neprijatelji...vi ko alija jedno mislite ujutro a drugo popodne
Ja postavih temu zasto hrvatska nije tuzena za agresiju I genocid...I svi vicu jesu nas jebali, jesu nas pljackali, napadali, ubijali... ali su nam nakraju pomogli ...ok ako je tako zasto onda ukidanje konstitutivnosti...oni koce nas, mi zelimo sve najbolje ovoj drzavi...eto cak smo im i predstavnika izabrali, doduse nije nista uradio ali eto demokratski...jedan covjek jedan glas....aaaaa sda.....aaaaa...demokratija....
Kako god bilo, ti si odlucio da neces krvariti, ne znam zasto se osjecas pogodjen.
A temu sam otvorio jer je legitimna. Ako mislis da nije, izvoli argumentirati.