Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Locked
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#476 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by emillio estevez »

Vizionar 1985 wrote:
emillio estevez wrote:
Eto sad si upoznat .
Provjeri malo o islamskom comonweltu ili kako vec.
U svakom slucaju dok ne provjeravaju sastav sarme koja se kuha dobro je.
S cim vas dojke i pitaju, da mi je znat.
Nemoj se brinuti , sarma je ispala odliicno ,koja casa viina i na odojak se bacamo.
zenit dozic

#477 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by zenit dozic »

Mogu se kamenjarci kurcit dok su zeleni na vlasti, sad kad im dođu crveni i plus zlatni ljiljan za presjednika opet pocinje kmecanje i majorizacija :thumbup:
emillio estevez

#478 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Vizionar 1985 wrote:
emillio estevez wrote:
Zaveli ga .
Nije Džorž nego George,
A dze tu gregorije i gregorio. :zoka:
Pa da skrenem paznju nije po Vukovom.
Sanjarko

#479 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by Sanjarko »

emillio estevez wrote:]

Nemoj se brinuti , sarma je ispala odliicno ,koja casa viina i na odojak se bacamo.
Pa sto ce ti sarma pored odojka. :zoka:

Znas prozdrljivost smrtni grijeh. ;-)
Sanjarko

#480 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by Sanjarko »

zenit dozic wrote:Mogu se kamenjarci kurcit dok su zeleni na vlasti, sad kad im dođu crveni i plus zlatni ljiljan za presjednika opet pocinje kmecanje i majorizacija :thumbup:
Moze i kakav pop ili fratar sto ne.
Ima ih po Zenici itd. super likovi, osobe.
Naravno nemogu za svakog garantovat, nemogu ni za sebe.
zenit dozic

#481 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by zenit dozic »

Vizionar 1985 wrote:
zenit dozic wrote:Mogu se kamenjarci kurcit dok su zeleni na vlasti, sad kad im dođu crveni i plus zlatni ljiljan za presjednika opet pocinje kmecanje i majorizacija :thumbup:
Moze i kakav pop ili fratar sto ne.
Ima ih po Zenici itd. super likovi, osobe.
Naravno nemogu za svakog garantovat, nemogu ni za sebe.
Ne moze, nisu zasluzili takve :mrgreen:
emillio estevez

#482 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Vizionar 1985 wrote:

:lol:
Ma coece slavim 15 godina BrAka
Sanjarko

#483 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by Sanjarko »

emillio estevez wrote:
Pa da skrenem paznju nije po Vukovom.
Pa i vuk je bio dzordz, i vuk jos.
Sanjarko

#484 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by Sanjarko »

emillio estevez wrote:
Vizionar 1985 wrote:

Ma coece slavim 15 godina BrAka
Pa sretna godisnjica.
Nego samo nekontam sto ces ovdje sa nama, sto zgubidanis sa nama, za mene je razumljivo hiperaktivan, mane zene, posla, djece pa i nekako al sto ti nekontam.

I sto zenu varas, znas i to da je smrtni grijeh. Jer spada pod razvrat.
zavrzlama

#485 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by zavrzlama »

Hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je danas kako je krajnje vrijeme za reorganizaciju BiH jer je, kako je kazao, sadašnji ustroj...

28.01.2017 13:26
Piše: FENA
0
Foto: Senad GUBELIĆ
očigledna prepreka u svakodnevnom životu.

- Ja mislim kako je krajnje vrijeme da se taj proces (reorganizacije) završi, da se stalno ne držimo taocima loše organizacije koja ne može odgovoriti našim nastojanjima, prije svega kada je riječ o euroatlantskim integracijama – izjavio je Čović uoči početka 7. zasjedanja Hrvatskog narodnog sabor
Neka . hvala dragane ,mi bi se jos malo ovako rahat patili :wink:
Hafis

#486 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by Hafis »

zavrzlama wrote:
Hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je danas kako je krajnje vrijeme za reorganizaciju BiH jer je, kako je kazao, sadašnji ustroj...

0

- Ja mislim kako je krajnje vrijeme da se taj proces (reorganizacije) završi, da se stalno ne držimo taocima loše organizacije koja ne može odgovoriti našim nastojanjima, prije svega kada je riječ o euroatlantskim integracijama – izjavio je Čović uoči početka 7. zasjedanja Hrvatskog narodnog sabor
Hvala bogu. Osim helpanja najomiljenija disciplina :)
zavrzlama

#487 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by zavrzlama »

Hafis wrote:
zavrzlama wrote:

0

Hvala bogu. Osim helpanja najomiljenija disciplina :)
Tvoj dragan heljpa :D
zavrzlama

#488 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by zavrzlama »

Nego@hafise,de ti meni reci,sto dragance nikad javno ne saopsti granice tog treceg entiteta/federalne jedinice..za pocetak nek javno kaze koja je to terotorija u rs-u koja ce biti u sastavu te federalne jedinice 8) ...kasnije bi se sa bosnjacima lako nasao dogovor.
Smail Aga Cengic

#489 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by Smail Aga Cengic »

Ja u svojim postovima nisam naveo da mislim ma hdz-ovsku Hrvatsku koji eliminisu sve one koje im stoje na putu, pocev od njihovih sunarodnjaka.

Hrvatska prava i pravi hrvatske patriote nikad ne bi isli protiv bosne ili Bosnjaka, mi smo dvije grane jednog drveta.

Problem su potomci naseljenih vlaha i arbanasa koji su uzeli katolicku vjeru pa sad prave probleme.

Sadasnja hrvtska i hrvati u bih subu raljama svercerske mafije koja radi sve za krotkorocni licni interes.

SDA im je pandan u nasem korpusu.
Marx25

#490 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by Marx25 »

Vizionar 1985 wrote:
Marx25 wrote: Trolski racun ??Eto koliko neko moze bit pokvaren zaluto covjek,a uostalom ni malo mene to ne iznenadjiva jer su vec svi navikli da na bilo kakvu dobronamjernu kritiku ili sta god tako reagujete.Pa jebo mu ja majku jel to usrano mjesto toliko bitno nekih svadja i prepiranja,pa majku mu jebem zar toliku ulogu igra jel taj glupi ministar finansija Bonsjak,Srbin ili Hrvat..

ne mogu da vjerujem koliko mizerni ljudi mogu bit a s obzirom koliko vam je Bakir i SDA isprali mozak ne cudi mene to nista.Bio sam jedanput na tom skupu SDA i komplet vasa prica i sve sto radite i u kojem smjeru ciljate fino ide na ruku tim maloumnicima koji nisu znali 2 postene sastavit..selam alejk,paljenje zastava,Hrvati i Srbi neprijatelji..zavrsen citat i oko te tri rijeci citava njihova kampanja se vodila pa to je sramota vise.Hajd sto oni to propagiraju i tako se ponasaju jer to im cuva fotelje,ali kako mozete vi kao obicni narod nasjedat na to i hvatat se za svaku jebenu mizernu stvar u ovoj drzavi da bi se posvadjali s komsijom.Toliko je smijesan taj razlog sto si naveo da nije ni cudo da SDA dobija izbore sa 70 posto glasova..tuga i zalost ljudi moji..

Tl, Dr [lazem sve sam procitao] [ide prijava za vrijedzanje i ban]

Hajmo sve polako.
1. Moa pokvaren, Ja koji sam samo jednom od drzave nest ukro da se ko mladic sa jaranom napijem, a piljaru i trgovcu i svima uvijek kusur davo kad mi vrate vise nego sto treba.
2. Vidim kopiro si nase dz=dj slovo pa ga i ti koristis.
3. Cuj nisam naviko na kritiku i reagujem, i ja i drugi, kak idemo palimo, silujemo, pljackamo i razna druga zla cinimo drugima.
4. Naravno da je bitno jer smo zemlja, drzava vise naroda, etniciteta i religija, i pogotovo je vazno ak nas neko potkrada, omalozava, diskriminira, i vrsi aparthejd nad nama svima podjednako, i Hrvatima, Srbima, Boshnjacima, Bosancima, Romima itd.
5. Cuj Bakir i SDA nam isprali mozak, pa bolan nedobiju vise od 300.000 glasova to ti je 10% od svih ljudi u Bosni sa pravom glasa, nemogu vlast sastavit bez koalicije sa nekom drugom strankom.
Al jbg Bakir i Sda Dzamahiriju i Teheran prave ovdjek, i Islamsku republiku i kalifat. [sarkazam]
6. Selam Alejk narodni pozdrav jer smo mi ipak porijeklom muslimani, nismo sa Marsa pali, pa tak nekako postali nam pretci muslimani jer smo sa Marsa pali.
7. Zastave se po Srbiji i Hrvatskoj od strane nekih ne Ludzaka, nego Losih itd. ljudi nepale, nigdje se nepale samo se u Bosni pale zastave, i to samo bio jednom incident sa Izraelskom zastavom kak je znam da je neko od strane navijaca Bosanaca zapalio, ali gle cuda zastave u Bosni mnoge pale i Hrvati i Srbi u Bosni pa i u Hrvatskoj i Srbiji.
8. Gdje je ko u kampanji od pro Bosanskih stranaka spominjao da su Srbi i Hrvati neprijatelji, pa Sda i drugi Bosanski politicari stalno pomirljivo idu i prema Hrvatima i Srbima, i Beogradu, Zagrebu, Srbiji i Hrvatskoj. Eno neki dan ti Zvizdic bio u Beogradu pa vidi sve, Bakir dao intervju na Pinku pa vidi isto sve. Ak je to neprijateljski onda momak ti imas Halucinacije.
9. Dodik, Covic, Hrvatske i Srpske stranke i politicari stalno to propagiraju i tak se ponasaju, Bosnu treba podijelit, Bosna ce se raspast, trebamo je rasparcat itd. stalno Huskaju Narod i neprijateljski se ponasaju upravo Oni za sta ti Nas i ove tzv. nase predstavnike optuzujes. Naravno i na Pro Bosanskoj strani ima pojedinaca koji nest slicno rade, ali nema Kolektivno toga prisutno i Institucionalno.
10. Pa vi se za te mizerne stvari hvatate, nas treba pobit, pokrstit, vratit u vjeru pradjedovsku, u aziju i Tursku protjerat, u more gurnut itd.
11. Mi se nesvadimo sa Komsijom nego komsije stalno na nas navaljuju i hoce i ono malo jada da nam otmu, jer im nije dovoljno nicega, ni teritorija, ni para, nicega. Mala Hrvatska, i Srbija i mali im teritoriji gdje oni zive i u Bosni pa de otmi od Bosanaca teritorije i mjesta gdje Bosanci zive i gdje su vecina od Bihaca do Bijeljine od Bijeljine do Trebinja i prema moru, prema Medzugorju.
12. Sda dobije manje od 300.000 glasova i to je oko 10% od svih Glasaca, Ljudi sa pravom Glasa. Znaci 70 je Laz Tvoja Velika.

Ovo je odgovor Trole jedan i tebi i svim Trolovima i Provokatorima, Shilovima ovdje i drugdje i Nauk Narodu da ne Nasjeda na Vase Huskanje, da ga negurnete opet u Klaonicu koja Narodu na svim Stranama netreba.

:skoljka: :kiss:
Ne mogu rec da si ti pokvaren posto te ne znam,ali po tvom pisanju i razmisljanju vec mogu da vidim kakav si ti zato sto je takvih likova oko mene 90 posto i vjeruj da su najtezi ljudi na svijetu..cije slovo sam kopiro pa zivim citav zivot u Bosni o cemu ti pricas..ko te potkrada*Pa bas zbog takvog razmisljanja Bakir i slicni ce vas krast citav zivot posto ste slijepi pored ociju i on to kulturno prebaci lopticu na druge a vi dobri bosnjani sve vjerujete,a sta jos da kazem o ljudima kojima je u vokabularu rijec vlah i koriste je za sve ruizno za sta stignu i s takvim ljudima suzivot???Pa to 10 posto sto dobiju to je i skoro sve sto vas izadje na izbore.Pa vi svi po obicaju uvijek pricate protiv njega to je sve normalno naviko sam ja to,a zanimljivo da se svi vodite tim njegovim vizijama i parolama slijepo..ko vas ne zna skupo bi vas platio jos jednom cu rec i odgovorno stojim iza ovog.A te price o podjeli Bosne i svega,pa kako se nisi nikad upito da je to reakcija na reakciju,jer ako neko non stop minimalizira i tjera druge narode od sebe i sve ruzno im govori kako ocekivat da ta druga strana nema neki obrambeni mehanizam.Vjerujte mi da ste vi od Dodika napravili ono sto je on danas,jer ja to sa sigurnoscu tvrdim da se ne moze zivjeti s vama a da se ne postane mrtvi nacionalista bas zbog tog vaseg poganluka i licemjerstva.Ja sam selam alejk naveo kao kompletan repertoar cirkusa koji vam ljudi nude,vjeruj mi ne lazem bio sam zadnji put jedno sat vremena i veci cirkus u zivotu nisam cuo.Covjek je rekao selam alejk,pale nam zastave,hoce da nam razvale drzavu i za sve te rijeci lik je dobio nenormalan aplauz,on nema s cim drugim da raspolaze.Cak je rekao i da ne dozvoli se da nas i dalje kradu,a lik 20 godina na celu drzave..ahahahahaha.Ziva istina za nepovjerovat.To pod 10 to je bezobrazluk i treba da ga je sramota ko god to govori,a hajde sad mi reci da nema i iz vaseg naroda 90 posto ljudi koji slicne poganluke non stop govore i mrze drugog.Ne znam sta hoces da kazes u vezi toga kad je vama jos u glavi ma vlah sta ce on pricat,on ce meni u mom na mom i takve slicne beljezgarije.Kako komsije na vas navaljuju daj mi reci?Tako sto Kolinda izjave da se Islam radikalizovao ovdje,pa to samo lud coejk ne vidi i zena je bila preblaga,a iskreno i nije tu upucena tu bi ja dosta imao rec na tu temu zato ne potezi me za jezik.Zalutali ste totalno izgubili ste identitet i sad pokusavate da budete sto poganiji u svrhu necijeg protjerivanja i odlaska,ali vjeruj mi da vi ni sami sa sobom ne bi mogli zivjeti jer nemate blagoslova..ovo sto kazem mislim na vecinu ne sve da se pogresno ne shvati.Cije bolan hukaskanje,pa to i je najveci problem sviju vas cim se ne prica da su hrvati i srbi genocidan narod da ih treba pobit i protjerat da nam se ne izvinjavaju citav zivot za sva zlodjela jer mi jadni nikad nijedan nismo uradili..mi jadan goloruk narod..pa ta propaganda kojom se vi sluzite i sve lazi vise ne prolaze ni u teletabisima,ljudi sve vise otvaraju oci i bolje je da zivimo skupa slozno,jer sve ovo sto vi prvi radite a ne vidite,a takodjer i ostali to je cista propast.Ne volim da pametujem ali to je stvarno moje misljenje o ljudima s kojima zivim citav zivot i zalosno je kad te iste ljude pogledam danas kakva imaju razmisljanja i kako se ponasaju pa to je bogu dragom plakat..
prog321

#491 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by prog321 »

Selam alejkum znaci Mir s tobom.
Stvarno zloglasno da se muslimani tako pozdravljaju. :-)

A najjace je kad kaze vi ste napravili Dodika ovakvim
Da. Bosnjaci su sami kreirali ideju velike Srbije I onda je glupavo sapnuli Srbima. :-?
Hafis

#492 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by Hafis »

Smail Aga Cengic wrote:
Problem su potomci naseljenih vlaha i arbanasa koji su uzeli katolicku vjeru pa sad prave probleme.
Vidi ovoga strućnjaka za genealogiju, rodoslovlje i propuh. Jel ovo teorija s Filozofskog fakulteta odsjek Orijentalistika u Semizovcu :)
prog321

#493 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by prog321 »

Tomi110 wrote:
prog321 wrote:
hrasno38 wrote:
To vec nema sa tim i to je totalno druga prica koja se zove Bosanski jezik.
Ako je to bosanski jezik onda ga ja ne pričam.
Dan danas ne znam koji mjesec je listopad, žujan, .rujan. wtf. :-)
Kad se jeleni pare i kako se zove jelenji zov? Deveti mjesec i rujanje- Rujan
Kad lišče počinje padati? Pa u desetomu mjesecu-Listo pad
Fala . Ali ja I dalje ne vidim smisao u tim smjesnim nazivima mjeseca.
Kojeg vraga bih znao kad se jeleni pare ?
A neko lisce pocinje padati i u 9 mjesecu. Pada I do 12-og. Mislim koji k ? Ionako svi razumijete Januar Februar Mart. Itd.
House

#494 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by House »

majorizacija je iz raja izašla
zg1911

#495 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by zg1911 »

prog321 wrote:
A neko lisce pocinje padati i u 9 mjesecu. Pada I do 12-og. Mislim koji k ? Ionako svi razumijete Januar Februar Mart. Itd.
Što te imaju smetati naši nazivi mjeseci? Ne biti jalan
Bodkin

#496 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by Bodkin »

zg1911 wrote:
prog321 wrote:
Ne smetaju ali hrvati znaju februar, a ja ne znam veljacu. Vrlo jednostavno :)
zg1911

#497 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by zg1911 »

Bodkin wrote:
zg1911 wrote:
prog321 wrote:
Ne smetaju ali hrvati znaju februar, a ja ne znam veljacu. Vrlo jednostavno :)
Jok pa ne znaš. A kako to da onda februara nije lipanj ili ožujak, nego baš veljača ;)

A i ono, sori, ali nisi toliko bitan da zbog tebe mijenjamo nazivlje mjeseci
prog321

#498 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by prog321 »

Daj ba. Bespotrebni su vam ti nazivi.
Ionako je HR mladji, retardirani brat Njemackoj I USA.
Kad oni mogu imati Jan-Februar mozete vala i vi :-)
zg1911

#499 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by zg1911 »

prog321 wrote:Daj ba. Bespotrebni su vam ti nazivi.
Ionako je HR mladji, retardirani brat Njemackoj I USA.
Kad oni mogu imati Jan-Februar mozete vala i vi :-)
Prijavljujem upis moderaciji na postupanje

:*
Sanjarko

#500 Re: Kako 16% može biti ravnopravno sa 50%?

Post by Sanjarko »

Marx25 wrote:...
Ne mogu rec da si ti pokvaren posto te ne znam,ali po tvom pisanju i razmisljanju vec mogu da vidim kakav si ti zato sto je takvih likova oko mene 90 posto i vjeruj da su najtezi ljudi na svijetu
Sto se druzis onda sa njima, bas fino o svojim poznanicima, prijateljima itd. govoris, bas fino.
ko te potkrada*Pa bas zbog takvog razmisljanja Bakir i slicni ce vas krast citav zivot posto ste slijepi pored ociju i on to kulturno prebaci lopticu na druge a vi dobri bosnjani sve vjerujete,a sta jos da kazem o ljudima kojima je u vokabularu rijec vlah i koriste je za sve ruizno za sta stignu i s takvim ljudima suzivot???
Jarane citas li ti sta pisem uopste nesamo da potkrada Covic i Hdz nego diskriminise, huska na rat, zavadza narod, apartheid vrsi, omalozava, itd. Izgradio frajko 5 miliona vrijednu vilu, cova 30-tak godina u politici nek je i 40 40*12*5.000=2,4 miliona to ak je imo platu 5.000 maraka, sto je malo vjerovatno, znaci nikako nije mogo zaradit vilu, gdje je sto sta jos ima. Za Bakira uhljebi glasaju piso sam 10% od svih glasaca, Sda clanovi glasaju ko za Covica + sto za Covica glasaju sovinisti zesci jos. Vlah u narodu izraz oduvjek za krscane jer su Turci krscane zvali vlasima jer su naselili vlaha bruku u Bosni koji su postali mnogi Hrvati i Srbi poslije. Pa bolan sami se tako castite i nazivate Sokcima, Vlasima itd. Znas onu pjesmu Vlajna to tek onako, sve one pjesme sa rijecima Vlas, Vlajna itd. onako pale sa neba. Emil Vlajki [Vlajki=Vlasi] vam predstavnik Hrvata u RS, Lasko pivo sta mislis sto se zove Lasko da nije mozda sto je bilo VLasko pa nestalo V pa samo ostalo Lasko. To ti je interno podjebavanje ovdje jer je u narodu ostao izraz od Turaka, koji je kao sto sam napisao bio za sve krscane, za vlahe koje su oni u Bosni naselili i za stocare, sami su ih Srpski kraljevi vlasima zvali [vidi Dusanov zakonik].
Pa to 10 posto sto dobiju to je i skoro sve sto vas izadje na izbore.
:lol: Kak moze 10% bit jednako sa 90% :-) :lol:
Pa vi svi po obicaju uvijek pricate protiv njega to je sve normalno naviko sam ja to,a zanimljivo da se svi vodite tim njegovim vizijama i parolama slijepo..ko vas ne zna skupo bi vas platio jos jednom cu rec i odgovorno stojim iza ovog.A te price o podjeli Bosne i svega,pa kako se nisi nikad upito da je to reakcija na reakciju,jer ako neko non stop minimalizira i tjera druge narode od sebe i sve ruzno im govori kako ocekivat da ta druga strana nema neki obrambeni mehanizam.
Pa kad je on na vlasti vi ste iz Hdz isto na vlasti, a gle kod nas narod glasa i za DF, NS, Lijanovice, SBB, SDP itd. Pa bolan godinama vlast Sdp bio nije bilo uopste Sda. Cuj neko vas minimalizira vas nema ni 15% a imate ucesce u vlasti isto ko 50% Bosanaca. Cuj govori sve ruzno, sta to da ce te ici mozda Autostradom Pakla mozda ko Karadzic sto je nama govorio, da ste genetski otpad sto nam je Biljana govorila itd.
Vjerujte mi da ste vi od Dodika napravili ono sto je on danas,jer ja to sa sigurnoscu tvrdim da se ne moze zivjeti s vama a da se ne postane mrtvi nacionalista bas zbog tog vaseg poganluka i licemjerstva.Ja sam selam alejk naveo kao kompletan repertoar cirkusa koji vam ljudi nude,vjeruj mi ne lazem bio sam zadnji put jedno sat vremena i veci cirkus u zivotu nisam cuo.Covjek je rekao selam alejk,pale nam zastave,hoce da nam razvale drzavu i za sve te rijeci lik je dobio nenormalan aplauz,on nema s cim drugim da raspolaze.Cak je rekao i da ne dozvoli se da nas i dalje kradu,a lik 20 godina na celu drzave..ahahahahaha.
Pa mi Hranili Dodika ko i Seselja, Karadzica itd. godinama prije neg je dosao u vlast u RS. Po ovom sto pises o Dodiku itd. reklo bi se da si neki Srpski trol, Srbin a ne Hrvat uopste. Gdje smo mi palili zastve sad govoris da je nase zastave neko palio a prije si govorio da smo mi palili zastave. Selam Alejkum Muslimanski pozdrav po kuranu znaci Pozdrav i Mir, Mir sa Vama, znaci. ;-)
Lik uopste nije 20 godina na celu drzave nego od 2010 godine na celu Sda i clan predsjednistva. Bruko jedna ne znas ni trolat kak treba.
Ziva istina za nepovjerovat.To pod 10 to je bezobrazluk i treba da ga je sramota ko god to govori,a hajde sad mi reci da nema i iz vaseg naroda 90 posto ljudi koji slicne poganluke non stop govore i mrze drugog.Ne znam sta hoces da kazes u vezi toga kad je vama jos u glavi ma vlah sta ce on pricat,on ce meni u mom na mom i takve slicne beljezgarije.Kako komsije na vas navaljuju daj mi reci?
Ko ba koga mrzi. Bolan ovdje mi evo pomazemo komsiju Hrvata, i to ga pomazu Bosanci, Boshnjaci cak i Vehabije, Vehabije Hrvatu placaju racune za struju, crko bi covjek od zime da nisu, ne bi mogo kuhat, mi mu hranom pomazemo koliko mozemo.
Tako sto Kolinda izjave da se Islam radikalizovao ovdje,pa to samo lud coejk ne vidi i zena je bila preblaga,a iskreno i nije tu upucena tu bi ja dosta imao rec na tu temu zato ne potezi me za jezik.
Cokolindu Ja na onu stvar nataknem, jer Huska narod na rat i laze.
Zalutali ste totalno izgubili ste identitet i sad pokusavate da budete sto poganiji u svrhu necijeg protjerivanja i odlaska,ali vjeruj mi da vi ni sami sa sobom ne bi mogli zivjeti jer nemate blagoslova..ovo sto kazem mislim na vecinu ne sve da se pogresno ne shvati.Cije bolan hukaskanje,pa to i je najveci problem sviju vas cim se ne prica da su hrvati i srbi genocidan narod da ih treba pobit i protjerat da nam se ne izvinjavaju citav zivot za sva zlodjela jer mi jadni nikad nijedan nismo uradili..mi jadan goloruk narod..
Vrijedzas cijeli narod govoris da je pogan, HALO MODERACIJA STO SE OVO NESANKCIONISE.
Gdje mi kazemo da treba pobit, protjerat, to vi stalno govorite, vecina vas cast izuzetcima i radili ste skoro svuda Ahmici, Dretelj, Heliodrom, Omarka, Trnopolje itd. Poklani, Silovani, Muceni, Zla im nezamisliva cinjena cak i gdje su bili Bosanci, Boshnjaci vecina kao Visegradu, Rogatici, Foci, Srebrenici itd.
pa ta propaganda kojom se vi sluzite i sve lazi vise ne prolaze ni u teletabisima,ljudi sve vise otvaraju oci i bolje je da zivimo skupa slozno,jer sve ovo sto vi prvi radite a ne vidite,a takodjer i ostali to je cista propast.Ne volim da pametujem ali to je stvarno moje misljenje o ljudima s kojima zivim citav zivot i zalosno je kad te iste ljude pogledam danas kakva imaju razmisljanja i kako se ponasaju pa to je bogu dragom plakat..
Kakva ba propaganda pa to vi stalno vrsite, evo ti si ovdje doso propagandu prosipat, kad si mene vidio na nekom Srpskom ili Hrvatskom forumu da ovo radim a ima me i tamo samo Kucaj nik isti mi je skoro svuda.
Sta to mi radimo sto se borimo za Ravnopravnost da nebudemo Diskriminisani, Sikanirani, Omalozavani, Apartheid se vrsi nad nama itd. Zlo zesce.

Steta Ljudi neznaju ko si krijes se iza Nika, da vide sa kim imaju posla.

PS. pusti Boga nisi ti za Boga uopste po svemu sudeci, al nije moje da ti sudim ima Bog pa nek ti Bog sudi i presudi. Ko i Meni i Svima isto.
Locked